Close
Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 162
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    E ti Gregu me fal qe te them por ke nevoje per syza!!! Ne asnje nga keto postimet qe ke permendur ti nuk eshte permendur as edhe njehere fjala UCK!!!
    Urdhero shko bene nje "FIND = UCK" tek faqja e pare dhe me trego sa here do ta gjejsh ate fjale ne tere faqen e pare ( une per vete ne cdo faqe shikoj 50 postime - ti ndoshta shikon 20 ) .

GV_USA
    Si nuk eshte permendur mo Gostivar? E lexon ti cfare ka shkruar Xhenneta, apo vetem fjalet tona? Ishin pikerisht ato perqindjet e saj qe me shtyn ta kundershtoj ate.
    Feelings change - memories don't.

- \ I Am Muslim / - Maska e Xhenneta-Morina
    Anėtarėsuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Si nuk eshte permendur mo Gostivar? E lexon ti cfare ka shkruar Xhenneta, apo vetem fjalet tona? Ishin pikerisht ato perqindjet e saj qe me shtyn ta kundershtoj ate.

Flm... Ju lutem mos bėni Chit-Chat kėtu me njėri tjetrin, shpresoj se do tė pėrgjigjeni denjėsishtė si disa nga tė Krishterėt kėsaj teme, Njėri nga tė Krishterėt e ofendoj popullin shqiptar duke i thėnė tuca e bla blla blla edhe unė vetėm e kėshillova tė ketė kujdes pėr luftėn nė Kosovė dhe pėr UĒK (sepse as qė ishte nga Kosova ai person) dhe kam shumė gjėra aty pėr tė shtuar por nuk ėshtė kjo temė ore pėr UĒK ėshtė pėr ca sqarime jo tė tė gjithė Muslimanve por pėr ca qė unė si kam tė qarta (tani mė ca i kam kuptuar nga disa tė Krishterė tė ndėrgjegjshėm).

Mos u mirreni edhe aq shumė me gjėra qė nuk i takojn pyetjeve tė mia, nėse dėshironi dijeni urdhėro ja ku e ke ate qė unė se kam tė qartė:

PYETJA [11]
    Shėn Pali i shtrembėroj mėsimet e Jezusit apo jo? (Ju lutem tregoni drejtė - aq sa dini).
    PYETJA [12]
    Bibla a ėshtė e zbritur nga lartė (Krijuesi i gjithsis) apo ėshtė e shkruar nga njerz tė ndyshėm... (ta sqaroni sipas tė Krishterve sepse sipas Islamit e di dhe ska nevoj pėr sqarime)

Tregohuni tolerant dhe bėni pėrpjekje tė jeni tė miqsuarrr.... Dhe tregoni dijenin tuaj bazuar nė besmin qė keni dhe lereni kėto balla blla blla (i drejtohem tė gjithve)

Unė kam nevoj tė mi sqaroni pyetjet dhe shpresoj tė jeni tė qart nė ate qė shkruani.
    \.....DITURIA ĖSHTĖ PASURIA E KĖSAJ BOTE KALIMTARE...../

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Xhenneta-Morina Lexo Postimin
    Flm... Ju lutem mos bėni Chit-Chat kėtu me njėri tjetrin, shpresoj se do tė pėrgjigjeni denjėsishtė si disa nga tė Krishterėt kėsaj teme, Njėri nga tė Krishterėt e ofendoj popullin shqiptar duke i thėnė tuca e bla blla blla edhe unė vetėm e kėshillova tė ketė kujdes pėr luftėn nė Kosovė dhe pėr UĒK (sepse as qė ishte nga Kosova ai person) dhe kam shumė gjėra aty pėr tė shtuar por nuk ėshtė kjo temė ore pėr UĒK ėshtė pėr ca sqarime jo tė tė gjithė Muslimanve por pėr ca qė unė si kam tė qarta (tani mė ca i kam kuptuar nga disa tė Krishterė tė ndėrgjegjshėm).

Mos u mirreni edhe aq shumė me gjėra qė nuk i takojn pyetjeve tė mia, nėse dėshironi dijeni urdhėro ja ku e ke ate qė unė se kam tė qartė:

PYETJA [11]
    Shėn Pali i shtrembėroj mėsimet e Jezusit apo jo? (Ju lutem tregoni drejtė - aq sa dini).
    PYETJA [12]
    Bibla a ėshtė e zbritur nga lartė (Krijuesi i gjithsis) apo ėshtė e shkruar nga njerz tė ndyshėm... (ta sqaroni sipas tė Krishterve sepse sipas Islamit e di dhe ska nevoj pėr sqarime)

Tregohuni tolerant dhe bėni pėrpjekje tė jeni tė miqsuarrr.... Dhe tregoni dijenin tuaj bazuar nė besmin qė keni dhe lereni kėto balla blla blla (i drejtohem tė gjithve)

Unė kam nevoj tė mi sqaroni pyetjet dhe shpresoj tė jeni tė qart nė ate qė shkruani.
    Kurse mua me duket se ti me shume( te me falesh nese jam gabim)po kerkon te mbushesh mendjen te tjereve se ate tenden.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Xheneta, paske harruar ta besh edhe kete pyetje:

Ku eshte dallimi ne mes te nje shqiptari, i cili eshte islamizuar ne kohen e turkut, dhe nje shqiptari, i cili eshte serboortodoksizuar ne kohen e serbit?

.

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    E ti Gregu me fal qe te them por ke nevoje per syza!!! Ne asnje nga keto postimet qe ke permendur ti nuk eshte permendur as edhe njehere fjala UCK!!!
    Urdhero shko bene nje "FIND = UCK" tek faqja e pare dhe me trego sa here do ta gjejsh ate fjale ne tere faqen e pare ( une per vete ne cdo faqe shikoj 50 postime - ti ndoshta shikon 20 ) .

GV_USA
    A hajgare po ben a?!
    Mos e trego veten kaq poshte!

#37 Kush e mbrojti Kosovėn dhe luftoj armikun (tė kombt tonė) Serb ?
    Statistikat qė kanė dalur pas luftės dhe qė u bėn publike menjėherė...
    #46 Sepse ishin qindra mijra meshkujt e ri te cileve Uēk u bente thirrje
    #52 gjatė luftės nė Kosovė nga shqiptarėt
    Kur permendet lufta dhe ata qe luftuan, patjeter qe nenkuptohet se flitet per UĒK-ne.
    Mos deshe kumpir(patate) te qeruar?
    Analizo muhabetin qe po behet ne teme. Nuk ka mbetur teme pa u futur edhe lufta e fundit qe ndodhi ne Kosove!

( une per vete ne cdo faqe shikoj 50 postime - ti ndoshta shikon 20 )
    Cfare lidhje kan faqet ketu?
    Une nuk te citova faqet, por postimet (numrin e postimit).
    "Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Flm... Ju lutem mos bėni Chit-Chat kėtu me njėri tjetrin
    Pyetjet e tua nuk meritojn ndonje gje me shume.

p.sh.
    PYETJA [11]
    Pyetje i thua ti kesaj?

Ja cfare thot Pali per Krishtin:
    Sepse pėr mua tė jetuarit ėshtė Krishti dhe tė vdekurit fitim (Filipianve 1:20)

Dhe me tė vėrtetė i konsideroj tė gjitha kėto njė humbje nė krahasim me vlerėn e lartė tė njohjes sė Jezu Krishtit, Zotit tim, pėr shkak tė tė cilit i humba tė gjitha kėto dhe i konsideroj si pleh, qė unė tė fitoj Krishtin, (Filipianve 3:7)

Mos u merr me pyetje provokuese, banale dhe shpifese.

Provokime te tilla kan dalur nga moda!

Kalofsh mire
    "Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"

- \ I Am Muslim / - Maska e Xhenneta-Morina
    Anėtarėsuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Kurse mua me duket se ti me shume( te me falesh nese jam gabim)po kerkon te mbushesh mendjen te tjereve se ate tenden.
    E falur je moj Xhan, edhe me vend e ke qė po tė duket ty ashtu por gabim plotsishtė je pasi qė unė tė isha e till, do tė isha nė pyetjen e parė ende duke u ballafaquar po nejse.... u desht edhe ti tė thuash diēka.... suksese tė deshiroj dhe mos paragjyko tė lutem (trego toleranc fetare sepse kėtu e ke rubriken e till).

chino skam harru edhe Kismet All-llah edhe aty do tė vi por ka kohė, hap pas hapi dua ti kuptoj tė gjitha gjėrat inshAll-llah.

Gregu mos bre mos i ip kahje tjetėr temės, pėrgjigjmu mua ēka tė kam pyetur, lere Gostivari_usa sepse nuk ėshtė tema e tij kjo edhe mesiguri as qė e shiqon ai kėtė temė mė edhe sja vlen ndoshta sepse ai i din kėto (paqartesi qė unė i kam me Biblen e sotme) mesiguri.

Kam thėnė:
    Citim:
    Flm... Ju lutem mos bėni Chit-Chat kėtu me njėri tjetrin

Citim Postuar mė parė nga Gregu Lexo Postimin
    Pyetjet e tua nuk meritojn ndonje gje me shume.
    po kjo ėshtė rregull e forumit e jo e imja hahaha, Ti i ke pranuar rregllat edhe pėrmbaju, kaq mund tė themė.

Kam thėnė:
    Citim:
    PYETJA [11]
    Shėn Pali i shtrembėroj mėsimet e Jezusit apo jo?

Pyetje i thua ti kesaj?.
    Ēka tė duket kjo ty? Poezi a na korite... po nejse ska problem.

Mos u merr me pyetje provokuese, banale dhe shpifese.
    Ke kujdes!
    Mos paragjyko sepse bie nė kundershtim me parimet e fes tėnde qė pėrfaqson, sinqerishtė ta them vėri re kėsaj ēfar thua sepse tė tjerėt se kuptojn ashtu si ti pos se nuk je duke mundur tė tregohesh i denjėt pėr ti argumentur pyetjet qė i kam parashtruar dhe ti jeton me ato.... Kujdes tė lutem.

Unė nė kėtė temė kam parė tė lloj lojishem nga antarėt tė Krishterė, prandaj nėse nuk keni toleranc fetare mos debato kėtu fare (kjo tė ngit dhe nuk tė le kėshtu tė pėrulur me dije) duke u mundur tė thuash diēka ndėrsa unė dua ju fjal boshe por dua argumente nėse ke.

Jam nė pritje tė pyetjeve qė i kam parashtruar sė fundi.

PYETJA [11]
    PYETJA [12]

Gregu skam pyetur Shėn Pali a ka jetuar kėshtu apo ashtu, pėrgjigju direkt ashtu si ta kam bėr pyetjen direkte (ske ēka ik nga kjo) nėse dėshiron tė pėrgjigjesh pyetjeve dhe nėse ke dije.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhenneta-Morina : 01-04-2009 mė 18:28
    \.....DITURIA ĖSHTĖ PASURIA E KĖSAJ BOTE KALIMTARE...../

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    E falur je moj Xhan, edhe me vend e ke qė po tė duket ty ashtu por gabim plotsishtė je pasi qė unė tė isha e till, do tė isha nė pyetjen e parė ende duke u ballafaquar po nejse.... u desht edhe ti tė thuash diēka.... suksese tė deshiroj dhe mos paragjyko tė lutem (trego toleranc fetare sepse kėtu e ke rubriken e till).

.

COLOR].
    Uauuuuuuuuuuuu. Flm qe ma mesove tolerancen fetare.
    Nuk te paragjykoi njeri ty. Ti kundershtimin apo mospajtimin me idete e tua e quan paragjykim?

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534

[COLOR="Red"]PYETJA [11]
    Shėn Pali i shtrembėroj mėsimet e Jezusit apo jo? (Ju lutem tregoni drejtė - aq sa dini)..
    Sh Pali sherbej mesimeve dhe ungjillit te Jezusit. Shpalli Fjalen-Lajmin e mirė - Ungjillin qe nga Jeruzalemi e deri ne Iliri. Nuk e shtremboj por e shpalli atė. Ato qe janė shtrembuar nuk i ka pranuar Kisha por ua ka lėnė tė tjerėve, e moj Xhennete edhe per te tjeret duhet diēka; per shembull ai far "ubgjilli i Barnabes". Per ata edhe u pelqen.

PYETJA [12]
    .
    Nuk morra mundin shumė nė pergjigje sepse mora disa rreshta nga libri im.

Shkrimi i Shenjtė ose Bibla - Monument i mbar njerzimit!

Shkrimi i Shenjtė Bibla, me tė cilin nuk mund tė krahasohet asnjė vepėr dhe asnjė shkrim tjeter, qoftė e letėrsisė sė vjetėr apo e letėrsisė moderne, ku qėllimi dhe arti i shkrimit nė kėtė Vepėr, ėshė me shumė frymzim dhe me ndikim tė plotė tė Zotit pėr periudhat e ndryshme si historike ashtu edhe me ato metafizike. Simbolika dhe kuptimi i vėrtet i Biblės fitohet me tė njejtin qėndrim tė lexuesit, pra, me frymėzim tė Zotit e jo me ndikim tė ndonjė qėllimi apo frymėzimi tjetėr.
    Pra, Bibla ėshtė e frymėzuar nga Hyji dhe Fryma e Hyjit ka shfaqur ēdo gjė qė njerėzit duhet tė dinė nė lidhje me eksiztencėn e Zotit, pėrjetėsinė, jetėn dhe vdekjen, vullnetin dhe karakterin e Hyjit, etj.

Por shumė her; "problemi" ėshtė qė Bibla nuk ėshtė si ēdo libėr tjetėr, qė lexohet nė mėnyrė pasive dhe nė tepric tė kohės, por don kushtim, pėrkushtim dhe pėrcaktim.

Pra, aftėsia pėr tė kuptuar Biblėn nuk varet aspak nga intelekti i njeriut apo kfalifikimi intelektual akademik apo shkencorėė, ajo varet nga dashuria qė ka, nga vullneti dhe dėshira qė e beson ai njeri pėr ta vėnė nė frequencė besimin e vet nė Zotin e kėshtu marrėdhėria e njeriut me atė tė Zotit vendosen nė relacion Krijuesin me tė krijuarin e vet.

toni77
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 01-04-2009 mė 18:46
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    o xhenetushe , me duket mua sikur ti se paske shume haberin e bibles .
    qe te drejtosh te tilla pyetje , duhet te dorezosh edhe pak dije , po ti mos ki gale , se te pakten zgjove nga gjumi turren e injoranteve qe kishin kohe qe ishin mbajt lidh ne kolibet e tyre.

si s'pashe nje kristian te dijshem ne debatet fetare mer aman.
    kaq e veshtire eshte me u gjet ai/ajo

Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  2. Embelsira e Forumit - Xhenneta Morina
    Nga Xhenneta-Morina nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 03-04-2009, 22:59
  3. Intervistė
    Nga sabit idrizi nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-03-2009, 10:14
  4. AKSH hedh ne ere Gjykaten e Qytetit te Struges
    Nga dodoni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-04-2003, 08:11
  5. Interviste e rradhes e Kadarese per "Korrieri"
    Nga Eni nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-06-2002, 19:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •