Close
Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 162
    - \ I Am Muslim / - Maska e Xhenneta-Morina
    Anėtarėsuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    Ju falenderoj pėr kėto sqarime qė keni bėrė nė lidhje me pyetjet edhe pse nė disa raste janė konfuuze nė mes asaj qė thuani ju ilia spiro dhe toni77_toni si rasti i asaj qė keni thėnė mė lart ju ilia spiro se Jisu Krishti eshte Zot, Perendi i persosur dhe Njeri i Persosur.

Ndėrsa toni77_toni thotė qė nuk ėshtė Zot Jisu Krishti ndėrsa tė dy jeni Krishterė dhe tė dy e keni Jisu Krishti atė qė ju pėrfaqson nė besimin tuaj qė keni dhe pak sa jam duke u ēuditur pse ndėrmjet vetes nuk keni njė mendim tė pėrbashlėt (mendoj vetem tek Jisu Krishti - jo nė tė gjitha gjėrat).

Me gjithė ate shpresoj nė tė ardhmen qė do tė ju shohim bashkė dhe tė jeni tė bashkuar te rasti i Jisu Krishtit sepse qė tė dy i takoni besimit Krishterė.

Kam premtuar qė do ti parashtroj edhe disa pyetje pėr tė mi sqaruar pasdite dhe startojm menjėherė pa humbur kohė.

PYETJA [5]
    Pse pjestarėt e komunitetit Krishterė i ofendojn Muslimanėt vazhdimishtė edhe pse janė tė njė kombi tė tyre (mos vall bibla ka ndonjė urdhėres pėr ti ofenduar Muslimanėt ? mos vall keni frik nga Muslimanėt ? mos vall janė tė lidhur ndėrmjet veti dhe janė tė drejtuar direkt me Krisjuesin e tyre dhe ju e keni ndoshta mė ndyshe ? mov vall i frigoheni mos egzistencės ? mos vall vuni nga ajo qė Kur'ani ėshtė libėr hynor i garantuar dhe i padyshuar ndėrsa tek ju po ndyshohen her pas here ato libra qė jeni duke i ndjekur ? ju lutem sinqerishtė ma qartesoni kėtė sepse ne e respektojm fen tuaj sepse kemi urdher nga Krijuesi ynė, e rėspektojm dhe Jisu Krishtin tuaj sepse ėshtė Isai a.s i dėrguari i Zotit tonė dhe e duam shumė. Ndėrsa njė pjesė e konsideruar e tė Krishterve na ofendojn ne Muslimaneve pa ju bė asgjė, na shajn Muhammed Mustafan Salall-llahu Alejhi Weselem dhe sdua tė futem mė tej deri te karikaturat ndaj ti. Ja dhe nė kėtė temė mundeni me parė, asnjė ofendim nuk ėshtė nga Muslimanėt, ndėrsa nga tė Krishterėt ka shumė qė ofendojn, shkruajn fjal tė pista. Ju lutem pse kjo ndodh me pjestarėt e besimit Krishter, keni ndonjė urdhėres nga bibla apo jo ?
    PYETJA [6]
    Krishtlindjet origjinen a e kanė tek Paganet apo te Krishterėt (Cila e festonte e para dhe kjo fest a u emėrtua mė vonė me emrin KRISHlindjet).

Pra keto dy pyetje ende si kam tė qarta dhe dua tė mi qartesoni, ju flm.......
    \.....DITURIA ĖSHTĖ PASURIA E KĖSAJ BOTE KALIMTARE...../

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga Xhenneta-Morina Lexo Postimin
    Ju falenderoj pėr kėto sqarime qė keni bėrė nė lidhje me pyetjet edhe pse nė disa raste janė konfuuze nė mes asaj qė thuani ju ilia spiro dhe toni77_toni si rasti i asaj qė keni thėnė mė lart ju ilia spiro se Jisu Krishti eshte Zot, Perendi i persosur dhe Njeri i Persosur.

Ndėrsa toni77_toni thotė qė nuk ėshtė Zot Jisu Krishti ......
    Ne cilin shkrim unė thash se Jezusi nuk eshte ZOT. Hahaha. Xennete Xhenete!!
    Me ty e perfundova ketu, ke paragjykime dhe nuk je e sinēert. Ti nuk ke kuptuar shkrimet e mia, besa ndoshat as qe ke marre mundin ta lexojsh, sepse shkrimi i yt e deshmon kete.

Unė nuk them as nuk besoj ashtu. Rruga e mbarė tė qoftė ty me ato paragjykimet tua. Zoti te ndihmoftė.

"Njeriu i parė (Adami) i bėrė prej dheu, ėshtė tokėsor; njeriu i dytė (Jezusi) ėshtė Zoti nga qielli"

Jezus Krishti ėshtė Zot dhe Njeri.

toni77
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Anėtarėsuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Ne cilin shkrim unė thash se Jezusi nuk eshte ZOT. Hahaha. Xennete Xhenete!!
    Me ty e perfundova ketu, ke paragjykime dhe nuk je e sinēert. Ti nuk ke kuptuar shkrimet e mia, besa ndoshat as qe ke marre mundin ta lexojsh, sepse shkrimi i yt e deshmon kete.

Unė nuk them as nuk besoj ashtu. Rruga e mbarė tė qoftė ty me ato paragjykimet tua. Zoti te ndihmoftė.

"Njeriu i parė (Adami) i bėrė prej dheu, ėshtė tokėsor; njeriu i dytė (Jezusi) ėshtė Zoti nga qielli"

Jezus Krishti ėshtė Zot dhe Njeri.

toni77
    toni77_toni Mos u ngut dhe nėse dikund mund qė tė kem gabuar e ndoshta dhe skam gabuar aspak sido qė tė jetė duhet pasur maturi dhe toleranc fetare besoj.

Ti e di qė vetėm Krijuesi ėshtė i pėrsosur ndėrsa njeriu mundet tė gaboj sepse tė tilla jemi, me gjithė ate skam ētė bėj unė qė ju nuk jeni tė gatshėm pėr njė debat qė fundi fundi ėshtė mė shumė nė dobi tuajen ky debat se sa tė Muslimanve a?

Thjeshtė ju kam japur njė mundėsi nga njė Muslimane tė parashtroj pyetje pėr besimin Krishterė dhe posa erdha nė pyetjen e pestė (5) ju si pėrfaqsues tė Krishterve u dorzuat menjėherė nė atė pyetje pėr ti ikur No problem.

toni77_toni ti duket se ke menduar qė unė bėj pyetje pėr dėshirėn tėnde, ndėrsa unė e kam hallin nė literaturen Krishtere qė e lexoj dhe gjej shumė parregullsi si nga ana logjike dhe ajo fetare. Ti thua her Jezus Krishti ska qenė Zot e her e thua qė ka qenė si nė rastin e fundit ndėrsa toni77_toni ne e dim mjaftė mirė ashtu sikurse ju qė e dini mjaftė mirė qė Bibla qartė thootė qė Jezusi ( Isau a.s.) ėshtė bir i Zotit

ATĖHERĖ SI ĖSHTĖ E MUNDUR QĖ TĖ JETĖ ZOT NJĖ NJERI?
    ATĖHERĖ SI ĖSHTĖ E MUNDUR QĖ TĖ JETĖ I BIRI I ZOTIT DHE ZOTI JEZU KRISHTI ?
    (Mendja e shėndosh kėtė hudh poshtė menjėherė pėr arsye se Qenka biri i Zotit dhe Zoti paska vdek e trashigues e paska lėnė Jezu Krishtin Po nuk vdek more Zoti asnjėherė)

Nuk ėshtė puna e Zotit ashtu sikurse e mbretėrve, sepse Zoti (Krijuesi i gjithsisė) asnjėherė ska vdek dhe as ska lind dhe as nuk do tė vdes as nuk ka fėmi pėr tė lėn trashigues sepse nuk ka nevoj pėr keto, Ai ėshtė i gjithfuqishėm dhe ska nevoj pėr asgjė ndėrsa ne kemi nevoj pėr Tė.

E themė sinqerishtė qė jam shumė e interesuar pėr tė mi sqaruar keto dy pyetje dhe ca tė tjera.

