Ma i "afti"
Sali Berisha
Edvin Rama
Sala i hum i her, po ishalla i fito Xhuveli qe te mori Salen ne koalicion.
mos e vini ne dyshim dhe 4-vjet....sa te rrite pak G99...keni kohe dhe 4 vjet te mendoni se cfare opozite do beni....Berisha do ti fitoj zgjedhjet...
Edhe pse jam nga Kosova , mendoj qe Sali Berisha do te jet Fitus , ka bo shume per SHqiprin , dhe shqiptaret , sidomos ktO vitet e fundit ,
P.s Sot , e pash ktu , e lexova qe Edin Rama , e ka kshtu emrin Edvin Rama , veq nese e keni bo gabim aty , :P
Eh Vetvendosja ne Kosove eshte alternativ te rinjesh te cilet jan plotesisht te zhveshun nga komunistet dhe jan kunder te gjith sistemit. Kjo duhet te jet modalitet edhe per shqipetaret e rinj te Shqiperis, kam pas nje simpati per Erionin sa ishte te Mjafti por tani shihet se ska kurgjo te re tek ai, perpos moshes qe eshte i ri dhe ajo qe shoh une tek ai, shoh Edvinin e ri dhe kurgjo me shum pra ai eshte nje Edvin i ri me shum ska kurgjo. paramendone po te ndodh edhe ne shqiperi nje kualicion i gjer mes PD dhe Ps sikur qe eshte ne Kosove cka do te deklaronte ather Erioni, ather do te fliste mir per PD.
Nuk mund te jet Edi njeriu i ndryshimeve kur fushaten e fillon me Gerdecin, e zhvillon me Gerdecin dhe perseri e perfundon me Gerdecin, pra ai nuk ka asnje alternativ reale te ndryshimeve dhe nuk ne rast te fitores qytetaret Shqiptar nuk e din se cdo te bej ai sepse ai vazhdimisht ben fushata me manipulim duke lozur me familjaret e viktimave te Gerdecit, duke i perdor ata per fushat.