Close
Faqja 18 prej 26 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 252
    Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Citim Postuar më parë nga Perfume Lexo Postimin
    Kur Zeusi filloi ta tradhetonte Heren, Hera nuk e linte ne faj Zeusin, por grave tjera u thoshte te silleshin me mire. Kur Zeusi i tha Heres qe do martohej prap, ajo filloi t'ja pranonte dashnoret vetem e vetem qe te mos ndahej nga ai. Kur Hera, e kuptoi qe ai ne fund te fundit ai kerkonte doren e nje shtatores filloi te qeshte me te madhe dhe qeshja si te thuash ishte pika kyqe e rilidhjes se tyre.
    Keshtuqe edhe pas tradhetise nuk duhet harruar te qeshim...e ndoshta me te qeshuren nuk humb as dashuria....fundja dashuria e sinqerte e mund secilen tradheti....ose ose nuk e lejon tradhetine fare te jete ne mes nje lidhjeje te sinqerte.
    Leji mer perrallat.

Asnjeri s'e fal apo harron tradhetine, maksimumi mund t'i nenshtrohet per motive dytesore, si p.sh per t'mos prishur familje etj. 70% te cifteve neper bote qendrojne akoma bashke "fale" femijeve!
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    Te dashurosh dhe te tradhtosh nuk qendrojne bashke, polarizohen ndermjet veti.Epshin nese di ta kontrollosh ne rrethana te caktuara (ka raste kur te vie ndonje shance qe te shashtris)ath me te vertet e do personin per te cilin-en skarifikove qe te mos e besh nje akt i cili zgjat shume pak.
    Ndersa sa i perket faljes,mund ta falesh por smund ta duash dhe ti besosh me,keshtu qe sja vlen te vazhdosh dhe te humbesh kohe ngase te dy gjinite do ken plage,ndarja me kohe eshte e shendetshme.
    Tani rrethanat jane me ndryshe dhe eshte me mire te mbetesh mik sikurse bejne shumica e aktoreve Holliwudian psh Bruce W. dhe Demmi.M, se sa te ja besh pas shpine eshte sikur te ja futesh thiken.
    Une jam zhgenjyer njeher dhe deri sa e kam zene ne veper nuk jam dorzuar sepse besoja ne dashuri dhe sdoja ta humbja por kishte qene budallaki,por i ri isha dhe pa provoje dhe i manipulushem lehte pasi qe kisha dhimbje ne krahror ahhhh,qka ti bejsh jeta....!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-01-2010
    Postime
    12
    qfar ju duhet tradhtia kur gjithqka qe kerkoni mund ta gjeni tek 1 person i zemres tuaj nese nuk mund ta gjeni mund tia mesoni ate ju nese jeni ai qe kerkoni me shum dhe dini..mund te kaloni kohen bashk duke mesuar ta beni te lumtur njeriun qe keni nevoj per te jo te beni gje te shpifur siq eshte tradhetia..

Tradhetaret per mua jane nje hiqq..Me vjen keq qe ekzistojnnjerez te tille

Dashuri pas tradhtise ka.Por nuk ka kurajo per te vazhduar lidhjen

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Gabime qe behen shpesh neper çifte,por me e renda dhe me pak e falshme eshte ....Tradhetia!
    Nje gabim i madh,nje tradheti.
    Sado utopike dhe kaotike te duken,turbullojne kaq shume jeten e nje femre duke ngritur tek ajo nje vullkan te pashmangshem,nje dalldi perveluese,hakmarrese,si shamia e Desdemones ne syte e Otellos te uritur per dashuri gjer ne mosbesim te gjerat qe e trembin me shume!
    Nje parajse dashurie qe si me magji te erret kthehet ne ferr,nje arome trendafilash qe e gjen veten te transformuar ne nje arome te rende tradhetie,te pafalshme,te paskrupullt,djallezore.Kur mendojme me llogjiken e copetuar nga dhimbja mendojme qe personi qe deshem nuk ishte i duhuri.
    Nje veprim i pafalshem nga disa pasi jo àdo gje mund te filloje nga e para.
    Asgje nuk ndodh ne jete pa u pergatitur nga mijera gjera te vogla,ndoshta as nje flirt.
    Nje njeri qe eshte i lumtur me personin qe do nuk ka pse ta kerkoje lumturine ne krahet e dikujt tjeter!Perse ta kerkoje kur i ka te gjitha?!

Si e pershkruani ju me pak fjale tradhetine?
    Ju ka arritur te falni dhe a kane ecur gjerat si me pare?!
    Epsh,dalldi,mosdashje.....si ta justifikojme?!

Respekte
    Apsulutisht Jo

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Eve Lexo Postimin
    S'ka rendesi nese e fal apo jo, por ajo dashuria inocent qe ishte ne fillim nuk do jete me , sado te duam ne qe ta kthejm si me pare. Varet dhe sa faj ka femra dhe mashkulli qe e con partnerin/partneren ne tradheti, por prape s'eshte e justifikueshme. Ai/Ajo qe e ka dashuruar vertet ate person qe i/e ka tradhetu, do i thyhet zemra, and once your heart is broken....

Tradhetia eshte nje akt qe s'do e beja kurr. Sepse kur vendos me u lidh me nje person, kjo sepse e dua. Dhe nese e don nje person, s'te shkon nder mend me e tradhetu.

Kam degju nje shprehje qe thone: burrat cfaredo pozite te kene (martuar, fejuar a beqar) po i erdhi raste e bejne!

Nese kjo eshte e vertet, ateher do preferoja mos ta dija kurr ose nese jam ne lidhje mos ta mendoja kurr ket.
    E ka thene Engelsi: ska burre qe shkon vetem me nje femer(lexo Freudin).
    Dashuria ka kuptim me te madh.
    sex nuk eshte kurre=LOVE.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Une per vete sdi qfare te them!Ndodhi nje rast me prinderit e shoqes sime,edhe pse kishin shum vjet qe jetonin bashke, ajo e tradhetonet burrin, edhe pse ai e dinte ja falte cdo her.Nje dit shoqja e pyet babin e vet pse ja fale pse pranon prap te jetoni bashk,ai ja kthen pse e dua dhe sdua ta humbi!!!E tani me thuani ja ne shqiptaret jemi paksa te prapambetur, ja evropjanet jan te cmendur...

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    Une per vete sdi qfare te them!Ndodhi nje rast me prinderit e shoqes sime,edhe pse kishin shum vjet qe jetonin bashke, ajo e tradhetonet burrin, edhe pse ai e dinte ja falte cdo her.Nje dit shoqja e pyet babin e vet pse ja fale pse pranon prap te jetoni bashk,ai ja kthen pse e dua dhe sdua ta humbi!!!E tani me thuani ja ne shqiptaret jemi paksa te prapambetur, ja evropjanet jan te cmendur...

Grua e poshter, nuk mendon per dhimbshurine qe i ka dhene familjes.
    Tradhetia s'ka kufi nacionaliteti.

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Kush do e besonte partnerin pas nje incidenti te tille? Sdo kishte me besim, do humbte gjithcka. Edhe kur thua te verteten ne nje rast te tille sdo vlente shume, vonesa me e vogel do te fuste ne dyshim "ku eshte/me ke ka dale/cfar po ben/nga vajti/me ke eshte"
    Ndaj jam i mendimit qe edhe mund ta falesh personin qe te tradhetoi, po per te vazhduar lidhjen me tej edhe te besh sikur ska ndodh asgje, kjo eshte e pamundur.
    Apsolutisht e vertet
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    [/QUOTE]A ka më dashuri pas një tradhëtie?[/QUOTE]

Nuk ma merr mendja se mbetet me vend per dashuri ,vete akti i tradhtise tregon ,qe aty as qe ka patur dashuri te sinqert ndonjehere...!

Faqja 18 prej 26 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ardian-Christian Kyçyku
    Nga Eagle në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25
  5. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •