Dy gra e .............!
Dy gra e .............!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
[QUOTE=salihaj;2325517]Defi i mirë ti qon këmbët ...vet [SIZE="4" [/SIZE]QUOTE]
Këtu bëhët fjalë për muzikë të mirë qe dikton ritmin e vallëzimit, nëse është në pyetje muzika. Ndërsa, nëse është në pyetje biseda, biseda e mirë tërhjek simpati ndaj miqve të mirë me të cilët fillon bisedën me gaz ashtu e përfundon.
Isha duke ardhur nga Durrësi për në Kosovë. Një bashkëudhëtarë i Shqipërisë me tha: Gjatë luftës mbajta një familje e cila pas luftës as një telefonat nuk ma bëri. Dhe filloi të vjellë vërerë kundër shqiptarve të Kosovës. Unë i thash "thesi kërkon harrnin". Eja me mua kurr nuk do hasish në njrëz të tillë, por vetëm në njrëz të mirë dhe fisnik. Me aq ndërpreu bisedën dhe udhëtuam tri orë pa ndërru kurfar fjalësh. Ju përshëndes të gjithëve.
Kafshatën e madhe përbije e fjalën e madhe...
Të gjithë që kanë kaluar pushimet verore edhe atyre që kan punuar Ju dëshiroi shëndet të mirë dhe disponim për lojën argëtuese, siç është kjo.
Kafshatën e madhe përbije e fjalën e madhe mos e fol
Mirëdita të gjithë argëtuesve (kulufexhinjëve) qe na ka ngelë sharra në gozhdë, ecim përpara! Ose para marrsh!
Mik i mirë nuk është ai që t'i fshin lotët por ai................................................ .......................?
Nuk ka asgjë tjetër që të çarmatosë më lehtë sesa mirësia. Çdo lloj arme shkatërrohet para saj.
.............por ai qe ste ben te lotosh????????? kot me kot une
"Më e mira është armike e së mirës"
Nuk ka asgjë tjetër që të çarmatosë më lehtë sesa mirësia. Çdo lloj arme shkatërrohet para saj.
Ua, kjo temë paska pasur pushim të gjatë...
- Njiqind pite...
Krijoni Kontakt