Close
Faqja 22 prej 26 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 252
    Darness Maska e Lilo-Ila
    Anëtarësuar
    06-07-2010
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    82
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    te njejten gje mund te thuhet dhe per femrat,pse kur ju pasi tradhetoni ca beni ??? qani ???nese ne e kemi te theksuar ashtu me mire sesa ju qe na e mbani fshehtazi,me mire me ta tregu qe po te tradhetoj sesa me ta majt te fsheht,

me e mira do ishte te mos tradhtoje askush.....por nese je i zoti ta mbash fshehte atehere hallall te qofte. Femrat jan me dinake,per ata edhe nuk meren vesh shume tradhtite e tyre

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    Mos debatoni shume gjate...
    Eshte thjesht ceshtje Testosteronesh !

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga Colomba Lexo Postimin
    Mos debatoni shume gjate...
    Eshte thjesht ceshtje Testosteronesh !
    Ndersa ne rastin tuaj : Ceshtje progesteronesh
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Tradhtojn(pasi eshte pyetja per mashkujt)mos te rrijn kot!Po lereni se nuk ja vlen te diskutosh per kete ,kur e gjithe jeta eshte Tradheti!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin
    A ekziston dicka me teper se kjo qe mund te me ofroje jeta??- Kjo eshte pyetja qe shumicat e meshkujve ia bejne vetes,mendoj. Sa i jepet rasti te dalin me ndonje femer dhe thjesht per nje kafe,jeta e tij fillon te ndryshoje.
    Nje arsye mund te jete kureshtja.Pothuajse ska ne bote mashkull qe nuk pyet: Si do te ishte te gjendej ne shtrat me nje femer tjeter??
    Per mashkullin mashtrimi ne dashuri eshte thjesht nje loje...
    Juli,
    Une jam i sigurt se mashkulli nuk mund te tradhtoj po nuk i ofroj Femra, neve duhet te ju lusim ju dhe nese Femra pranon ne ate rast Mashkulli tradhton.
    Besoj se e kuptove tani.
    Pac nga nje mashkull lol hahahhahahaha
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Roi,po pse e lut nese nuk mendon te tradhetosh pra???
    Po pse mos me lut kur ajo te ofron. Askush nuk e lut ate qe eshte serioze dhe nuk te jep asnje shkendi.. Por e lute ate qe te jep pak shkendija kur e takon.
    Shpresoj se me kuptove, eshte edhe nje thenje te ne por besoj edhe te ju. "Pa livrit bishtin macja maqorri nuk e ndjek" Thuhet per disa kafsh tjera por me erdhi keq ta shpreh..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Pse tradhtojne meshkujt? sepse shume thjesht mendojne me koken qe nuk ka tru.
    tradhtojne dhe femrat por shumica prej tyre tradhetojne sepse nuk gjejne dicka tek i dashuri ose tek bashkshorti.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Pse tradhtojne meshkujt? sepse shume thjesht mendojne me koken qe nuk ka tru.
    tradhtojne dhe femrat por shumica prej tyre tradhetojne sepse nuk gjejne dicka tek i dashuri ose tek bashkshorti.
    Ke dhënë një përgjigje feministe në një temë feministe.

Fillimisht, kur pyesim pse tradhtojnë meshkujt, duhet të kujtojmë që ata tradhtojnë me femra.

Kur thua që meshkujt tradhtojnë sepse mendojnë me kokën që nuk ka tru, atëherë rrjedhimisht lind pyetja se, përse femrat tradhtojnë me këta meshkuj që mendojnë me kokën pa tru?

Kur thua që ka edhe femra që tradhtojnë, por shumica sepse nuk gjejnë diçka tek i dashuri apo bashkëshorti, atëherë pse nuk mendon që edhe meshkujt tradhtojnë sepse nuk gjejnë atë që duan tek e dashura apo bashkëshortja?

Tradhtitë varen nga të dyja gjinitë dhe nuk mund të fajësosh asnjë palë se ka faj më shumë se tjetra.

Nuk është faji i askujt, por sistemi që jetojmë sjell këtë mënyrë jetese, me shthurje, tradhti dhe shkurorëzime. Ç'të mbjellësh, do të korrësh.

Citim Postuar më parë nga Kënga Lexo Postimin
    .. a ka dallim pra,cila eshte me e rende ?
    Tradhetia eshte tradheti. Thuhet qe femra tradheton edhe me mendie ne menyre qe te perligjet mentaliteti maksilist sipas te cilit mashkulli qe del me shume femra eshte mashkull viguroz, mashkull i zoti, ndresa femera qe del me shume meshkuj eshte femer e perdal, e pamoralshme, rrugace, prostitute etj etj.

Mashkulli qe tradheton do xhindosej nese e dashura apo gruaja e tij do bente te njejten gje si ai.

Dhe qe ti themi gjerat sic jane, statistikisht meshkujt nuk tradhetojne me shume se femrat. Gjithashtu sipas statistikave pergjithesisht jane femrat ato qe braktisin meshkujt.

Ne forum ka shume qe bejne si Don Zhuan por ne realitet gjerat jane shpesh shume me ndryshe se ne virtualitet!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Mashkulli qe tradheton do xhindosej nese e dashura apo gruaja e tij do bente te njejten gje si ai.
    shume e vertete !!! egoja mashkullore ne disa raste del me ne pah se ajo e femres !!!por kjo nuk do te thote qe edhe femra nuk xhindoset !!!
    Dhe qe ti themi gjerat sic jane, statistikisht meshkujt nuk tradhetojne me shume se femrat. Gjithashtu sipas statistikave pergjithesisht jane femrat ato qe braktisin meshkujt.
    te braktisesh nje person nuk do te thote tradheti !!! shikoje nga ky kendveshtrim : une tradhetova te dashuren , ajo e mori vesh dhe me braktisi !!! cili eshte i tradhetuari ne kete shembull ???
    Ne forum ka shume qe bejne si Don Zhuan por ne realitet gjerat jane shpesh shume me ndryshe se ne virtualitet!
    i totally agree with u ne kete pike !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 22 prej 26 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ardian-Christian Kyçyku
    Nga Eagle në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25
  5. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •