Nga e kaluara me mungon femijeria sepse vetem ateher kam qene vertet e lumtur, sepse ndoshta ende se kam kuptuar jeten...
Nga e kaluara me mungon femijeria sepse vetem ateher kam qene vertet e lumtur, sepse ndoshta ende se kam kuptuar jeten...
Where there is love..there is life.!!
eeeee sa gjona me mungojn..
kur isha i vogel ke lagja maje maje topin se makina..
deri ne 9 te darkes jasht ku nona nga penxherja ja bonte alooooo u ka shtrru darka
yyyy sdi nga te filloj..shum gjona na mungojn.
mos luj se sta quj
Virgjeria .
lol
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Familja ime e bashkuar me mungon!!
...kujtoj me nostalgji kur ishim te vegjel loznim bashk me mamin e me babin, 3 femi ne grupin e mamit e 3 ne grupin e babit... nje her na ngeli dera ne dore, na u shkul fare.
Apapapapa... cfar nuk do jepja te ishim nje dit te gjith bashk, bashk dhe me deren kuptohet (ne ditet e sotme eshte shum e domosdoshme. hahha)![]()
Ogni xsona che passa nella mia vita è unica...
Xkè lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Pafajsia!!!
Deep down underground
Me mungojne ato kohe te bukura, kur degjoj ndonje kenge te aso kohe me kujtohen gjithçka kujtimet e bukura me exset e mia.
Por eshte e pa mundur ato kohe kaluan dhe mbeten kujtimet e jetes time te pavdekshme.
Vitet e shkolles mesme... cdo gje (cdo udhetim, cdo takim, cdo njeri, cdo moment, cdo fjale, cdo kercim, cdo mesim, cdo "eksplorim"... mbeten te paharrueshme)
...nje nate te Llapat, duke qene i vetedijshem qe prapa meje "ura" e bashkone qytetin fizikisht, natyrisht dhe ne aspektin shpirteror.
Po si ti harroje shtalbat dhe farat e "Shabanit" ne korzë?!
Nostalgji kam vetëm për jetën konviktore katër vjet në Tiranë dhe për fëmijët e mi.Ah sikur t'i kisha edhe një herë të vegjël edhe këtu pranë!
Shoqeria ime e vjeter ,e zhurmshme.Çfare ju mungon nga e shkuara dhe kujtoni sot me nostalgji?
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt