Sinqerisht Hmm,une me mire me memorje kam autobuzet mbushur plot ne mengjes,radio qe me kenget te ngrinte moralin per pune..Ahh se harrova dhe ate pasticerine aty tek opera
ne katin e dyte..
Sinqerisht Hmm,une me mire me memorje kam autobuzet mbushur plot ne mengjes,radio qe me kenget te ngrinte moralin per pune..Ahh se harrova dhe ate pasticerine aty tek opera
ne katin e dyte..
Po ju po tregoni te gjitha keto po ishit ne qytet ,po per ne fshataret ishte dhe akoma me e bukur ,mblidheshim te gjitha gocat e lagjes e dilnim giro e 3 muajt e beharit ishim ne plazh e na vinin kushurinjte nga qyteti ,qe e mbanin te larte ..........eeeeeeeeehhhhhhhhhh cfare kohesh ishin te bukura ,ishim te lumtur edhe pse nuk kishim ..me ka marr malli kur i kujtoj te gjithe shokte e shoqet e brezit tim ,edhe pse kam shume qe i kam harruar ....
Te me ndjej drague nese pergjigjem une
Me ja knu "tipave-i".
Qyqa ,hiku La luna s'me ktheu pergjigje ,une desha me dite ,a knoshe noi ēik mire te pakten ?,se une jom qejflie per ''konge'',
te thojsha marshalla ,marshalla .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga saura : 09-04-2009 mė 08:11
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
edhe ti adoleshente qenke mi saura,
une te dija moshe te madhe ty.
Pink!
Thanks qe e ndave me ne mesazhin, eshte me te vertete nostalgjik.
Po edhe une jam i asaj epoke, thimbjeje, endrrash, i epokes ku vetem arratisja na ngushellonte si ide dhe ndonje rrobe e jashtme.
Facebook?
Intereante, gjen ata qe i ke harruar prej 20 e kusur vitesh, jane thinjur disa, "Sa keq".
Gezuar!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ARKIA : 09-04-2009 mė 08:18
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Krijoni Kontakt