Ne vendet e tjera te bejne ēa te duan por ne Shqiperi nuk duhet absolutisht te lejohet nje gje e tille.
Ne vendet e tjera te bejne ēa te duan por ne Shqiperi nuk duhet absolutisht te lejohet nje gje e tille.
Nuk jam kunder Burkas ose Nikabit ose Hijabit neper shkolla, si ta ken per qef nese duan te jen te ndrsyehm edhe te cuditshme nga te tjerit le te urdhojn, per vete nuk me pengon fare kjo pun.
Fundja un nuk shof dallimin ndermjet ketyre qe do i radhisi ne postin qe vjen, beni dallimin ndermjet ktyre dhe atyre ke posti tjeter:
![]()
Mia San Mia
Ku eshte dallimi?????
Ekstremitete ne te gjitha rastet.
Ekstrem Rasti i par, Ekstrem Rasti i dyt edhe keshtu me radh.
si ti pelqeje nese ju pelqen le te veshin Niqab me unaza ne qaf edhe me nga nji pllak ne buze kurkush nuk po i ndal.
You wanna be a social outcast ??? be my guest.
Mia San Mia
Mund tė pėrgjigjem shkurt se "poqėse mbajtja e perēes nuk paraqet ndonjė rrezik pėr tė tjerit dhe e mbajnė me vetėdėshirė, atėherė ĖSHTĖ E DREJTA e tyre, le ta mbajnė".
Por megjithatė, ēėshtja nuk ėshtė aq e lehėt pėr tu pėrgjigjur me PO ose JO.
Nuk ėshtė fjala vetėm tek mbajtja e perēes, por edhe tek veprimet pėrditėshme tė femrės.
Puna, pikė sė pari. Dhe jo, nuk flas pėr tu punsuar ajo si rrobaqepse nė njė fabrikė (qė ma merr mendja se burrat e tyre e shohin si dream-job pėr gruan), por punė nga mė tė ndryshmet, ku njė grua me perēe tė vijė nė kontakt me njerėz, me klienta, me kolegė.
Pastaj edhe shėrbimet qė i takojnė asaj, nuk mund tė zbatohen siē duhet nėse ajo mban perēe, siē ėshtė vizita te mjeku, kalimi nė aeroport, fotografimi pėr patentė shoferi... e plot tė tjera.
Nuk mund tė mbash perēe nė njė vend dhe pastaj tė presėsh qė i gjithė sistemi dhe shoqėria tė ndryshojnė pėr hatrin tėnd (tė tė mundėsojnė punė veē me kliente femra, tė tė hapin spitale vetėm me mjeke femra, etj, etj.)
P.S. Sa pėr mbulesėn normale, I'm fine with it!
@Sturmgewehr
Nuk ka lidhje qa nuk t'pelqen ty.
Esenca osht qa beson femra,nese eshte muslimane dhe e sheh qe e ka obligim meu mbulu me vnu nje shami, at'her ajo ate do ta ben, a te pelqej ty a apo jo, kjo nuk te hyn ne pune ty.
Pra ne trojet shqiptare jane 90% islam, tash a shumicen me ngu apo kit pakicen 10% qe po mbesin??
E shumica e ka mposht gjith pakicen kta smun kerkush me mohu.
Edhe nje pyetje ty : Po nese del nje femer krejt e zhveshur pa brek pa jelek , qysh te duket ajo ??
Femer qe ja vlen me martu , qe e kan pa krejt dujaja cullak ,pjeset intime ??
Ose nje femer qe i pren flokt si mashkull panki(anash 0,nalt 10) ??
Ose nje femer me goje t'qkyme prej qatyne veglav , qe kur don me e puth t'shtin me vjell ??
Apo don me martu nje femer qe askush perpos teje nuk mund t'ja shijoj bukurin qe ju eshte dhene ,qe askush para teje nuk ka pas mardhenje??
Trego te verteten ??
Shum sakt, ket e thash edhe une, edhe pse mua nuk me pelqejn Ferexhet edhe ninxhat un nuk do kisha shkuar aq larg saqe tja kisha ndaluar ferexhen asaj qe don ta mbaje, cka mban dikush ne kok sesht puna ime edhe une u shpreha mir se jam pro kti fenomeni edhe nuk e di per cka je tu diskutuar.
OK, who gives a damn.
Ket edhe un e them
Cka nese jan 90% Musliman??? zdo te thot gje kjo fare.
edhe une te siguroj me nje garanc te madhe se edhe ky 90% i muslimanve jan kunder Ferexhes edhe budallalleqeve te tilla, une e di per vete se krejt qe i kam per reth i kam musliman edhe ne familje edhe nje pakic e vogel jan Shqiptaret musliman edhe muslimane qe duan ta mbajn shamin, Shqiptaret Musliman dallojn nga Magjupistanet e Azis, 90% te femrave Shqiptare muslimane une qe i kam pa nuk kan qen te mbuluara me ferexhe edhe shami edhe as nuk e kan preferuar kete.
Prap po e theksoj nese dikush don ta mbuloje koken pa problem, mu nuk me pengon fare.
Ktu esht problemi se ky esht mentalitet i prapambetur, problemi esht qe shumica NUK DUHET NE ASNJE MENYR ta mposhte ose ti imponoje dicka te veten pakices, pakica duhet te jet e lir ne shprehje edhe levizje.
Kjo pyetje esht qesharake edhe pa kuptim edhe reflekton pa sigurit e tua ashtuqe nuk do i pergjigjem kesaj se nuk e shofi qellimin te kesaj pyetje banale.
Pyetje kot edhe kjo.
Floket se bojn femren femer edhe floket se bojn moralin, perderisa Femrat muslimane duan te bohen Ninxha edhe Samuraj nuk e shof pse Pankerat mos ken te drejt te presin floket si te duan vet, un per vete nuk preferoj stile te frizures te till po nuk me behet von nese dikush mban ket stil se fundja koka e tij osht problemi i tij edhe un spo mund me pa koken time pa lene me mbledh gajlen per koken e tjerve.
je tu reflektu vetveten edhe pasigurit shum, keto un nuk i quaj pyetje, kjo esht send koti qe po e thua ti.
Prap me ket punen qe askush nuk e ka prek je tu reflektu pasigurit e veta.
nuk do i pergjigjem as kesaj se keto jan pune personale edhe nuk kam nevoj edhe as nuk jam i detyruar me u pergjigj kesaj edhe nuk e shof se si kjo nderlidhet me temen e Perces edhe Shamis.
E verteta esht se ti nuk je psikologu im personal edhe esht e kot ti besh keto pyetje se nuk ke me mar pergjigje per shkaqe te ndryshme po edhe per shkak se nuk jemi tu fol ketu per preferencat e mija, jemi duke diskutuar dicka qe ska te bej fare me pyetjet jasht temesore qe i parashtrove ti.
Mia San Mia
Dhe sa i perket temes
Jame tolerant ndaj qdokujt ,andaj jam dakort me ate qka ato pranojn
@Sturmgewehr
Qdo gje qe t'kom bo pyetje , je pergjigj duke thane :Pyetje e kote .
Mirepo a e din ti n'qka u bazova une kur ti bona ato pyetje , shum mire nbaz fotov qe i ke sjell.
Pra qdo foto dhe qdo gje qe ki shkru ne at postim ma nalt jane te kota.(nuk e them une por ti vet e deklarove ashtu) andaj te pershendes ,dhe urime kershendellat ty dhe te tjerve me besim ne krishtin,
dhe gjume te ombel.
Po i jam pergjigj pyetjeve te tu me KOT se me te vertet jan kot.
Cka po deklaroj un ????
Une shum qart e deklarova qendrimin tim, ti je duke me nxjer nga konteksti me akrobacjone logjike ktu.
Mos ja fut kot, fotot qe i postova shum qart shkruan pse i kam postuar, me an te atyre fotove qe shum mir e kam sqaruar tregova se Burka, Nikabi edhe mantilet bejn pjes ne pamjet ekstreme edhe ekstremitetet njerzore dhe azgje me shum, ti je duke fantazuar ktu edhe duke nxjer kuptime prej dicka qe un me i kam dhen kuptim edhe e kam sqaruar mir.
dhe ske nevoj te mi urojsh mua Krishlindjet se nuk i perkas besimit krishter.
Naten
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sturmgewehr : 24-12-2011 mė 20:58
Mia San Mia
Po shikoje kete njeri sikur te jeton nen ure dhe ai tregon nje rast te vertet qe i ka ndodhur dikujt qe ja ka treguar ketij, fjale rrugesh ahahh.
Ninxhan nuk e lejoj dhe ketu ska diskutim por edhe veshjet jashte normales sikur punon ne striptize bar nuk kisha lejuar.
Religion is hate,
Religion is fear,
Religion is whore
Krijoni Kontakt