- Çka piqet...
Postuar më parë nga Agim Metbala - Çka piqet... Cka piqet leht nuk hiqet..
Postuar më parë nga Si-hanA Cka piqet leht nuk hiqet.. Ju lumtë z. Si-hanA, keni dhënë përgjiegje të saktë... Mundësisht, Ju duhet të vazhdoni lojën me një postim të ri, me një fjalë të re popullore... Mirë mbetshit!
Ha bukë e le' Me pëlqen andaj hyra të argëtohem. Ju përshëndes të gjithëve, e më së shumti... dihet mik i dashur.
Postuar më parë nga salihaj Ha bukë e le' Me pëlqen andaj hyra të argëtohem. Ju përshëndes të gjithëve, e më së shumti... dihet mik i dashur. - Ha bukë e lë vend për ujë! Nëse ia kam qëlluar... Përshendje të përzemërta edhe nga ana ime mik!
- Mos u bovsh me t'kajt (t'qajt)...
Postuar më parë nga Agim Metbala - Mos u bovsh me t'kajt (t'qajt)... ...Stambolli ?!
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
Postuar më parë nga Agim Metbala - Mos u bovsh me t'kajt (t'qajt)... Ne Kosove themi: Me te qajt Rahoveci!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Postuar më parë nga e panjohura Ne Kosove themi: Me te qajt Rahoveci! Sakt e nderuar, përdoret edhe versioni i dytë: - Mos u bovsh me t'kajt Stambolli!
- Kur pata qura e qurana...
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt