Close
Faqja 21 prej 26 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 252
    faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Ather ndrrohen rolet , ai behet viktima dhe femra me te cilen tradhtojne del perdhunuesja
    ehhh ti tallesh por ta dish ti se sa here me ka ndodhur mua te shkretit qe ajo me ka perdhunuar dhe skisha c beja ne ato momente dhe sapo ajo mbaronte se perdhunuari une i thoja< mos e bej me nje gje te tille se do ti them te fejuares time ... biles nje dite me pa e fejushmja ime duke qare dhe me pyeti se cfar kisha dhe une i tregova te verteten...ajo me tha.. mos u merzit i dashuri im se qe sot e tutje do hakmerrem une per ty kam per te perdhunuar burrin e asaj kuckes sa here qe ta shoh me tha...
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Darness Maska e Lilo-Ila
    Anëtarësuar
    06-07-2010
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    82
    Tradhtia e mashkullit=munges vetebesimi nga ana e tyre!

Por ka diqka te mire edhe nga tradhtia e mashkullit,behen me me shum pervoj :P (kjo e fundit veq shaka )

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    ....Pse tradhetojne meshkujt....?

Sepse jan te lindur per tradhti..pik pik.

¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Per te njejta arsye qe tradhetojne dhe femrat, se nuk besoj se tradhtia ka ndarje gjinore.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    ....Pse tradhetojne meshkujt....?

Sepse jan te lindur per tradhti..pik pik.
    Po sikur te tradhtoje mashkulli duhet te jete edhe nje femer me te,Ne ate rast edhe mashkullit dhe femrat jane barabarte ne tradheti,pik.pik.pik....
    (por jo te gjithe)
    Pershendetje Nete

Darness Maska e Lilo-Ila
    Anëtarësuar
    06-07-2010
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    82
    Citim Postuar më parë nga eldushka Lexo Postimin
    Per te njejta arsye qe tradhetojne dhe femrat, se nuk besoj se tradhtia ka ndarje gjinore.

veq se ka nje dallim ne shumicen e rasteve-femrat tradhtojn pervec trupit edhe me ndjenja,ndersa mashkulli shume me rralle se femra tradhton me ndjenja,pra vetem me trup.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Kur e kan pyet nje burr: A e do gruan?
    Ai- Po si mos ta dua gruan time more,po i dua te hallkut jo timen!
    Tradhetia me e rende me duket ajo kur tradhetojn te martuarit(Dy palet), sidomos ata qe kane femij,sepse ata jane edhe qift tradhetar edhe prind te pa ndergjegjshem!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    kur tradhetojn meshkujt dhe femrat i kan fajet
    pasi nese ska femer ai si do te tradhetoj
    prandaj femrat duhet te ken me shum kujdes se cfar dajli eshte

Darness Maska e Lilo-Ila
    Anëtarësuar
    06-07-2010
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    82
    Citim Postuar më parë nga Kënga Lexo Postimin
    Po pse?!
    Sikur t'ishin te dy palet njelloj te denuar,ndoshta edhe tradheti do kishte me pak .Nje mashkull thote :"i pata 100 femra ,te gjitha mu luten ,me deshten" femra thote": "pata nje flirt,edhe ate pahiri e bera".Pra kush po tradheton ,a?

Tradhtojne te dyja palet,se mashkulli me femer do tradhtoje,jo me ndoni gje tjeter,ashtu si edhe femra me mashkull.
    Ndersa denimi duhet te ishte i njejte per te dyja palet....po kete 'dallim ne denim' e ka krijuar njeriu ne mendjen e tije,duke u nisur nga ajo se femra eshte shtylla e familjes se shendoshe,prandaj edhe pasojat jane me te medha ne rast te tradhtise se saj.
    Une nisem nga ajo qe eshte realitete dyja palet tradhtojne,por tek meshkujt eshte me e theksuar kjo gje,se e tregojn haptas,dhe per ta nuk perbene ndoni problem te madhe....ndoshta jam edhe gabim se ndodh e kunderta,por femrat jan disi me te mbyllura dhe nese e bejne e bejne fshehtas,sepse e din qe eshte diqka e GABUAR.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga Lilo-Ila Lexo Postimin
    Tradhtojne te dyja palet,se mashkulli me femer do tradhtoje,jo me ndoni gje tjeter,ashtu si edhe femra me mashkull.
    Ndersa denimi duhet te ishte i njejte per te dyja palet....po kete 'dallim ne denim' e ka krijuar njeriu ne mendjen e tije,duke u nisur nga ajo se femra eshte shtylla e familjes se shendoshe,prandaj edhe pasojat jane me te medha ne rast te tradhtise se saj.
    Une nisem nga ajo qe eshte realitete dyja palet tradhtojne,por tek meshkujt eshte me e theksuar kjo gje,se e tregojn haptas,dhe per ta nuk perbene ndoni problem te madhe....ndoshta jam edhe gabim se ndodh e kunderta,por femrat jan disi me te mbyllura dhe nese e bejne e bejne fshehtas,sepse e din qe eshte diqka e GABUAR.
    te njejten gje mund te thuhet dhe per femrat,pse kur ju pasi tradhetoni ca beni ??? qani ???nese ne e kemi te theksuar ashtu me mire sesa ju qe na e mbani fshehtazi,me mire me ta tregu qe po te tradhetoj sesa me ta majt te fsheht,
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Faqja 21 prej 26 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ardian-Christian Kyçyku
    Nga Eagle në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25
  5. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •