Si nuk ka dashuri me , e di qe te shtoet dashuria me shum se thu me vete sa gjynof qe e tradhtova dhe e do me shum pastaj
Mas qdo tradhtie ka shtim te dyfisht dashurie!
Tradhtia eshte ana me e erret e çdo ndjenje dhe marredhenieje,duke pasuar dhembje, zhgenjim, vuajtje, frike te vazhdueshme, humbje besimi, zemerim dhe ankth.
Nuk besoj se shtohet dashuria,por friga se do te zgenjehesh dhe lendohesh prap.
Qdo Njeri qe ka perjetu tradhtin,ndoshta nga dashuaria fal,por nuk besoj se harrohet ajo!!
Mjafton nje vones e Partnerit apo nje telefonat Pv,pra lind dyshimi dhe frika!
Kur nje her behet,e ben edhe dy here!Dhe kur te dy duhen dhe nganjehere e kane bere,ka kuptim qe te kthehen prape bashke sepse do e bejne 2+2=4 here ose 2x2=4 raste.Pra ja vlen,sepse ngaqe duhen...
Bace so kry akoma,por aty afer jena...
Tu rrit nera,bej shaka dhe s'ka kuptim kur te dy tradhtojne,mendimi im!
Tung.
Ka pas nje shprehje Kolombi (na mungon ky mik virtual) ku thoshte: Tradhetine te gjithe e lakmuan, por tradhetarin asnjeri s'e deshi! (nuk di nese e kam thene te sakte).. dhe eshte e vertete ti zonjushja me lart.
Kjo fjalia ketu, nuk shpreh gje tjeter, vecse justifikimin e leshit me qime, qe cdokush mundohet ti beje vetes, pas aktit te kryer. Hakmarrja e mustaqeve te misrit. Njeriu duhet te kete respekt per veten ne rradhe te pare. Edhe nese tradheton, me e denje eshte te dalesh e te thuash: E bera se ashtu ma ndjeu pjeshka, sesa te dalesh me deklarata te tilla.Dhe ja tani ne shenje hakmarrje ndaj burrit, per shkak te vuajtjeve qe i kishte shkaktuar zgjodhi tradhetine.
Po nese tradhetia e kryer nga nje bashkeshort merret vesh pas shume vitesh kur
te dy jane bere gjysher ??? Ne kete rast a mund te themi se midis tyre nuk ka pas dashuri ?
Une per vete nuk mund te them se jo.
Mendim logjik ky i imi, por nuk njoh ndonje ekperience te tille.
DON'T WORRY BE HAPPY
E zorshme me duket.Kujton se e ke lene pas kraheve ,por jo.
Thjesht e mban strukur,dhe ajo(tradhetia pra) vin e te mbyt neper enderra.
Eshte mendim se mos ma merrni per kapital![]()
Krijoni Kontakt