Me siguri jeton ne ndonje pjese te Amerikes, apo qyteze ku nuk ka shume te zinj ose emigrant te ketyre viteve te fundit nga Afrika lol, ose duhet te jesh e vogel ne moshe dhe nuk te eshte dashur te dalesh shume neper downtown, neper zyra etj. Ne Downtown eshte e pamundur mos te kesh pare se ata aty jane te perqendruar kryesisht. Pyet prinderit, ose beje njehere google dhe do shikosh se ka plot.
Feelings change - memories don't.
Heheh edhe ne SHBA muslimane terroriste ka a, a jeni ore ne vete. Bushi krejt edhe prej iraku i ka faru, e lere keso prrallash ne SHBA islam me pas!
[QUOTE=usa-usa;2218671])Muhamed Mustafai-profeti I islamikeve
Po e dijme e nderuar edhe une e dij se ka xhamij por ka edhe keso djaje si muhameti qe e sheh ne foto me siper.
A e di ti kete!
Thjesht per kuriozitet ti shoku pse je regjistru me 2 emra agronpresheva dhe usausa? Se mund te regjistrohesh edhe me 70 po prap i njejti rrot **** ke me mbet kupton?
Ne rast se u pelqen atyre, pse mos ti mbajne!? Sjam kundra aspak.Jeni dakorte me femrat islame qe vazhdojne dhe perdorin perēe?
Me teper jam kundra sa pederasteve qe veshin kanotiere me rrjete, e ca kuckave qe me dalin me mbathje neper televizione duke u paraqit si persona VIP.
LOL zari.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
O agronpresheva mos je ti ne ket foto bre rod *****e
Per aspira et astra
une jam dakort le ta mbajn si ti doj qefi te bejn.cdo njeri shef terezin e vet
Krijoni Kontakt