Postuar më parë nga Agim Metbala - Kur pata qura e qurana... Kur pata qura e qurana pata miq e jarana......Zgjidhja.
Kush më tregon se ç`domethënë fjala "qurë"? Ju falënderoj paraprakisht.
Love has no limits
Postuar më parë nga SinFoni@ Kush më tregon se ç`domethënë fjala "qurë"? Ju falënderoj paraprakisht. Përshëndetje z. SinFoni@, Pulë deti...pjesa dërmuese e trojeve shqiptare, kështu i themi...
- Nusja hyni, nusja doli...
Postuar më parë nga SinFoni@ Kush më tregon se ç`domethënë fjala "qurë"? Ju falënderoj paraprakisht. qurë ose quran - i takon familjes se shpezve....
Postuar më parë nga alem_de Kur pata qura e qurana pata miq e jarana......Zgjidhja. ... kur iken qurat e quranat , humben miqet me tan jaranat...
Ndryshuar për herë të fundit nga busavata : 10-03-2010 më 10:34
Postuar më parë nga busavata qurë ose quran - i takon familjes se shpezve.... Z. Busavata, e paskeni zgjedhur një tamam për meze me raki të shpisë... Përshëndetje!
Postuar më parë nga Agim Metbala Z. Busavata, e paskeni zgjedhur një tamam për meze me raki të shpisë... Përshëndetje! faliminderit z.Agim , te pershendes edhe kur te kish koh te lir do ta pjekum edhe , e percjellim me raki rrushi ...
- Mos të dalt...
Postuar më parë nga Agim Metbala - Mos të dalt... ..nami i keq?? Do ta parashtroj një unë tani; Në e pate bishtin ta presin, në....
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt