Quhem Jeton,jam 38 vjecar,i lindur dhe jetoj ne Struge,(ladorisht),i martuar i kam dy cuna si engjuj njeri 15 dhe tjetri 12 vjec(mos me akuzoni qe jam martuar i ri

),jam ne perfundim e siper te studimeve,(mos me thoni qe jam vone),jam duke punuar ne nje ndermarje publike,hobi si gjithe bota futboll&tifozllek hehehe,me pelqen te shkruaj neper forume te debatoj ku mendoj se mund tja dale mbane,i kam futur hundet ne politike dhe spo i nxjerr dot,deshira -te kontriboj sa te mundem ne mireqenjen mbarekombetare,ne cdo fushe kulture dhe sport,vetedijen kombetare(e lash te fundit kete e kenaqa)tek brezat qe vijne,vizitoj cka te me bjere per dore,nag mitologjia,histori ,kulture,sport,kjo e bashkepatrioteve te mij me pelqen,gallatat(vec i lexoj nuk komentoj s'jam tip gallataxhi por me pelqejne shume ),mos u lodh koken nuk pershkruhem me me mire pershkrova veten keshtu se te me shikonit foton

.......nese deshiron ndonje mund te me pyse per hollesira nuk nguroj ti pergjigjem......shendet dhe tu shtofte jeta forum shqiptar qe ke hapur kete dritare komunikimi nder shqipetar.......
Krijoni Kontakt