Rrena i ka......................
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Postuar më parë nga Roi Me ka qu nana..................... Përshëndetje i nderuar Roi, Bënë vapë atje?..... Yllëza nuk e gjen dot zgjidhjen, nuk kishte prit kaq shumë... - M'ka qu nana me la gojën! Ecim më tej: - Kungulli përherë...
Postuar më parë nga Agim Metbala Përshëndetje i nderuar Roi, Bënë vapë atje?..... Yllëza nuk e gjen dot zgjidhjen, nuk kishte pritë kaq shumë... - M'ka qu nana me la gojën! Ecim më tej: - Kungulli përherë... ... nuk rri mbi uje!
Thank God I'm a woman!!!
Postuar më parë nga Roi Nuk ke as mend........... Besoj se ben edhe keshtu, por ne themi: Kur nuk ke koke, ke kembe!
Postuar më parë nga Yllëza* Besoj se ben edhe keshtu, por ne themi: Kur nuk ke koke, ke kembe! Më saktë, përdoret kështu: - Kush nuk ka kokë, ka këmbë! Ecim përpara deri në pakufi, kështu mendoj unë, mbase nuk ka limit asnjë punë, asnjë dëshirë, asnjë... asnjë... - Në një anë kep... (qep)
Postuar më parë nga Agim Metbala Më saktë, përdoret kështu: - Kush nuk ka kokë, ka këmbë! Ecim përpara deri në pakufi, kështu mendoj unë, mbase nuk ka limit asnjë punë, asnjë dëshirë, asnjë... asnjë... - Në një anë kep... (qep) E tjetra anë Hudhura... Vap sa te duash Mik Agim.. Pershendetje per ty dhe Yllzën Pas gjdo tatepjete vjen-........
Postuar më parë nga Roi E tjetra anë Hudhura... Vap sa te duash Mik Agim.. Pershendetje per ty dhe Yllzën Pas gjdo tatepjete vjen-........ - Në një anë kep e n'tri shkep!
Ja edhe nje Mik Agim.. Kur thon se ne pyll ka dredheza shume.........................
Postuar më parë nga Roi Ja edhe nje Mik Agim.. Kur thon se ne pyll ka dredheza shume......................... ....Merr shportën e vegol ?? !
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
Postuar më parë nga Roi Rrena i ka...................... Rrena i ka këmbët e shkurtera
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt