Rrofte Sali Berisha.
lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Dy te mira po na i sjelli ky vit; Naton dhe Auto straden !
Per autostraden filluan te nxjerrin shifra, te medha, gjoja se shtrenjte, me mire pa te e me hec ende me pajtan ose me mushka si ne kohen e Bali katravellit....
Zoti e bekoft popullin shqiptar, i rujt zoti ata trima ushtar, oficir e gjenerala shqiptar qe do na zdrisin ftyren ne kete armaten me te shenjt ne bote, urime Shqiperi, e gezofshim kete nisme te gjithe shqiptaret ne Ballkanë !
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Ohh spo di me shkru si Brari (Penicillini juaj ) un .. kshtu kur te vjen ai ju tregon "Pse nuk arriti me fut Shqiperin ne Nato prej 92-es" ..
![]()
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
...keta te dy te bejn me turp qe je shqiptar.kurse i vetmi Shqiptar per ne ka qen Ibrahim Rugova .. dhe tani Sali Berisha !!!
shyqyr qe veq keta dy kafshet kan qen kesi lloji ....sepse s'ja vle te jesh shqiptar.
Pse ti shqiptar je?
Pergjumshem si gjithmon ty.
qyppppp... qetash mos ma kic...se s'ta jap mo n'**j.
Krijoni Kontakt