Postuar më parë nga EDLIN - Qysh t'flasish... .....do dëgjosh ? Postuar më parë nga EDLIN - Qysh t'flasish... .....do dëgjosh ? I nderuar EDLIN, përgjegjja e kësaj fjale të urtë është; - Qysh t'flasish, ashtu del fetfaja!
- Qeni ku hanë...
[QUOTE=Enkeleu;2266963]Jeta me barna( ilaqe ) dhe rroba me arna janë të bezdisshme !! [/QUO
Ndryshuar për herë të fundit nga Enkeleu : 19-05-2009 më 09:05
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
Postuar më parë nga Agim Metbala - Qeni ku hanë... Qeni ku han , aty leh
[QUOTE=Enkeleu;2268240] Postuar më parë nga Enkeleu Jeta me barna( ilaqe ) dhe rroba me arna janë të bezdisshme ....[/QUO Me ne fund Enkeleu. E prisja me padurim kete vazhdim ... Mos i shiko gunen, ...
Thank God I'm a woman!!!
[QUOTE=Yllëza*;2268244] Postuar më parë nga Enkeleu Me ne fund Enkeleu. E prisja me padurim kete vazhdim ... Mos i shiko gunen, ... Mos i shiko gunën , por shikoja punën
[QUOTE=Yllëza*;2268244] Postuar më parë nga Enkeleu Me ne fund Enkeleu. E prisja me padurim kete vazhdim ... Mos i shiko gunen, por shikoja punën! - Zori i shkretë...
[QUOTE=Agim Metbala;2268268] Postuar më parë nga Yllëza* - Zori i shkretë, e ha pasulin e nxehtë! Mirëmëngjes adhuruesit e foklorit të pasur shqiptarë... Ecim përpara... - Ik sevapit...
[QUOTE=Agim Metbala;2269336] Postuar më parë nga Agim Metbala Mirëmëngjes adhuruesit e foklorit të pasur shqiptarë... Ecim përpara... - Ik sevapit... E mos ben Gjynah.....
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
- Hynë fjalë...
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt