Sepse janë të zotë të tradhetojnë, ja pse.
Sepse janë të zotë të tradhetojnë, ja pse.
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Ndryshuar për herë të fundit nga HELEN OF TROY : 15-07-2010 më 15:45
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Nese tradheti quajm aktin seksual te nje parteneri, dhe meqe ti thua qe femra nuk tradheton pa ndjere dicka, ateher lind pyetja si ka mundesi qe ka aq shume femra te gatshme te kryejn ate akt per para? C'fare ndjejn ato femra?
Le te jemi me rracjonal. Si qenie njerezore veprojme ne baze te nevojave, instikteve, emocjoneve, pulsjoneve etj etj. Mashkulli udhehiqet me shume nga pulsjonet e femra nga nevojat. Ndjenjat jane thjesht orendi qe zbukurojn aktin.
Ke te drejte por une nuk fola ne pergjithesi per femrat edhe per kategorite e tyre
fola per disa femra normale
eshte nje muhabet shume i gjate qe nuk besoj se ketu mund ta analizojme kaq thelle
por shumica e rasteve te femrave '' me koke ne tru ''nuk tradhetojne as besoj se vene me nje mashkull per nje nate pa patur nje ndjenje per anen tjeter
kemi shume raste si ps: femra e shkateron familjen se eshte karafile
edhe i beson nje mashkulli edhe dashurise qe ajo per momentin ndjen ndaj tij
kurse mashkulli mbaron pune edhe kthehet ne familjen e tij
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Nuk jam dakort ne definicjonin e normales. Femrat qe tradhetojn jan me koke, me kembe e me duar si te gjitha femrat e tjera. Ato hanidkapatet jane me besniket.
Nuk eshte ceshtje kategorie eshte ceshtje personaliteti. Ka femra qe lene edhe femijet kur mendojn se kane gjetur dashurin e jetes se tyre. Ka femra qe mbarojn pune brenda nates dhe ne mengjes nuk te njofin me. Ka dhe burra qe lene grate e familjen per nje grua tjeter. Zakonisht ajo tjetra eshte me e re.
Pra, ajo qe eshte anormale per dike eshte normale per dike tjeter.
1)Sigurisht qe ka dashuri pas nje tradhetie.
2)Tradhetojme,sepse nuk kemi guximin te perballojme prejardhjen tone poligamike.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Ca dashurie thoni ju???
Sdu tja shoh bojen fareeeeeeeee!!!!!!!!
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Tradhtia eshte e embel pikerisht sepse eshte e ndaluar , gjeratc e ndaluara na joshin na bejne kurioze na terheqin, na sjellin emocione te forta . na zgjojne , perjetojme ndjenja te pazakonta si frika ,hakmarja,neveria ,dhimbja , zhgenjimi ,pasioni ,joshja ,dashuria , reziku e shume ndjenja te tjera.
te gjithe pothuajse kane tradhtuar njeriun e tyre te pakten nje here , dhe nese nuk e kane tradhetuar fizikisht , mund ta kene tradhetuar emocionalisht , menderisht duke deshiruar dike tjeter .
tradhtia eshte e domosdoshme pasi eshte faktor i lindur te qenia njerezore , eshte karakteristike e njeriut mosbindja dhe tradhtia.
tradhtia ndikohet dhe stimulohet nga faktore te ndryshem , por thelle thelle eshte nje deshire e cdo njeriu.
tradhtia justifikohet dhe meqe nuk ka njeri te persosur atere nuk duhet te kete lidhje te persosur me bashkeshortin dhe bashkeshorten ose me te dashurin e te dashuren tuaj.
a falet?
varet nga lidhja qe ke dhe cfare njeriu je?
njeriu eshte i prirur te perjetoje pervoja te tilla ne jete dhe kjo nuk eshte mbarimi dhe fundi i jetes suaj apo lidhjes suaj me partnerin .
jeta vazhdon , e falni apo jo , perseri jeta vazhdon.
Krijoni Kontakt