Close
Faqja 24 prej 26 FillimFillim ... 142223242526 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 252
    Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Sepse janë të zotë të tradhetojnë, ja pse.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    per te njejten arsye si dhe femrat

Citim Postuar më parë nga landi45 Lexo Postimin
    per te njejten arsye si dhe femrat
    Te me falesh po nuk eshte e vertet kjo gje

sepse mashkulli ska nevoje te kete ndonje ndjenje per femren qe te tradheton
    pa problem
    kurse femra pa ndjere dicka nuk tradheton
    Ndryshuar për herë të fundit nga HELEN OF TROY : 15-07-2010 më 15:45
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    sepse mashkulli ska nevoje te kete ndonje ndjenje per femren qe te tradheton
    pa problem
    kurse femra pa ndjere dicka nuk tradheton
    Nese tradheti quajm aktin seksual te nje parteneri, dhe meqe ti thua qe femra nuk tradheton pa ndjere dicka, ateher lind pyetja si ka mundesi qe ka aq shume femra te gatshme te kryejn ate akt per para? C'fare ndjejn ato femra?

Le te jemi me rracjonal. Si qenie njerezore veprojme ne baze te nevojave, instikteve, emocjoneve, pulsjoneve etj etj. Mashkulli udhehiqet me shume nga pulsjonet e femra nga nevojat. Ndjenjat jane thjesht orendi qe zbukurojn aktin.

Citim Postuar më parë nga DontWorryBeHapp Lexo Postimin
    Nese tradheti quajm aktin seksual te nje parteneri, dhe meqe ti thua qe femra nuk tradheton pa ndjere dicka, ateher lind pyetja si ka mundesi qe ka aq shume femra te gatshme te kryejn ate akt per para? C'fare ndjejn ato femra?

Le te jemi me rracjonal. Si qenie njerezore veprojme ne baze te nevojave, instikteve, emocjoneve, pulsjoneve etj etj. Mashkulli udhehiqet me shume nga pulsjonet e femra nga nevojat. Ndjenjat jane thjesht orendi qe zbukurojn aktin.
    Ke te drejte por une nuk fola ne pergjithesi per femrat edhe per kategorite e tyre
    fola per disa femra normale
    eshte nje muhabet shume i gjate qe nuk besoj se ketu mund ta analizojme kaq thelle
    por shumica e rasteve te femrave '' me koke ne tru ''nuk tradhetojne as besoj se vene me nje mashkull per nje nate pa patur nje ndjenje per anen tjeter
    kemi shume raste si ps: femra e shkateron familjen se eshte karafile
    edhe i beson nje mashkulli edhe dashurise qe ajo per momentin ndjen ndaj tij
    kurse mashkulli mbaron pune edhe kthehet ne familjen e tij
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Nuk jam dakort ne definicjonin e normales. Femrat qe tradhetojn jan me koke, me kembe e me duar si te gjitha femrat e tjera. Ato hanidkapatet jane me besniket.

Nuk eshte ceshtje kategorie eshte ceshtje personaliteti. Ka femra qe lene edhe femijet kur mendojn se kane gjetur dashurin e jetes se tyre. Ka femra qe mbarojn pune brenda nates dhe ne mengjes nuk te njofin me. Ka dhe burra qe lene grate e familjen per nje grua tjeter. Zakonisht ajo tjetra eshte me e re.

Pra, ajo qe eshte anormale per dike eshte normale per dike tjeter.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    1)Sigurisht qe ka dashuri pas nje tradhetie.
    2)Tradhetojme,sepse nuk kemi guximin te perballojme prejardhjen tone poligamike.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

HoneY-BunnY √
    Anëtarësuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Ca dashurie thoni ju???
    Sdu tja shoh bojen fareeeeeeeee!!!!!!!!
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Shume prej meshkujve nuk tregojne te verteten qe mund te jene te martuar ose qe jane te lidhur me dike tjeter. Ne kete rast femra qe lidhet me ta nuk ka asnje faj.
    Kanë faj, sepse ato nuk duhet të lidhen me dikë pa e njohur mirë. Pse lidhen ta kur nuk i njohin mirë, kur nuk e dinë se ku banojnë, kur nuk e dinë nëse janë të martuar ose jo? Përderisa ato i njohin dhe i zgjedhin vetë këta kodoshë, faji është i tyre.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Gabime qe behen shpesh neper çifte,por me e renda dhe me pak e falshme eshte ....Tradhetia!
    Nje gabim i madh,nje tradheti.
    Sado utopike dhe kaotike te duken,turbullojne kaq shume jeten e nje femre duke ngritur tek ajo nje vullkan te pashmangshem,nje dalldi perveluese,hakmarrese,si shamia e Desdemones ne syte e Otellos te uritur per dashuri gjer ne mosbesim te gjerat qe e trembin me shume!
    Nje parajse dashurie qe si me magji te erret kthehet ne ferr,nje arome trendafilash qe e gjen veten te transformuar ne nje arome te rende tradhetie,te pafalshme,te paskrupullt,djallezore.Kur mendojme me llogjiken e copetuar nga dhimbja mendojme qe personi qe deshem nuk ishte i duhuri.
    Nje veprim i pafalshem nga disa pasi jo àdo gje mund te filloje nga e para.
    Asgje nuk ndodh ne jete pa u pergatitur nga mijera gjera te vogla,ndoshta as nje flirt.
    Nje njeri qe eshte i lumtur me personin qe do nuk ka pse ta kerkoje lumturine ne krahet e dikujt tjeter!Perse ta kerkoje kur i ka te gjitha?!

Si e pershkruani ju me pak fjale tradhetine?
    Ju ka arritur te falni dhe a kane ecur gjerat si me pare?!
    Epsh,dalldi,mosdashje.....si ta justifikojme?!

Respekte
    Tradhtia eshte e embel pikerisht sepse eshte e ndaluar , gjeratc e ndaluara na joshin na bejne kurioze na terheqin, na sjellin emocione te forta . na zgjojne , perjetojme ndjenja te pazakonta si frika ,hakmarja,neveria ,dhimbja , zhgenjimi ,pasioni ,joshja ,dashuria , reziku e shume ndjenja te tjera.
    te gjithe pothuajse kane tradhtuar njeriun e tyre te pakten nje here , dhe nese nuk e kane tradhetuar fizikisht , mund ta kene tradhetuar emocionalisht , menderisht duke deshiruar dike tjeter .

tradhtia eshte e domosdoshme pasi eshte faktor i lindur te qenia njerezore , eshte karakteristike e njeriut mosbindja dhe tradhtia.
    tradhtia ndikohet dhe stimulohet nga faktore te ndryshem , por thelle thelle eshte nje deshire e cdo njeriu.
    tradhtia justifikohet dhe meqe nuk ka njeri te persosur atere nuk duhet te kete lidhje te persosur me bashkeshortin dhe bashkeshorten ose me te dashurin e te dashuren tuaj.
    a falet?
    varet nga lidhja qe ke dhe cfare njeriu je?
    njeriu eshte i prirur te perjetoje pervoja te tilla ne jete dhe kjo nuk eshte mbarimi dhe fundi i jetes suaj apo lidhjes suaj me partnerin .
    jeta vazhdon , e falni apo jo , perseri jeta vazhdon.

Tema të Ngjashme

1. Ardian-Christian Kyçyku
    Nga Eagle në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25
  5. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •