Kepucet te vrasin kembet shpesh![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
ka edhe nga ata qe ecin si ne femijeri zbathur !!!!!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Ca eshte tradhtia xhanem?
me pelqejne keto tema, se te gjithe bejne si qelibar, nderkohe qe te gjithe punojne qindin prapa kraheve te partnerit, si ne real, dhe kush o "i bukur", edhe ne virtual,...lol
dashuria eshte edhe falje.
jeta s'eshte gjithnje rrjesht, as edhe diell, ka plot momente dobesie, ku ate dashuri, ngrohtesi qe s'ta jep egoja e partnerit, ta jep dikush tjeter, qe mund te perfitoje, apo edhe mund te dhuroje.
Ndryshuar për herë të fundit nga Xhuxhumaku : 12-05-2008 më 17:34
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Ja fute kot xhuxho.me pelqejne keto tema, se te gjithe bejne si qelibar, nderkohe qe te gjithe punojne qindin prapa kraheve te partnerit, si ne real, dhe kush o "i bukur", edhe ne virtual,...lol
Personalisht e kam thene qe tradhetine e urrej, edhe sdo mund te tradhetoja kurre, as ne real, as ne virtual. (pastaj per ne virtual e sigurte, sepse nuk hy te ato personat "e bukur") lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Amon,
te flase noj femer, edhe e pranoj, por meshkujt?
qe i levri gjarpri, sa kalon nonje njale e c'lekurezuar
Ah, po kemi qon te pime
nejse,
edhe femrat po largohen nga kompleksi i "mullixhiut", po gjujn per pushtet, si meshkujt.
Ndryshuar për herë të fundit nga Xhuxhumaku : 12-05-2008 më 17:58
---voudou.. ---
Secili ka vetite e veta xhuxho, ca me bo! Kur vjen puna te tradhetia, me mire ndahem me noren, se sa ta tradhetoj. Nuk jam rehat pervete, jo per gje!te flase noj femer, edhe e pranoj, por meshkujt?
qe i levri gjarpri, sa kalon nonje njale e c'lekurezuar
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Tradhetia?????
Rendesi ka mos ta kerkosh por po erdhi vet mbrapa nuk behet.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
apollyon,
se kisha per raste te vecanta,
thjesht s'me pelqejne kto temat me pohimet deklarative.
degjove, qe Carlsi me Kamillen po ndaheshin
e pra te dy kane qene tradhetare te bashkeshorteve te tyre, qe po ashtu kane qene tradhetare ndaj tyre.
une jam me ate, qe sekush e di vete ku i pikon catija, dhe vepron sipas parimeve qe ka, dhe sesa i jipet mundesia.
se ka edhe besnike, qe s'i jipet asnjehere mundesia te bejne mekat![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Xhuxhumaku : 12-05-2008 më 18:07
---voudou.. ---
Ka .se ka edhe besnike, qe s'i jipet asnjehere mundesia te bejne mekat
Krijoni Kontakt