Close
Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 147
    back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    ... duke haruar se ne gjermani ne universitetin e düseldorfit jo qe ke plot me shamija por ke edhe vend te posacem per tu falur,duke haruar se ne gjermani edhe ne shkollen fillore ke me shamia e jo ne te mesme ...
    Lere Gjermanine te lutem, se jam e sigurte po te pyesesh shume gjermane, ata nga 30 vjec e siper askush nuk gjen tolerance ndaj shamise dhe jo vetem. Nqs jeton ne Gjermani duhet ta dish shume mire se cfare klime mbizoteron ketu ndaj "Ausländer" te huajve pra. Ik tregojani ndonje tjetri keto.

Por ketu nuk po diskutohet nje vend perendimor dhe standartet e tyre. Diskutohet Shqiperia. Flisini per te.
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    Lere Gjermanine te lutem, se jam e sigurte po te pyesesh shume gjermane, ata nga 30 vjec e siper askush nuk gjen tolerance ndaj shamise dhe jo vetem. Nqs jeton ne Gjermani duhet ta dish shume mire se cfare klime mbizoteron ketu ndaj "Ausländer" te huajve pra. Ik tregojani ndonje tjetri keto.

Por ketu nuk po diskutohet nje vend perendimor dhe standartet e tyre. Diskutohet Shqiperia. Flisini per te.
    oj AnGjelin-po hajde e na trego ti cfar klime mbizotroka ndaj auslandärave dhe shamise,na thuaj ti se ne qe jetojm ketu nuk dijme asgje,dhe nese don te behesh atraktive me postimet tua sigurisht se kjo fjala IK,nuk te mundeson nje gje te tille,IK esht shprehje e rruges,skam dyshim se endesh andej kendej dhe te ka mbetur ne perdorim nje shprehje e tille

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    Me duket se nuk qenkam shpjeguar mire, ose nuk me keni kuptuar sic duhet.
    Per sa kohe nje person nuk predikon fene e tije (ne kete rast ne nje shkolle), per mendimin tim mund te vishet si te kete deshire. Do pranoja me me kenaqesi nje vajze me shami se nje tjeter me tanga te ekspozuara.

Une personalisht nuk ndjek asnje fe, thjesht disa gjera nuk me pelqejne. Nese ajo vajza ka patur qellime te tjera une nuk e di, nuk po mbroj vajzen, po mbroj idene time.
    Ti mbro ç'te duash , eshte e drejta jote, por ben gabim qe e ul veten aq sa permend ekspozimin e te brendshme. Aspak etike nga ana juaj.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Ti mbro ç'te duash , eshte e drejta jote, por ben gabim qe e ul veten aq sa permend ekspozimin e te brendshme. Aspak etike nga ana juaj.
    apapapa kush na fliska per etike,aq shum te ka prekur ty Bamba qe ti paska permendur te mbrendshmet,jo moj po ti je e modernizuar per ty sesht gje e madhe ajo,ty te pengojn ato qe mbulohe se te shpluarat dhe te ekspozuarat ne tanga e bikini jan koleget tua ne jeten e perditshme,mos u shit aq per VAJZ NDERI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-03-2009
    Postime
    21
    Citim Postuar më parë nga _AuLoNa_ Lexo Postimin
    Pikerisht ate thashe edhe une, mbasi pashe videon e dyte.
    Po ta shikosh me kujdes, ne menyren e jeteses, eshte te vesh duart ne koke, si per shume familje te tjera, sidomos ne keto zona.

E vetmja qe kishte tesha te reja dhe te mira qe i perkasin pikerisht ketij besimi, kishte vetem vajza, te tjeret, ku ti kapje e ku ti lije. Vajza kishte vetem 3 dite qe e kishte ven shamine, gje qe nuk e kishte bere me perpara, edhe pse tani ishte ne vit te parafundit te atij gjimnazi.

Kjo duket mese e qarte, keta duan te na hedhin hi syve, dhe vene ate vajze te re, qe ta bejne kete qe te vishen edhe vajzat e tjera keshtu, se aq eshte po mori te drejten nje do behet per te gjithe.

Ndaj jane rregullat dhe ligjet. Po ne shqiptaret i duam rregullat me dru, se me te mire nuk marrim vesh.
    sa gjynaf pse spo i dhuron ca roba prej tuave?kush don dru,me kend e ke,me shqiptaret?jo jo,dru duan ata qe e kan menden gjithmon te druni,e ti je njera prej tyre,po flet pa pik turpi,edhe femer,edhe ate me shkoll te larte u kishe shitur

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    apapapa kush na fliska per etike,aq shum te ka prekur ty Bamba qe ti paska permendur te mbrendshmet,jo moj po ti je e modernizuar per ty sesht gje e madhe ajo,ty te pengojn ato qe mbulohe se te shpluarat dhe te ekspozuarat ne tanga e bikini jan koleget tua ne jeten e perditshme,mos u shit aq per VAJZ NDERI
    Fakti qe nuk na pelqejne femrat e mbuluara nuk do te thote se perkrahim ato qe ekspozojne tangat. Mos i futni te gjitha ne nje kategori.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Fakti qe nuk na pelqejne femrat e mbuluara nuk do te thote se perkrahim ato qe ekspozojne tangat. Mos i futni te gjitha ne nje kategori.
    ashtu eshte,nuk kam asgje kunder,normal esht qe nje femer nese nuk esht e mbuluar sdmth qe esht e ruges dhe e cartur pas zbulimit te pjeseve te turpshme te trupit te saj,mirepo kur dikush mundohet ti thot dikujt se e ul veten nese perkrah nje vajz me mbules ateher ajo qarte te tregon se esht me gjith forcen e mendjes( nese ka mend kuptohet)kundra mbulimit te trupit,dhe ne analogji te kesaj del se ajo esht e dhen pas atyre qe i permenda,ok si do qe te jete mos e zgjasi me shum.

kerkoj falje nese jeni prekur nga shkrimi im,mirepo un vetem Peles ju drejtova

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    me falni ne drejtshkim jo PELES por PERL-es,ishte gabim pa dashje

Nuk mendoj se eshte i gabuar si akt sjellja e ferexhes, por qe nuk ka te beje me etiken dhe kulturen e shqiptarit. Pasi ne shkolle nese nuk mbahet diviza si nje here, te pakten djemt e vajzat duhet te jene nje lloj, nuk duhet te behen dallime midis adoleshenteve ose edhe maturanteve, pasi sinqerisht, mendoj se nuk flitet per me te medhenj pasi nuk do kishte vend i gjithe ky debat!
    Besimin fetar, e kemi te gjithe ne brendesine tone, nuk ka nevoje ta shpalosim pasi ai qe vepron keshtu, eshte vetem nje ezibicionist dhe vetem kaq, e ben per tu dukur, pasi duke u bere objekt bisede, jo vetem qe nuk skuqet, por behet i njohur Vip...! Ky eshte mentaliteti qe po merr permasa edhe tek ne, boll te flitet se per ç'fare s'ka fare rendesi, por fol! Kjo eshte parrulla, pra edhe ne duhet me fol ma pak, pasi nuk e dime mire se kush eshte qellimi, feja apo ambicja??? Dyshoj fort ne te dyten!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga torrkerry Lexo Postimin
    IZADORA,
    i bashkohem ketij mendimi

shkolla laike(ku mbrohet karta e te drejtave te njeriut) eshte e ndare nga feja.
    cdo nxenes ka te drejte te arsimohet dhe te shkollohet pa dallim feje.

Nuk jam dakorte qe mesuesja te mbaje shami ne koke,pasi eshte dicka simbol ose person udheheqes per nxenesit.

Harta e drejtave te njeriut garanton edhe te drejte qe te pratikohet publikisht feja e vet.
    Edhe shkolla, qe eshte nje istitucion publike duhet te respektoje kete te drejte.

Jan dakord 100% me ketedo nxenes ka te drejte te arsimohet dhe te shkollohet pa dallim feje.
    Kur Shqiperine ta kontrolloje mendesia qe praktikon ajo vajze, ISLAMO XHAHILE "karta e te drejtave te njeriut" fluturon nga dritarja. Po ashtu edhe laiciteti i shtetit, dhe shoqeria demokratike, toleranca fetare etj.

Pra karta e te drejtave nuk eshte nje pakt vetvrasjeje, qe duhet te perdoret per te triumfuar nje mendesi dhe sistem qe mund ta zhduk ate.

Cdo nxenes ka te drejte te arsimohet ne shkollat publike pa dallim feje, per aq kohe saqe edhe nxenesi fene e mban private, e kupton konceptin PRIVATE, dmth le ta fusin ne by_the po te duan fene e tyre, vetem nuk duhet te na e shpalosin si flamur ne institucione LAIKE pra asnjeanese ndaj fese. Nqs ato lejohen te mbajne ferexhe, pastaj do kerkojne edhe pushim 5 minutesh ne mes te klases per te kryer falje, si dhe rite te tjera fetare.

Mire ben qe e perjashtuan, nuk i shikon keto konflikte me grupet e tjera fetare, vetem islamiket kerkojne te ta fusin fene deri ne klasat e shkollave.

Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  2. Mësime të përgjithshme rreth Akides [8]
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 21-01-2009, 11:32
  3. Dashuria dhe Martesa
    Nga aluando në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 26-05-2006, 15:12
  4. At Donat Kurti O.F.M.
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-04-2006, 03:17
  5. Fetva te dijetareve islame ne lidhje me ceshtjet Islame
    Nga aluando në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 29-03-2005, 14:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •