Eshtrat e te vdekurve? Nuk e kuptoj cfare pune prishin. Per mua te prehen te qete, ēfare dallimi ka se jane greke, turq etj etj. "Gjumi i vdekjes" eshte mekat te prishet. E mbani veten dhe per njeres te fese. Nejse.
po
jo
Eshtrat e te vdekurve? Nuk e kuptoj cfare pune prishin. Per mua te prehen te qete, ēfare dallimi ka se jane greke, turq etj etj. "Gjumi i vdekjes" eshte mekat te prishet. E mbani veten dhe per njeres te fese. Nejse.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Nuk po lexoj ēfar kanė thėnė tė tjerėt por sapo pashė pyetjen e sondazhit dhashė aprovimin tim pėr PO sepse ėshtė njė gabim komplet kundėr ndienjave tona kombėtare.Pėr kėtė kemi shkruar edhe artikuj tė posaēėm.Greqia ka njė metodė tė vjetėr,qė tashmė i ka dalė boja; Ka pushtuar shumė vėnde me Kryqe e kisha;Kjo metodė ėshtė Donkishoteste dhe nuk pėrtypet sotė, nga asnjė,aq mė tepėr ne Shqipėtarėt qė e njohim shum mirė.
Te hiqen....
Do te me pelqente 100 here me teper dasfidanja se sa ai sallami qe mbani gjithe diten me goje... ( shaka siē ben ti )
Por ja qe une nuk them as jasu as ciao as hello as dasfidanja, pa llogarit sallam e salēiēe..., une them tungjatjeta ose mireupafshim mik nese je mik, por kryesorja shqiptar, pastaj vijme e flasim per hijet dhe fantazmat greke ne Shqiperine e gjore.
Tė hiqen, tė hiqen!
EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!
Perla (me pelqeka shume emri yt).
Ne te vertete une shpreh respekt per ata qe kane rene per vendin e tyre dhe greket ti mbajne e ti respektojne ne token e tyre.Neqoftese une do perpiqesha te spjegoja qellimin qe kane greket per ti vendosur ato varre ne token tone do me dukej sikur do te fyeja se kjo eshte mese e qarte.
Pra ne te vertete jane ata qe po lozin me te vdekurit dhe mekati le tu ngelet atyre.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shitesi : 22-04-2009 mė 16:10
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Nese dojne le ti heqin.
Dheu yne do letohet dhe do kete vetem mire.
Si Kombe kemi respektuar, respektojme dhe do respektojme te vdekurit.
Kjo eshte ne kulturen tone kombetare.
Krijoni Kontakt