Te te them qe s'ke te drejte,nuk e them dot![]()
se besoi se mbas nje tradhtie te rikthehet dashuria perseri
mendoj se thuhet se asnje nuk e fal tradhetine se pas saj nuk ka me dashuri
po pse femrat falin gjithnje dhe besojne se burri i do akoma?
Apo do themi se ku ka dashuri nuk ka tradheti??????
E pra jo, se te gjithe me dashuri martohen ....... po me pas
DON'T WORRY BE HAPPY
Nuk them se Di Ana nuk ka te drejte kur thote se me mire te ndahesh se te tradhetosh
Por ketu diskutohet ajo qe ne jetojme e degjojme cdo dite, apo si eshte me mire te jetosh nje dashuri???????? jane dy gjera qe qendrojne larg njera - tjetres.
Dikush e di se nuk duhet te marri droge e prape drogohet ( e pra dhe ai jeton)
Dikush betohet ne altar per besnikeri e prape tradheton (e pra dhe ai e ka nje familje)
Dikush e di qe nuk duhet te prostituoje dhe prape e ben ( e pra edhe ajo ka nje zemer qe mund te dashuroje)
tek te githe keta me siper besimi ka humbur.
DON'T WORRY BE HAPPY
Cdogje ne dashuri falet...vetem tradhtia jo... (sepse e ke ber me vetdije)
te jesh i/e dashuruar eshte te duash dike me shum se veten....e pse te tradhtoj une dike qe dua (si me e tradhtu veten) dhe e gjith ajo qe dua eshte te jem me te...
Where there is love..there is life.!!
Te duket se ai qe tradheton di te dashuroje dhe meriton te falet?!
Tradhetia nuk me duket pjese e jetes,as pjese e dashurise...ajo eshte pjese e njerezve te dobet dhe qe nuk dine se çduan!!
Varet sesi jeton!Nuk do me pelqente te isha ne vendin e nje te droguari qe mbijeton dhe jo jeton!!!Dikush e di se nuk duhet te marri droge e prape drogohet ( e pra dhe ai jeton)
Nje familje te ndertuar ne baze te genjeshtres,mosrespektit dhe nje jete fallco?Dikush betohet ne altar per besnikeri e prape tradheton (e pra dhe ai e ka nje familje)
Kjo duhet te jete sipas teje familja e sotme?
E ndertuar me te tilla baza?!
Me vjen çudi me ty dhe me ata qe mund te mendojne si ty..
Dashuria duhet te jete e kulluar ndaj dhe quhet me nje emer te tille.
Nuk shoh lidhjen ketu me ato qe thuhen ne teme!!Dikush e di qe nuk duhet te prostituoje dhe prape e ben ( e pra edhe ajo ka nje zemer qe mund te dashuroje)
Te me falesh po kush shitet nuk di te dashuroje!
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 31-03-2009 më 08:07
"Carpe Diem"
atehere jetojme ne boten e falsitetit sepse kjo bote eshte e mbushur me tradhetira, jane te paket shume te paket njerezit qe nuk kane tradhetuar (te pakten ne ditet e sotme) por per te tradhetuar duhet te jesh dy..keshtu qe kjo do te thote qe te gjitha ata qe tradhetojne nuk dashurojne...dhe meqe tradhetia kohet e fundit eshte rritur shume atehere i bie qe dashuria po shkon drejt zhdukjes...
une mendoj qe nuk jemi ne gjendje te gjykojme veprimet e te tjereve, pasi cdonjeri eshte i vecante ne karakterin e tij, jeten e tij, ndjenjat, kushtet, rrethanat etj etj..
ps..Diana lum ai qe do te te marre sepse nuk do ta tradhetosh kurre
Atehere sipas Di Anes te gjithe qe tradhetojne jane false sepse shumica tradheton
ose c do te ndodhte sikur te gjithe qe tradhetojne te ndahen?????????
Di Ana Po ta perseris,,,, mendimin per jeten e persosur e ke te mire jam me ty,
por krejt tjeter gje ne jetojme nese nuk e pranon eshte tjeter gje.
Une e shoh realitetin ne sy dhe i quaj gjerat me emrin qe ato kane me pelqen ose jo
ajo eshte zgjedhja qe ne bejme ne jete,,, per zgjedhjen e cdokujt mendoj se asnje
nuk duhet paragjykuar.
DON'T WORRY BE HAPPY
Krijoni Kontakt