PYETJA [5]
    Pse pjestarėt e komunitetit Krishterė i ofendojn Muslimanėt vazhdimishtė edhe pse janė tė njė kombi tė tyre (mos vall bibla ka ndonjė urdhėres pėr ti ofenduar Muslimanėt ? mos vall keni frik nga Muslimanėt ? mos vall janė tė lidhur ndėrmjet veti dhe janė tė drejtuar direkt me Krisjuesin e tyre dhe ju e keni ndoshta mė ndyshe ? mov vall i frigoheni mos egzistencės ? mos vall vuni nga ajo qė Kur'ani ėshtė libėr hynor i garantuar dhe i padyshuar ndėrsa tek ju po ndyshohen her pas here ato libra qė jeni duke i ndjekur ? ju lutem sinqerishtė ma qartesoni kėtė sepse ne e respektojm fen tuaj sepse kemi urdher nga Krijuesi ynė, e rėspektojm dhe Jisu Krishtin tuaj sepse ėshtė Isai a.s i dėrguari i Zotit tonė dhe e duam shumė. Ndėrsa njė pjesė e konsideruar e tė Krishterve na ofendojn ne Muslimaneve pa ju bė asgjė, na shajn Muhammed Mustafan Salall-llahu Alejhi Weselem dhe sdua tė futem mė tej deri te karikaturat ndaj ti. Ja dhe nė kėtė temė mundeni me parė, asnjė ofendim nuk ėshtė nga Muslimanėt, ndėrsa nga tė Krishterėt ka shumė qė ofendojn, shkruajn fjal tė pista. Ju lutem pse kjo ndodh me pjestarėt e besimit Krishter, keni ndonjė urdhėres nga bibla apo jo ?
    PYETJA [6]
    Krishtlindjet origjinen a e kanė tek Paganet apo te Krishterėt (Cila e festonte e para dhe kjo fest a u emėrtua mė vonė me emrin KRISHlindjet).

Nuk dua tė parastroj pyetje tė tjera pa i kuptuar kėto dy pyetje pasi qė ende askush nuk ėshtė pėrgjigjur nga tė Krishterėt, shpresoj qė ndonjė priftė me dije tė madhe dhe me toleranc ndėrfetare tė pėrgjigjet nėse ka kėtu nė forum, janė tė mirėseardhura dhe mendimet e tė tjerėve anėtar qė janė tė besimit Krishterė.

Ju e dini qė unė jamė e hapur dhe e drejtė nė ēdo temė jo vetėm kėtu (nuk ofendoj, nuk provokoj, ju respektoj) dhe unė ju kam bėrė ftesė publike kėtu nė forum qė nėse ka tė aftė tė besimit Krishterė do tė doja ti parashtroja pyetje nė lidhje me besimin qė pėrfaqson dhe pason.

toni77_toni respekte pėr ju por trego njė komunikim tė shėndosh dhe tė barabart, Jeni shqetsuar pėr diēka qė ėshtė realitet dhe menjėherė deshironi tė dorzuar ndėrsa unė nė ēdo shkrim tuajin kam dilema sepse unė jam Muslimane dhe me gjithė ate kthehu postimeve tė mia dhe shiqo, do tė bindesh se askund sjam dorzuar edhe pas atyre gjėrave qė lexova, edhe pas atyre ofendimeve nga antarėt e tjerė qė janė tė komunitetit Krishterė, vetėm e vetėm pėr tė treguar se edhe kur flasim pėr besimin Krishterė, ju nuk jeni tė gatshėm pėr ta bėrė tė paktėn njė debat qė fundi, fundit ėshtė mė shumė nė dobi tuajen se sa tė Muslimave.

Jam nė pritje tė pėrgjigjes sė 5 dhe tė 6-tė nėse ka tė till (besimtar Krishterė) qė janė komunikues, qė kanė toleranc fetare dhe qė munden tė ballafaqohen me njė femėr Muslimane tė thjeshtė (jo studiuese e Islamit por me njė studiuese qė ska tė bėj me Islam). Unė kam nevoj ende pėr sqarime sa i pėrket besimit Krishterė edhe nė ca gjėra.....

Jemi shqiptare dhe duhet tė kemi toleranc maximale ndėrfetare, prandaj kontriboni nė kėtė drejtim, jeni tė mirseardhur nė kėtė temė......

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257
    Nuk mund tė kuptosh tė krishterėt dhe as Perėndinė qė besojnė tė krishterėt po ashtu edhe Fjalėn e Perėndisė tė tė krishterėve, nėse Perėndia vetė nuk banon brenda teje...

Nėse do tė sqarohesh, shko hap ndonjė Bibėl dhe i ke tė gjitha pėrgjigjet e pyetjeve tė tua aty brenda.

Nėn Hirin e Tij,

ns
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

Anėtarėsuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    Citim Postuar mė parė nga Peniel Lexo Postimin
    Nuk mund tė kuptosh tė krishterėt dhe as Perėndinė qė besojnė tė krishterėt po ashtu edhe Fjalėn e Perėndisė tė tė krishterėve, nėse Perėndia vetė nuk banon brenda teje...

Nėse do tė sqarohesh, shko hap ndonjė Bibėl dhe i ke tė gjitha pėrgjigjet e pyetjeve tė tua aty brenda.

Nėn Hirin e Tij,

ns
    Flm pėr kėshillim por unė dy versione i kam ketu pran duke i lexuar her pas here. Pėr kėtė e kam hapur kėtė temė qė tė komunikoj dhe tė tregojm toleranc fetare me njėri-tjetren prandaj unė ato qė nuk i kuptoj nė Bibel - (ato qė nuk janė nė pėrputhje me logjikėn e shėndosh) i pyesė tė Krishterėt pėr ti sqaruar dhe deri me tani i kanė sqaruar bazuar nė besimin e tyre aq sa kanė mundur nga pyetja e parė e deri nė tė katėrten dhe me aq sa kanė argumente.... Mbetet tė shifet se ēfar argumente do tė sjellin pėr ofendimet qė ju bėjn Muslimanve dhe pėr Krishtlindjet.

Pyetja e 5 dhe e 6-tė mendoj.... Klm.......

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    PYETJA [5]
    Pse pjestarėt e komunitetit Krishterė i ofendojn Muslimanėt vazhdimishtė edhe pse janė tė njė kombi tė tyre
    Per cilat ofendime e ke fjalen? Si e definon termin ofendim.
    Une besoj se muslimani ndihet i ofenduar nga cdo forme e jeteses apo e shprehjes e cila nuk eshte ne perputhje me Islamin. Nese une nuk jam musliman, eshte e vetkuptimte, eshte e drejte hyjnore te shprehem ne ate menyre sic e thote botekuptimi apo feja ime. Per shembull per mua eshte e zakonshme, qe nese e ftoj nje vajze ne takim i ofroj nje gote vere (alkohol). Dhe nese ajo eshte muslimane, do te ndiehet e ofenduar. Nese flet per keso raste, atehere keto nuk jane ofendime, por thjeshte sjellje te ndryshme qe burojne nga vlerat e ndryshme. Nese muslimani ndihet i ofenduar nga vet forma e jetes time, dhe e drejtes time per te deklaruar e argumentuar formen e jetes time si me te miren ne bote, atehere nuk i ka fajet askush tjeter pos hegjemonizmi islam, i cili tenton te gjithperfshije boten.

(mos vall bibla ka ndonjė urdhėres pėr ti ofenduar Muslimanėt ?
    Aaaaaah sa e lezetshme pyetja. Po si moj Xhan mund te urdheroj Bibla ofendime ndaj muslimaneve, kur muslimanet ne kur u shkruan te dy Dhjatat as qe ekzistonin si term e as si besim e as si asgje tjeter? Mos lexo vetem Biblen, por edhe Kuranin nga pak, qe te dijesh se ky i dyti u duk per here te pare ne Bote afro 622 vjeteve pas Bibles.

mos vall keni frik nga Muslimanėt ?
    Une jo. Edhe pse jam skeptik maksimal i Islamit. Po trego: Perse mendon se ka dikush frike nga muslimanet? Kjo pyetje nuk pershtatet ne kontekstin e fjalimit tend paraprak: Ofendime (sic mendove ti) nuk jane fakt se jomuslimanet frikesohen nga muslimanet.

mos vall janė tė lidhur ndėrmjet veti dhe janė tė drejtuar direkt me Krisjuesin e tyre dhe ju e keni ndoshta mė ndyshe ?
    Kendej nga jetoj une, takoj plote imame nga tere bota. Me ngjiten si bleta mjaltes. Disa nga ta i kisha shoke, luanim futboll ne nje ekip, dhe tani ata jane bere haxhi e imame. Sikur te shihja dicka terheqese ne praktikim te Islamit, te gjitha dyert e ofertat e botes i kam te hapura. Pa pare e kemi Islamin ne ketu.

mov vall i frigoheni mos egzistencės ?
    Nga pak. Si qendron puna me ty?

mos vall vuni nga ajo qė Kur'ani ėshtė libėr hynor i garantuar dhe i padyshuar ndėrsa tek ju po ndyshohen her pas here ato libra qė jeni duke i ndjekur ?
    Jo, valle, aspak. Perse te vuaj per nje gje e cila ekziston vetem ne enderrat e njerezve si ti? Te thash, te gjitha dyert hapur i kam. Islami = blend for free. Cilin garancion e paske ti per hyjesine e Kuranit, i cili per mua nuk eshte vic?

ju lutem sinqerishtė ma qartesoni kėtė sepse ne e respektojm fen tuaj sepse kemi urdher nga Krijuesi ynė, e rėspektojm dhe Jisu Krishtin tuaj sepse ėshtė Isai a.s i dėrguari i Zotit tonė dhe e duam shumė.
    Si shprehet ky demonstrim? Trego cka me ndodhe mua, nese te marr ty per dore dhe shkojme ne xhamine e madhe te Proshtines dhe une mbaj ne dore nje shishe vere dhe mbaj kryq ne qafe? Edhe Krishti pinte veren. Urdhero respekto.

Ndėrsa njė pjesė e konsideruar e tė Krishterve na ofendojn ne Muslimaneve pa ju bė asgjė, na shajn Muhammed Mustafan Salall-llahu Alejhi Weselem dhe sdua tė futem mė tej deri te karikaturat ndaj ti.
    Te krishteret e karikaturizojne edhe vet Krishtin. Andaj nuk e di a mund te thuash se nese e karikaturizojne Muhamedin, e ofendojne cdo musliman. Sepse atehere ata po ofendokan edhe vetveten (duke karikaturizuar Krishtin). Ngushtoni definicionet e ofendimit ju muslimanet, qe te kete mundesi per te mos ju ofenduar.

Ja dhe nė kėtė temė mundeni me parė, asnjė ofendim nuk ėshtė nga Muslimanėt, ndėrsa nga tė Krishterėt ka shumė qė ofendojn, shkruajn fjal tė pista.
    Ka plot ofendime ndaj te Krishtereve nga muslimanet. P.sh. "kaurre", "kafira", "te pa Zot", "te pa fe", "idhujtare". Te gjitha keto jane ne syte e te krishtereve ofendime.

Ju lutem pse kjo ndodh me pjestarėt e besimit Krishter, keni ndonjė urdhėres nga bibla apo jo ?
    Pse ndodhe cka?

PYETJA [6]
    Krishtlindjet origjinen a e kanė tek Paganet apo te Krishterėt (Cila e festonte e para dhe kjo fest a u emėrtua mė vonė me emrin KRISHlindjet).[/COLOR]

Pra keto dy pyetje ende si kam tė qarta dhe dua tė mi qartesoni, ju flm.......
    Krishtlindja sipas mendimit te krishtereve eshet feste e krishtere. Jo pagane. Kete ke mundur ta shohesh deri sot cdo fundviti, kur e feston cdo i krishter. Perse te dyshohet kjo tani? Sepse je ti ne pyetje? Hahaha petullejk e madhe koke. Ne njeren ane "dua te mesoj per Krishterimin, dua te dij mbi te", e "tolerance nderfetare" kurse ne anen tjeter propagande islame deri ne maksimum. A bash prej qerdhes mendove me ardhe me bo ksi akrobacione a? Tztztztztztz

.[/COLOR]

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga gurstralli Lexo Postimin
    pyete hoxhen pse e mbane kapelen e turkut!
    Pyete hoxhen cka ju bene grave te juaja,femrave me naten e vitit te ri- bene seks me to!
    Edhe shume te mencur po shoh, ketu.
    Faleminderit budallenje musliman qe mundoheni te na ndihmoni neve, te na udhezoni sic ju ka msu djalli allah me muhadreqin.
    Mos u mundoni shume se ne jemi Shqipetare, e nuk e shesin b..then per para si ju mjekrroshat.

Ju e shitet Krishterimin kur erdhe turku per para, ju ishit tradhetare, ju tash e shitet prape Kombin per para, prap jeni tradhetare sepse gjakun e tradhetarit e keni.

Faleminderit per nderin qe na e bete qe te kujdeseni per ne, por ne jemi me te mencur se djajte e muhameddreqit!

kur te beni pastrim ju moderatoret ateher bejeni si duhet,mos kontrolloni vetem faqen e fundit apo kjo ju duket qe ka te bej me temen

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    "Kur s'ke cfare bene, luaje deren"

Teme me te pa qellimshme, me te pa strukturuar, ma te bere lemsh, akoma nuk kam pare!

Pyetjet qe ngriten ketu jane shume te dobeta, sidomos per ate qe e ka lexuar biblen. Kjo do te thote se nuk din se cfare ka lexuar.

PYETJA [1]
    Kujt i pėrket Dhjata e Vjetėr dhe Kujt i pėrket Dhjata e Re ?

Popullit te Zotit.
    E gjithe bota i perket Zotit.
    Bibla eshte libri me i perdorur dhe me i perkthyer ne bote, keshtu qe e gjithe bota "ushqehet" me te.(ata qe duan te "ushqehen")

PYETJA [2]
    Pse ndoshi Dhjata e re kur ishte Dhjata e vjetėr...

Akoma nuk ishte permbushur mesazhi, Fjala e Zotit per njeriun. Eshte vazhdim i asaj cfare Zoti kishte per ti treguar njeriut.

PYETJA [3]
    Sa fėmijė i ka Zoti juaj ?

Bibla thote se Krishti ishte Bir i Perendise, por jo i nje natyre sikur jemi ne bij te baballarve tane. Ka kuptim frymor.
    Po ashtu ata qe i besojn Krishtit quhen bij te Perendise (pra Zoti ka plot bij).

PYETJA [4]
    Trinia nuk ėshtė besim Biblik apo ėshtė ?

Bibla dhe te krishteret thone se eshte.

PYETJA [5]
    Pse pjestarėt e komunitetit Krishterė i ofendojn Muslimanėt vazhdimishtė...

Duhet te beje nje referim te kundert.

PYETJA [6]
    Krishtlindjet origjinen a e kanė tek Paganet apo te Krishterėt...

Te krishteret festojn lindjen e Krishtit (qe ndodhi para 2000 vitesh). Nuk festojn ndonje ngjarje pa lindjes se Krishtit (sa i perket Krishtlindjes).

Per ju,
    Gregu
    "Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257
    Flm pėr kėshillim por unė dy versione i kam ketu pran duke i lexuar her pas here. Pėr kėtė e kam hapur kėtė temė qė tė komunikoj dhe tė tregojm toleranc fetare me njėri-tjetren prandaj unė ato qė nuk i kuptoj nė Bibel - (ato qė nuk janė nė pėrputhje me logjikėn e shėndosh) i pyesė tė Krishterėt pėr ti sqaruar dhe deri me tani i kanė sqaruar bazuar nė besimin e tyre aq sa kanė mundur nga pyetja e parė e deri nė tė katėrten dhe me aq sa kanė argumente.... Mbetet tė shifet se ēfar argumente do tė sjellin pėr ofendimet qė ju bėjn Muslimanve dhe pėr Krishtlindjet.

Pyetja e 5 dhe e 6-tė mendoj.... Klm.......

Atėhere kėrkoi Perėndisė tė cilit i takon edhe Bibla, tė tė ndihmojė ta kuptosh Fjalėn e Tij. Njė lutje e thjeshtė dhe e sinqertė e dalė nga njė zemėr e sinqertė do tė dėgjohet dhe Ai vetė do tė tė ndriēojė tė kuptosh Fjalėn e Tij. Nuk ka formalitete nė lutje. Lutu ashtu siē e ndjen nė zemrėn tėnde.

Nėn Hirin e Tij,

ns
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-05-2008
    Vendndodhja
    Danmark
    Postime
    41
    Citim Postuar mė parė nga gurstralli Lexo Postimin
    pyete hoxhen pse e mbane kapelen e turkut!
    Pyete hoxhen cka ju bene grave te juaja,femrave me naten e vitit te ri- bene seks me to!
    Edhe shume te mencur po shoh, ketu.
    Faleminderit budallenje musliman qe mundoheni te na ndihmoni neve, te na udhezoni sic ju ka msu djalli allah me muhadreqin.
    Mos u mundoni shume se ne jemi Shqipetare, e nuk e shesin b..then per para si ju mjekrroshat.

Ju e shitet Krishterimin kur erdhe turku per para, ju ishit tradhetare, ju tash e shitet prape Kombin per para, prap jeni tradhetare sepse gjakun e tradhetarit e keni.

Faleminderit per nderin qe na e bete qe te kujdeseni per ne, por ne jemi me te mencur se djajte e muhameddreqit!
    NUK JANE TJETER VETEM """""TRADHTARE"""" KETO PISAAaa ....

Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  2. Embelsira e Forumit - Xhenneta Morina
    Nga Xhenneta-Morina nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 03-04-2009, 22:59
  3. Intervistė
    Nga sabit idrizi nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-03-2009, 10:14
  4. AKSH hedh ne ere Gjykaten e Qytetit te Struges
    Nga dodoni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-04-2003, 08:11
  5. Interviste e rradhes e Kadarese per "Korrieri"
    Nga Eni nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-06-2002, 19:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •