Jeni shume kontradiktor me vetveten
Ndryshuar për herë të fundit nga alda09 : 14-05-2008 më 07:37
Kur 1 njeri tradheton e ben se nuk te dashuron... quindi non e un tradimento ma pressa di coscienza
DI_ANA
Gabime qe behen shpesh neper çifte,por me e renda dhe me pak e falshme eshte ....Tradhetia!
Gabim.
Tradhetia nuk eshte armike e dashurise, eshte thjesht nje tregues se ajo dashuri ka marre fund prej kohe.
Di_Ana!
Mos u nxito! Provo njehere dashurine, jam i bindur qe do te ndryshosh mendim.
Me rrespekt.
Korbi999.
Sigurisht qe e kam provuar....Ja ç'fare eshte per mua dashuria..
Shume njerez thone qe dashuria eshte misterioze,komplekse,e veshtire,imagjinare,provokuese mendimesh,frymezuese,intuite,gezim,e pamate ekstaze dhe e papershkrueshme .Mbase.!!
Dashuria eshte nje ndjenje qe i drejtohet dikujt qe i vlereson te gjitha cilesite e tua .
Dashuria vete eshte sa universale aq edhe individuale...dashuria eshte unike .
Dashuria eshte dashuri ...tek cdo njeri ka efektet e veta dhe shprehet me menyra te ndryshme
Dashuria eshte pergjigja e te gjitha pyetjeve .
Dashuria eshte lidhje mes dy njerezve qe rezulton ne besim ,intimitet dhe nje fare lirie qe angazhon dy njerez .
Dashuri eshte ti krijosh mundesine dikujt dhe deshira per te respektuar vendimin qe kane marre per te bere dicka ne jete .
Dashuri eshte te shikosh pertej te metave te partnerit dhe te shohesh bukurine shpirterore brenda tij .
Dashuria e vertete kerkon lumturine dhe mireqenien e partnerit .
Dashuria duhet te perjetohet ...kuptimi i saj eshte infinit dhe asnjehere nuk mund te percaktohet totalisht .
Dhe eshte ndarja ajo qe percakton fundin e dashurise!
Tradhetine e quaj armike te dashurise,pasi ajo i hap rrugen humbjes se ndjenjes dhe njekohesisht te respektit per veten,per personin,dhe per lidhjen e krijuar.
Respekte
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 19-06-2008 më 03:18
"Carpe Diem"
Nese nje mashkull eshte i lidhur me nje femer dhe nuk e do fare ate dhe ajo i jepet teresisht si budallaqe duke u bere gjithnje e me pak interesante atehere mashkulli e tradhton dhe pastaj gjerat ndryshojne teresisht. Femra behet nervoze dhe fillon te sillet komplet ndryshe, e urren mashkullin dhe e le ate dhe pikerisht ne kete moment qe e humb femren, mashkulli meson se cfare po humbet dhe ndihet ne faj per tradhetine duke filluar me vone te ndjeje per femren, behet si viktime duke i shkuar pas dhe duke ju lutur per ta falur, behet si i marre, sillet si femi, premton se do sillet mire angazhohet ne maksimum qe te fitoje serish zemren e femres dhe ne fund kur e arrin kete dhe lidhen serish atehere lidhja nuk eshte me si me pare por eshte e barabarte ose mund te jete e kunderta. Pra qe femra eshte me superjore pasi ka toleruar, ka falur dhe mashkulli ndihet akoma sadopak ne faj.
Rrofte tradhetia. Pa tradheti nuk ka xhelozi, pa xhelozi nuk ka dashuri. Xhelozia nuk eshte e vertete pa tradheti ashtu sic nuk eshte e vertete dashuria pa xhelozi.![]()
Tradhetia eshte pjese e MEKATIT te njeriut , mekati eshte porta ose burimi i fruteve te jetes
Tradhetia eshte mungese karakteri dhe personaliteti,frike dhe mosbesim ne vetvete dhe akti me i ulet i dashurise!
Jam dakort kur e fut te "mekati",por nuk jam dakort me ty kur thua qe mekati eshte burimi i fruteve te jetes.
Frutet e jetes thahen dhe krimben nga mekati,por lulezojne dhe çelin gjithmone prej te mires.
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt