davidi ne versionin grek lol![]()
he mi dhive, amanetin e fundit![]()
....................
Me qeskat e syrit tėrheq aeroplanin
Pėr mė pak se gjysmė minute, mjeshtri i shkathtėsive ushtarake, Dong Changsheng, me qeskat e syrit ka tėrhequr aeroplanin tė rėndė 560 kilogramė. Me kėtė ka impresionuar vizitorėt e Qendrės pėr Ekzibicione nė Changchun. Mė parė me qeskat e syrit kam tėrhequr automobilin, por kjo ėshtė hera e parė qė njė gjė tė tillė e bėj me aeroplanin. Kam mjaft fuqi tė bėjė kėtė. Kjo ėshtė shumė e rrezikshme pėr njerėzit e zakonshėm. Prandaj i kėshilloj tė gjithėve qė mos tė pėrpiqen tė bėjnė njė gjė tė tillė, tha 50-vjeēari Dong, i cili qė nga mosha 10-vjeēare merret me kung fu.Nė vetėm gjysmė minute ky mjeshtėr kinez i shkathtėsive luftarake, ka tėrhequr aeroplanin pėr 5 metra dhe shtoi se nuk ka pėrdorur gjithė fuqinė e tij. Siē tha, po tė pėrdorte forcėn, aeroplanin do ta tėrhiqte deri nė 10 metra.
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
O don't...
Ku e shef aeroplanin ne fotografi... ose ku e gjen aeroplanin 560 kg ?? Ishte makine mer burre se na hutove.
Sa per ate... ka njerez qe kane lloj e soj aftesish... e veshtire ne ekstrem duhet te jete... por ja qe dikush e beka.
o f-i ...... dhe une smorra vesh gjesi ishte puna e makines dhe aeroplanit. Kshu shkruante aty ku une morra kete tekst .... (pune copy/paste) por burimin se bera te ditur.
www.ekonomisti.net
anyway gabimi i ekonomistit........ por e beson ti kete gje ? (me sy lale, mos harro, me sy) ?
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Kisha degjuar per femra qe me nje perplasje te qepallave te kishin heq zvarre vargane te tere meshkujsh, qe me nje tundje te vetme te cicave te shperthenin luftra me permasa te frikshme demesh si ne njerez dhe ne objekte, qe me nje buzeqeshje ta benin tjetrin krejt budall, po qe nje person te terheqi makina e aeroplane pe metra te tera me qeskat e syve, kjo me duket e pabesueshme. Prite kur te na dali ndonje dite ndonje tip, qe te terheqi ndonje motorr papaq( te vene madje dhe ne frena) zvarre me qimet e byces per km te tera. lol
Bote e cuditshme!
Without deviation from the norm, progress is not possible
Krijoni Kontakt