Po besoj....
PO
Jo
S'kam ide
Po besoj....
Ah daniel. Se prisja nga ty kete logjikim kaq te dobet. Syri i keq vertete ka ardhur nga lindja (mendohet) dhe me pas eshte perhapur neper Mesdhe dhe Europe por ky proces ka ndodhurqe nga koha e Hesiodit (qe sic mund ta dish eshte te pakten nje mijevjecar me larg se shkrimi i Kur'anit) . Ne Kur'an jane shkruar plot gjera, nje nder te cilat eshte ideja qe ka vetem nje Zot. Mos duhet te fillojme ti atribuojme edhe monoteizmin islamit? Pa vetedije po i jep me shume kredite sesa duhet nje feje qe po mundohesh ta kritikosh.
![]()
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
hahahaha Inteligjente po ti deri tani the qe feja s'ka lidhje me syrin e keq tani prape se prape me dy faqe A4 qyfyre , gomarlleqe pa hesap , barsaletave me muhamed , ti vazhdon avazin e qefprishures ... mes gjithe kesaj hareje ... ehh
Duhesh shpetuar nga syri i keq sepse qenka realitet i perditshem tek ty lol
huh? Syri i keq eshte mi lashte se feja islame i dashur djale dhe rrjedhimisht se permendet nga feja islame nuk do te thote jo vetem se "eshte shpikur" nga kjo fe por as se eshte ngushtesisht e lidhur me kete fe. Vertete s'kupton apo perpara argumentave mundohesh ta kalosh me humor (?!).
P.S. Nuk ishin dhe aq per te qeshur, me shume mu duken patetike por perseri i qendroj argumentit tim.![]()
hysh hysh![]()
Hahaha vertete e ke ti ?
Mire mire vazhdo antarja inteligjente qe mesa duket e paske marre per keq pohimin tend ne lidhje me fete dhe qe po ashtu ishte teper inteligjent .
Mua materialet me argetojne , me mitologjira je e lire te merresh sa te te doje qefi , une e kam kaluar ate kohe femijrie . Merrem me fakte , bye bye tani mos e bej terkuze çdo teme kur tradheton nickun se nje identitet artificial eshte tek e fundit![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 02-04-2009 më 12:20
Une jam ne hall se me kane marr tanksin msysh edhe me ka ngelur beqar, qe i plaçin syte jarebi kush e ka pare shtrember heeeeeeeeeeheeeeeeeeeeeeeeeee
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Nuk po i komentoj ofezat personale, nuk me prekin dhe me shume se per karakterin tim flasin per tendin. Ajo qe me habit tek ju megjithate eshte deshira per te me antagonizuar vend e pa vend. Vertete nuk kupton apo polemika te lind natyrshem?
P.S. Ke lejen per te mos u pergjigjur.
P.P.S. moderatoret mund ti fshijne keto postime kur te duan
Po guackes i do nderruar ajri mojpastaj nga ndricimi bie menjere msysh une. Do shkoj tek ndonje hoxhe se ata te yshtin kur te marrin msysh (keshtu kam degjuar).
Po dhe ti e ke te thjeshte mi, imitizohu mes pirgut te hologramave. Nuk i shkon mendja njeriu deri andej![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Krijoni Kontakt