Close
Faqja 25 prej 26 FillimFillim ... 1523242526 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 252
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Te me falesh po nuk eshte e vertet kjo gje

sepse mashkulli ska nevoje te kete ndonje ndjenje per femren qe te tradheton
    pa problem
    kurse femra pa ndjere dicka nuk tradheton
    kam njohur gra te martuara ne shqiperi qe i kishin burrat ne emigrim per nje kohe te gjate dhe tek ato theksohej mungesa e aktit seksual dhe shume prej tyre perfundonin te benin seks me meshkuj qe ishin njerez te ulet dhe pa vlera dhe virtyte te mira njerezore.
    nje rast mbaj mend qe deshironte thjesht nje lidhje per pak kohe vetem per aktin seksual dhe jo nje lidhje sistematike [ pas nje jave ajo nuk takohej me dashnorin e vet].

te tjera turiste angleze ,gjermane suedeze dhe kryesisht europiane gjate sezonit te veres vijne per pushime dhe gjate pushimeve te tyre kenaqen kryesisht duke u dehur ne disko , duke bere plazh dhe duke bere seks pothuajse pa e njohur mire partnerin e tyre , mjafton nje pershendetje nje bisede e shkurter dhe perfundon ne krevat , dhe nuk po them per nje e dy turiste por per qindra vajza te martuara ose beqare dhe e thkesoj qe nuk jane te dehura.

te tjera jane grate greke te cilat jane lene pas dore nga burrat e tyre dhe keto te shkretat perfundojne te kene lidhje seksuale me te dashurit e tyre pa kurfare ndjenje shpirterore por thjesht deshira seksuale per te permbushur kenaqesine e trupit te tyre.

nuk ka dallim tek femra dhe mashkulli , te dyja sekset nga nje brume kane dale.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    I bashkohem edhe unë asaj që tha maratonomaku më lart.
    Kushdo që jeton në Perëndim, e di që femrat tradhtojnë vetëm për seks, jo për dashuri.
    Ajo që thotë Helena është e gabuar.

¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Aha, ne paste dashuri pas daljes ne drite te nje tradhtie te kryer, dyshoj. Edhe ne vazhdofte te ekzistoje dashuria, kriset puna e besimit, e me humbjen e besimit vjen lehtesisht tatepjeta me ngjan.

Perse tradhtoj? Boooh. Per arsye nga me te ndryshmet besoj. Qofte per mosekzistence paqeje e lumturie e dashurie ne lidhjen ekzistente, qofte sepse njerezia ngordh per pak ndryshim "ajri", qofte thjeshte se e kane ne tip....Ahu, arsyet nuk kane fund. E keto pergjithesimet se perse tradhtojne meshkujt e femrat me duken kot. Ne fund te fundit ve bast qe cdokush qe tradhton ne rast nevoje justifikimi ka goxha fantazi per te krijuar situata nga me telenovelesket. Keshtu qe kot mundoheni per krijime prototipesh e arsyesh se perse tradhton nje mashkull, apo nje femer.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Citim Postuar më parë nga eldushka Lexo Postimin
    Aha, ne paste dashuri pas daljes ne drite te nje tradhtie te kryer, dyshoj. Edhe ne vazhdofte te ekzistoje dashuria, kriset puna e besimit, e me humbjen e besimit vjen lehtesisht tatepjeta me ngjan.

Perse tradhtoj? Boooh. Per arsye nga me te ndryshmet besoj. Qofte per mosekzistence paqeje e lumturie e dashurie ne lidhjen ekzistente, qofte sepse njerezia ngordh per pak ndryshim "ajri", qofte thjeshte se e kane ne tip....Ahu, arsyet nuk kane fund. E keto pergjithesimet se perse tradhtojne meshkujt e femrat me duken kot. Ne fund te fundit ve bast qe cdokush qe tradhton ne rast nevoje justifikimi ka goxha fantazi per te krijuar situata nga me telenovelesket. Keshtu qe kot mundoheni per krijime prototipesh e arsyesh se perse tradhton nje mashkull, apo nje femer.
    si mi kujtove telenovelat ti mi? desha me thon ene un i gjo:
    un jom mo e nershmja mbote.ene kte ma ka thon i dite dashnori. ishim tu nejt i dit mshtrat, spo bojshim gjo se ish tu na ardh lezet mos me leviz fare, ene ai tu kujtu mtha: nazlije, po qi tkom dashnoren mo tmir mbote, dhe qi e di se sma dredh asiher?
    un ia prita: cer thu kshu mer Gim, po burrin tim, e harrove? po jo mi nazlije, se burri squhet. ate e ke me tapi ene me ate bo cer tdush ti, se funja ai pallaveshi ka pagu paret mdasem, ene e do i cope ene ai.kshu qi vre punen ti, mos ca koke per burrin, se un nuk jom xheloz, jom i hapte kshu si intilekt.
    masanej tu u kujtu, shih cer mthote: nazlije, maje men kte ka un: ato gra qi bojne humor t'modh, nuk tradhtojne asiher se kur dun me tradhtu ulen mkarrike ene fillojn me shkru gjojna qi si bojne asiher, tradhtina ene kshu mo. du me t'thon qi tradhtite i bojn neper fletore e blloqe, e asiher mshtrat. si puna jote mi nazlije, se ene ti shkru poezi e gjojna mas buke.

kshu ti eldushke, vallai ty sta kom fryken se ene ti shkru icik ene ste bi kohe me tradhtu me verte.

saura mi dreq, vallai ty ta kom fryken se ty menja vec aty t'rri, ene me shkru sdi, kujdes mi gru kujdes

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Ka sa te duash qe e kan falur tradhetine,shumica e kane bere per femijet e disa nga dashuria. Une s'do e falja,dhe nese zemra do thonte te kunderten
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-03-2010
    Postime
    28
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Jo mo te betohem se kisha per tradhtin ,tradhtoni mer sa te doni ,se eshte ma mire se sa te bini ne dashni dhe te vuni ...
    Kom çuna vete me bohet qejfi kur vini te lumtur ne shpi ,por mos i shani gocat k...mbasi ktheheni ka krevati ..ku i keni puth e jeni zhgaravit .. (mqs e quni fat te modh
    Pse eshte ndonje aftesi e modhe me gjet ...
    Kur gjeni ju qe kerkoni e jo me ne qe vendosim
    Po nuk deshem ne nuk bohet gjo..

Ps .me boni pershtypje se the une dashurohem kur e lej me barre
    ,e une te thash mos e lej pra kujdes ...
    Nuk thash qe eshte ndonje aftesi e madhe me gjet ndonjeren sa per sex 10 min. Pse tradheti e quani edhe kte juve? Mos kujtoni se jeni vetem ju qe vendosni dhe ne zgjedhim te paren me dy kembe qe na del perpara? Se neve i flasim shume femrave qe edhe mbase nuk i njohim nuk do te thote se ne e kemi vendosur se do ti cojme ne krevat ato. Kur shkon ti ne pazar te paren mall qe te kap dora mos je gje e detyruar qe ta marresh? Jo. E po keshtu e kemi edhe ne vetem po na pelqeu e marrim.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Nuk ka dashuri mbas nje TRADHETIE.
    Jo per ndonje gje,por me mire mos ta dij....
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-07-2010
    Vendndodhja
    atje ku te dush ti
    Postime
    12
    para ja 4 vitesh kam pas 1 lidhje serioze fare,e doja sa cdo teke i plotesoja.dh si perfundim me tradheton me nje sepse ai ishte shume simpatik ene kishte lek me te thy koken. kaq e ulin veten disa femra.ne fillim eshte e veshtire ta pranosh por ne fund kur e shoh tani me vjen me vjelle
    Jeto sot se neser si dihet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-05-2010
    Postime
    1
    Citim Postuar më parë nga Gentjan Lici Lexo Postimin
    Nuk thash qe eshte ndonje aftesi e madhe me gjet ndonjeren sa per sex 10 min. Pse tradheti e quani edhe kte juve? Mos kujtoni se jeni vetem ju qe vendosni dhe ne zgjedhim te paren me dy kembe qe na del perpara? Se neve i flasim shume femrave qe edhe mbase nuk i njohim nuk do te thote se ne e kemi vendosur se do ti cojme ne krevat ato. Kur shkon ti ne pazar te paren mall qe te kap dora mos je gje e detyruar qe ta marresh? Jo. E po keshtu e kemi edhe ne vetem po na pelqeu e marrim.
    po, po ju pelqeu e merrni, shume e vertete, njejt me tradhetine po ju pelqej do ta beni nese ju jap mundesi ajo femra qe ju i veni syrin...ska rendesi a je ne lidhje apo i martuar po ju pelqeu tradhetoni, sa mire kur jeni te sinqert ju meshkujt.

Sa i perkete asaj se a ka dashuri pas nje tradhete ,veshtire -zakonisht partneret hakmirren eshte ndjenje e keqe kur te tradheton partneri ose kerset ndarja.
    ka dhe qe falin ( edhe meshkuj qe falin tradhetine ke sa te duash edhe tek shqiptaret) por dashuri tamam dashuri siq ishte para se te ndodhte mendoj qe kurre smund te jet me!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-03-2010
    Postime
    28
    Citim Postuar më parë nga Shqype Lexo Postimin
    po, po ju pelqeu e merrni, shume e vertete, njejt me tradhetine po ju pelqej do ta beni nese ju jap mundesi ajo femra qe ju i veni syrin...ska rendesi a je ne lidhje apo i martuar po ju pelqeu tradhetoni, sa mire kur jeni te sinqert ju meshkujt.

Sa i perkete asaj se a ka dashuri pas nje tradhete ,veshtire -zakonisht partneret hakmirren eshte ndjenje e keqe kur te tradheton partneri ose kerset ndarja.
    ka dhe qe falin ( edhe meshkuj qe falin tradhetine ke sa te duash edhe tek shqiptaret) por dashuri tamam dashuri siq ishte para se te ndodhte mendoj qe kurre smund te jet me!
    Shqipe jo se nuk ka rendesi se je ne nje lidhje apo i martuar, por edhe nje lidhje e re ka po te njejten rendesi perndryshe njeriu behet pesimist do apo sdo. Si do te ndiheshe ti sikur te ishe e martuar dhe mos ta varte mashkull tjeter pervec burrit tend? Thjesht dashuria e vetem nje njeriu se besoj se do te te bente te lumtur apo jo.

Faqja 25 prej 26 FillimFillim ... 1523242526 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ardian-Christian Kyçyku
    Nga Eagle në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25
  5. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •