Kujdes, se mesa po duket FSH-ja po krijon me sforco nje nivel psiqik i karakaterizuar nga nje doktrine "kombetare" zyrtare e saje...mbi te gjitha BANALE....
Sala e futi Shqiperine ne Ko. Islamike ne 92:
(1) ne te njeten kohe, sic e kam verejtur, me vendet e tjera te ish-bllokut komunist, por qe jane turq, si Azerbajxhani, Turkmenistani etj....
(2) Sala e beri kete me vetevendosje (te papritur, te dyshimte)
(3) Shqiperia si shtet eshte laik, edhe aparatit te ketij shteti nuk i takon anetaresia ne asnje organizate fetare.
Muslimanet vete, si komunitet, kane te drejten te hyjne e te dalin ku te duan, por jo shteti...
Shtetet laike te Ko. Islamike, sic i kam sjelle nje nga nje, jane me origjina te forta islamike, si ne fushen kulturore, nacionale, gjuhesore, artistike, gjeografike, madje edje ....racore!
Fitimet per Nafte, nuk ka se si ti vije rradha Shqiperise ti marre...A i keni pare listen e 55 vendeve qe kam sjelle une...??
e gjithe bota e trete eshte aty!
Org. Ko. Islamike ka ne kushtet e naetaresimit nje doktrine zyrtare anti-semitiste, pro-islamike (arabo-nacionaliste), edhe nendore fshihen doktrinat per shtrirje nderkombetare, perpjekje qe eshte shnderruar tashme ne terrorizem fondamentalist islamik!
Shqiperia e 92 ishte me teper se gjithshka, ateiste-laike...
Krijoni Kontakt