Shume gabim!
Mashkulli kerkon, femra provokon.
Per mashkullin filli i mendimeve ndjek luhatjet hormonale, testosteronet, femra nuhat dhe zgjedh specimenin me te pershtatshem.
Aty ku mashkulli bie brenda eshte ateher kur i bien hormonet/testosteronet, bie brenda ateher kur arsyeja e mbizoteron. Mbi te gjitha bie brenda ateher kur degjon 'i dashur, jam shtatezane!'![]()
Po e jap nji mendim serioz meqe jam mashkull. Tradhetojme jo se ajo tjetra eshte me e mire se ajo qe kemi, ndoshta nuk eshte.
Por eshte bukur te kesh marredhenie me nje tjeter qe nuk e njeh. Pastaj shihesh edhe me zili nga meshkujt e tjere kur ke me shume se nje. Edhe femrat ta varin me shume kur ke ja 5 te dashura bile te mbivleresojne. Pastaj kush eshte ai mashkull qe nuk nuk e ndjen veten mire kur ndjen vleresimin e shume femrave per te qenit mashkull.
Tashi mos kemi ndonje faj moj goca qe mundohemi te pershtatemi me budallallekun tuaj?
Truri mashkullor reagon dhe fillon te hidhet ne sulm nga provokimi i armeve femerore .. Femrat kane disa arme qe i godasin meshkujt pa meshire per ta tunduar .. S'eshte nevoja tju them armet femerore..
Fajin e ka natyra qe i beri femrat me arme..
Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 15-07-2010 më 08:56
Tradhetojn vetem per fajin e femrave(Vet jame femer),flas seriozisht!Pasi e dashura ose gruaja nuk plotson boshllekun,ai kerkon ne tjera vende!Po e njejta besoj qe eshte edhe tek femrat,por femrat jane me te kujdeseshme dhe shum gjera tolerojn per shkak te familjes,e mashkulli nuk ja var familjes aq!( jo nuk pergjithesoj)
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
nuk tradhtojne vetem meshkujt jo. gjithashtu dhe femrat tradhetojne. ka shume arsye pse dhe kjo eshte shume pyetje e pergjithshme.Kodi PHP:
Pse tradhetojne meshkujt?
po arsyeja me e dukshme eshte mungesa e dashurise per njeri-tjetrin, ka humbur respekti. lidhja ndermjet tyre eshte vetem nje lidhje sa per sy e faqe, vetem rrine me njeri-tjetrin per arsye ekonomike
Ndryshuar për herë të fundit nga davidd : 15-07-2010 më 10:00
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
Per te qene realiste,tradhetia nuk ka gjini te caktuar,e asnje person apo disa persona nuk mund te perfaqesojne gjinine perkatese.
Pse tradheton nje person? Thjesht fare ,nuk eshte i dashuruar me partnerin ose ka per te nje dashuri te semure,ose me keq akoma mardhenia nuk bazohet mbi dashurine por mbi faktore te tjere ekonomiko-shoqeror.
Aty ku ka tradheti nuk ka dashuri , argumentat e tjere jane komplementare!
Krijoni Kontakt