Close
Faqja 14 prej 26 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 252
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin

Te falesh nje tradheti,duhet te pergaditesh per te dyten!
    Per te treten e pergjithmon , sepse te rralla jane rastet qe tradhtojne nje her e nuk e perserisin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    99
    Si nuk ka dashuri me , e di qe te shtoet dashuria me shum se thu me vete sa gjynof qe e tradhtova dhe e do me shum pastaj

Mas qdo tradhtie ka shtim te dyfisht dashurie!

Antare Maska e Fjollaa
    Anëtarësuar
    13-02-2008
    Vendndodhja
    Germany
    Postime
    28
    Citim Postuar më parë nga Conquistador Lexo Postimin
    Mas qdo tradhtie ka shtim te dyfisht dashurie!
    Tradhtia eshte ana me e erret e çdo ndjenje dhe marredhenieje,duke pasuar dhembje, zhgenjim, vuajtje, frike te vazhdueshme, humbje besimi, zemerim dhe ankth.
    Nuk besoj se shtohet dashuria,por friga se do te zgenjehesh dhe lendohesh prap.
    Qdo Njeri qe ka perjetu tradhtin,ndoshta nga dashuaria fal,por nuk besoj se harrohet ajo!!
    Mjafton nje vones e Partnerit apo nje telefonat Pv,pra lind dyshimi dhe frika!

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga Fjollaa Lexo Postimin
    Tradhtia eshte ana me e erret e çdo ndjenje dhe marredhenieje,duke pasuar dhembje, zhgenjim, vuajtje, frike te vazhdueshme, humbje besimi, zemerim dhe ankth.
    Nuk besoj se shtohet dashuria,por friga se do te zgenjehesh dhe lendohesh prap.
    Qdo Njeri qe ka perjetu tradhtin,ndoshta nga dashuaria fal,por nuk besoj se harrohet ajo!!
    Mjafton nje vones e Partnerit apo nje telefonat Pv,pra lind dyshimi dhe frika!
    edhe une jam totalisht dakord me Fjollen....tradhetia nje her behet ama len gjurme gjith jeten.

Fjolla, po nqs tradhetojne te dy partneret,,,,ama duhen dhe kthehen serisht bashk, a ka kputim kjo?

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Homza Lexo Postimin
    edhe une jam totalisht dakord me Fjollen....tradhetia nje her behet ama len gjurme gjith jeten.

Fjolla, po nqs tradhetojne te dy partneret,,,,ama duhen dhe kthehen serisht bashk, a ka kputim kjo?
    Kur nje her behet,e ben edhe dy here!Dhe kur te dy duhen dhe nganjehere e kane bere,ka kuptim qe te kthehen prape bashke sepse do e bejne 2+2=4 here ose 2x2=4 raste.Pra ja vlen,sepse ngaqe duhen...
    Bace so kry akoma,por aty afer jena...
    Tu rrit nera,bej shaka dhe s'ka kuptim kur te dy tradhtojne,mendimi im!
    Tung.

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Kur isha e vogel degjoja shume emisionet ne radio. Me ka bere pershtypje letra e nje gruaje. E mbaj mend si sot. ''Cfare e kishte shtyre ate drejt tradhetise? Me preku dhe pse nuk e kuptoja atehere c'ishte martesa e jo me tradhetia.
    E donte burrin e saj, por ai nuk e meritonte dashurine e saj. E kishte bere shume te vuante, dhe nuk i kishte qene besnik ne shume raste. Ajo shkruante qe nuk kishte menduar kurre se do e bente nje gje te tille. Ishte ajo qe i gjykonte ato femra qe tradhetonin. Dhe ja tani ne shenje hakmarrje ndaj burrit, per shkak te vuajtjeve qe i kishte shkaktuar zgjodhi tradhetine.
    Nuk ishte krenare qe e kishte bere, por ja qe ajo e lejoi te ndodhte.
    U tremba me thene te drejten kur e degjova. Shume e nderlikuar per llogjiken time prej femije.
    Si eshte jeta! Askush nuk e di cfare na pret , dhe sa te fort do jemi per te perballuar veshtiresite e jetes. Kam pare shume njerez te vetdeklarohen te ndershem dhe me kane dale e kunderta. Dhe anasjelltas.
    Me pelqen shume kjo thenia.
    ''Vetem per nje gje jam e sigurt, qe nuk jam e sigurt per asgje''
    Ka pas nje shprehje Kolombi (na mungon ky mik virtual) ku thoshte: Tradhetine te gjithe e lakmuan, por tradhetarin asnjeri s'e deshi! (nuk di nese e kam thene te sakte).. dhe eshte e vertete ti zonjushja me lart.

Dhe ja tani ne shenje hakmarrje ndaj burrit, per shkak te vuajtjeve qe i kishte shkaktuar zgjodhi tradhetine.
    Kjo fjalia ketu, nuk shpreh gje tjeter, vecse justifikimin e leshit me qime, qe cdokush mundohet ti beje vetes, pas aktit te kryer. Hakmarrja e mustaqeve te misrit. Njeriu duhet te kete respekt per veten ne rradhe te pare. Edhe nese tradheton, me e denje eshte te dalesh e te thuash: E bera se ashtu ma ndjeu pjeshka, sesa te dalesh me deklarata te tilla.

I feel so so good Maska e bambolabionda
    Anëtarësuar
    18-03-2009
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    84
    Po nese tradhetia e kryer nga nje bashkeshort merret vesh pas shume vitesh kur
    te dy jane bere gjysher ??? Ne kete rast a mund te themi se midis tyre nuk ka pas dashuri ?
    Une per vete nuk mund te them se jo.

Mendim logjik ky i imi, por nuk njoh ndonje ekperience te tille.
    DON'T WORRY BE HAPPY

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    E zorshme me duket.Kujton se e ke lene pas kraheve ,por jo.
    Thjesht e mban strukur,dhe ajo(tradhetia pra) vin e te mbyt neper enderra.

Eshte mendim se mos ma merrni per kapital

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Talking

Citim Postuar më parë nga bambolabionda Lexo Postimin
    Po nese tradhetia e kryer nga nje bashkeshort merret vesh pas shume vitesh kur
    te dy jane bere gjysher ??? Ne kete rast a mund te themi se midis tyre nuk ka pas dashuri ?
    Une per vete nuk mund te them se jo.

Mendim logjik ky i imi, por nuk njoh ndonje ekperience te tille.
    S'ma do mendja se ne pleqeri do rime te rremojme nese na ka tradhetuar apo jo plaku apo plaka

Faqja 14 prej 26 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ardian-Christian Kyçyku
    Nga Eagle në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25
  5. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •