Close
Faqja 9 prej 26 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 252
    Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga bambolabionda Lexo Postimin
    Pershendetje te gjitheve

Mu duk interesante historia e nje te njohures time.

Bashkejetonte me nje djale dhe nje nate ndodhi qe ajo e tradhetoi shkoi ne shtrat me nje tjeter.
    u mor vesh ndermjet nje miku te perbashket.

nuk e mohoi ajo partnerit te saj ai e perzuri nga shtepia
    edhe pse ish hera e pare.

Ajo qe mua me duket interesante nuk eshte ceshjtja nese duhet
    ta fale apo jo, por:

A ka me dashuri pas nje tradhetie ? (E njejte sikur tradheton mashkull si per femren).

Protagonistja e kesaj historie vuan se e do shume partnerin: ( keshtu shprehet ajo)

Medimet jane tuajat.
    Nese ky miku i perbashket nuk do egzistonte kjo vajza ndoshta do vazhdonte t'i hidhte hi syve te dashurit ose ndoshta kurre s'do i thoshte qe e kishte tradhetuar... ndoshta do e tradhetonte serisht a ndoshta do mjaftohej vetem me heren e pare... askush nuk mund ta dije, sepse pyetjet dhe pergjigjet jane relative.
    Lind pyetja... kush te vret me teper tradhetia fizike apo ajo shpirterore (sepse diku lexova se nuk e ka tradhetuar me shpirt)... per mua vrasin te dyja... tjetri ne ate momente "tradhetie" nuk ka zgjedhur partnerin, personin qe "dashuron", ate me te cilin bashkendan çdo gje, por zgjedh dike tjeter qe nuk eshte ai/ajo.
    Nese e do dike, nuk hedh syte rreth e qark per te tjere... kur e gjen dashurine, kur e gjen njeriun qe do e te ben te lumtur eshte mekat ta humbasesh per nje moment epshi apo per nje ndjenje impulsive te momentit... mendoj se pendimi me vone nuk pi uje.

Duhet te mesojme t'i mbajme e t'i vleresojme personat dhe gjerat kur i kemi, se me vone eshte e kote te qajme... ajo qe iken nuk kthehet me dhe nese kthehet kurre s'do jete si me pare...
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Hyjneshë Maska e Princesha_Pz
    Anëtarësuar
    07-05-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    511
    Ndoshta mund te ket (por rralle),edhe pse nuk do te jete si me pare

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Kur isha e vogel degjoja shume emisionet ne radio. Me ka bere pershtypje letra e nje gruaje. E mbaj mend si sot. ''Cfare e kishte shtyre ate drejt tradhetise? Me preku dhe pse nuk e kuptoja atehere c'ishte martesa e jo me tradhetia.
    E donte burrin e saj, por ai nuk e meritonte dashurine e saj. E kishte bere shume te vuante, dhe nuk i kishte qene besnik ne shume raste. Ajo shkruante qe nuk kishte menduar kurre se do e bente nje gje te tille. Ishte ajo qe i gjykonte ato femra qe tradhetonin. Dhe ja tani ne shenje hakmarrje ndaj burrit, per shkak te vuajtjeve qe i kishte shkaktuar zgjodhi tradhetine.
    Nuk ishte krenare qe e kishte bere, por ja qe ajo e lejoi te ndodhte.
    U tremba me thene te drejten kur e degjova. Shume e nderlikuar per llogjiken time prej femije.
    Si eshte jeta! Askush nuk e di cfare na pret , dhe sa te fort do jemi per te perballuar veshtiresite e jetes. Kam pare shume njerez te vetdeklarohen te ndershem dhe me kane dale e kunderta. Dhe anasjelltas.
    Me pelqen shume kjo thenia.
    ''Vetem per nje gje jam e sigurt, qe nuk jam e sigurt per asgje''
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 31-03-2009 më 09:37
    Feelings change - memories don't.

I feel so so good Maska e bambolabionda
    Anëtarësuar
    18-03-2009
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    84
    dhe mua me pelqen shprehja

"Kurre mos thuaj Kurre"

Mos na rafte tradhetia per hise
    DON'T WORRY BE HAPPY

Vlonjat sa te jete jeta Maska e Igli_Vlonjati
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Vlore/Tirane
    Postime
    439
    Edhe mund te kete, personalisht mendoj te mos i ndodhe ndonje mashkulli kjo gje se eshte shume e rende!!!!!!!!!!!!!!!
    Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni

Hakmarrese
    Anëtarësuar
    07-05-2002
    Vendndodhja
    Ne vednin me te pershtatshem
    Postime
    75
    Dea me pelqeu shume letra jote.
    Per me teper kur thua se ka shume njerez qe vetedeklarohen se jane te ndershem, por ndodh e kunderta.
    Ndershmerine e moralit tend eshte dicka qe e ke per vete dhe ata qe e deklarojne jane me te priur drejt imoralitetit dhe kane me shume frike nga vetja. Ata duken sikur duan te bindin veten dhe pastaj te tjeret per ndeshmerine e tyre.

Nejse, le te kthehemi te tema. A ka dashuri pas tradhtise?

Po ka. Mbaj mend historine time kur vazhdoja ta falja te dashurin tim per tradhtite e tij. Dhe jo nje here po disa here.
    Sepse e doja, dhe e doja shume. Dhe ndjenja e dashurise mposhte cdo lloj ndjenje, dhe ate te gjykimit te drejte.

Pyetja qe do ngrija une eshte. Po sikur ky djali ta kishte tradhtuar ate vajzen, si do te vepronte ajo. A do ta kishte falur?

Pra kush fal me shume djemte apo vajzat?

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    E donte burrin e saj, por ai nuk e meritonte dashurine e saj. E kishte bere shume te vuante, dhe nuk i kishte qene besnik ne shume raste. Ajo shkruante qe nuk kishte menduar kurre se do e bente nje gje te tille. Ishte ajo qe i gjykonte ato femra qe tradhetonin. Dhe ja tani ne shenje hakmarrje ndaj burrit, per shkak te vuajtjeve qe i kishte shkaktuar zgjodhi tradhetine.
    Nuk ishte krenare qe e kishte bere, por ja qe ajo e lejoi te ndodhte.
    U tremba me thene te drejten kur e degjova. Shume e nderlikuar per llogjiken time prej femije.
    Si eshte jeta! Askush nuk e di cfare na pret , dhe sa te fort do jemi per te perballuar veshtiresite e jetes. Kam pare shume njerez te vetdeklarohen te ndershem dhe me kane dale e kunderta. Dhe anasjelltas.

tani besoje jane 50:50 ide absurde

por prape dhimbjen e tradhtise dhe te vuajtjes nuk e shuan dot edhe pse vete tradhtoi.

Dy rruge eksistojne kur te tradhtojne:
    1.ndarja qe eshte rruga me e drejte
    2.akceptoje tjetri ashtu sic eshte.

Njeriu tradhton nqs e ndjene te tradhtoje
    jo pse don te shuaje dhimbjen ne baze te teoris 50:50

Mund te genjesh veten para pasqyre por jo shpirtin tend.

Pra kush fal me shume djemte apo vajzat?
    asnjeri humb besimi.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Ka dashuri ka gjithnji, ne cdo kohe dhe pas cdo gjeje.

dashuri do te thote jo egoizem....
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Comunicazione & Marketing Maska e Albmaster
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    REPUBBLICA ITALIANA
    Postime
    811
    Ka te beje me shume gjera kjo teme dhe nje nga keto eshte dhe karakteri i partnerit/es qe tradheton dhe nqs falet njera nga palet varet sesa i/e presopozuar te rikryej perseri nje gje te tille.

Albmaster

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Kush beson qe pas tradhetis mund te ket dashuri,mund ta provon!Une them qe nuk ka!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Faqja 9 prej 26 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ardian-Christian Kyçyku
    Nga Eagle në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25
  5. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •