E lexova temen dhe une them se eshte e domosdoshme te mbajne perce sepse ajo eshte grua dhe nuk duhet te dallohen pjeset e saj te trupit . Allahu ua shperbleft per leximin .
Rob~i~Allahut !
Nese zoti nuk deshte ne ti shofim keto pjes te grave edhe nese shikimi i ketyre pjesve te "turpshme" te trupit eshte keq ateren pse zoti e i ka dhen keto pjes edhe kerkon ti mbulosh ?
Mia San Mia
Ata qe mirren me te tjeret skan koh mu marr me vetveten
Nuk e di vall qka ju intereson juve feja e te tjerve ? ,qka ju pengon juve veshja e njerzve te huaj qe ndoshta kurr nuk do ti takoni ? ,ZOTI i ka dergu udhezimin e tij por nuk na ka detyru qe ate udhzim ta ndjekim andaj jemi te lir te besojm qka te dojm dhe te vishemi si te dojm qdo njeri eshte i lir te vendos per fatin e vet ,Kur krijusi ja ka dhen kete liri as ne skemi te drejt dhe sguxojm te pengojm dhe ne asnje menyr te ofendojm njerz te lig dhe te poshter jan ata qe ofendojn dhe perzihen ne fen e te tjerve
Shikone fen tuaj dhe mirruni me te mos e lini pas dore duke u marr me fen e te tjerve ,une kam fen time qe e praktikoj dhe mburrem me te dhe nuk me intereson per fen e te tjerve ,andaj do ishte ne dobin tuaj qe edhe ju te mirreni me fen tuaj dhe te studioni ate ndoshta do ta gjeni te verteten
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Izadora : 25-12-2011 mė 11:07
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt