Close
Faqja 23 prej 26 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 252
    e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Po pse pra femnat lejojne te tradhtohen

Nuk eshte i gjithe faji i mashkullit kur tradhton lol
    Absolutisht qe jo.Femra(disa)provokon mashkulli bie brenda
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin
    Absolutisht qe jo.Femra(disa)provokon mashkulli bie brenda
    Shume gabim!

Mashkulli kerkon, femra provokon.

Per mashkullin filli i mendimeve ndjek luhatjet hormonale, testosteronet, femra nuhat dhe zgjedh specimenin me te pershtatshem.

Aty ku mashkulli bie brenda eshte ateher kur i bien hormonet/testosteronet, bie brenda ateher kur arsyeja e mbizoteron. Mbi te gjitha bie brenda ateher kur degjon 'i dashur, jam shtatezane!'

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin
    A ekziston dicka me teper se kjo qe mund te me ofroje jeta??- Kjo eshte pyetja qe shumicat e meshkujve ia bejne vetes,mendoj. Sa i jepet rasti te dalin me ndonje femer dhe thjesht per nje kafe,jeta e tij fillon te ndryshoje.
    Nje arsye mund te jete kureshtja.Pothuajse ska ne bote mashkull qe nuk pyet: Si do te ishte te gjendej ne shtrat me nje femer tjeter??
    Per mashkullin mashtrimi ne dashuri eshte thjesht nje loje...
    Seshte loje , eshte nevoje.
    Duhet ta merrni parasysh faktin dhe ju femrat qe jeni krijesa me te bukura se meshkujt e si pasoje tundimi ndaj jush esht i madh.

Do ja vlente per mashkullin te jetonte si kendezi ne kotec te pulave

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-03-2008
    Postime
    224
    Po e jap nji mendim serioz meqe jam mashkull. Tradhetojme jo se ajo tjetra eshte me e mire se ajo qe kemi, ndoshta nuk eshte.
    Por eshte bukur te kesh marredhenie me nje tjeter qe nuk e njeh. Pastaj shihesh edhe me zili nga meshkujt e tjere kur ke me shume se nje. Edhe femrat ta varin me shume kur ke ja 5 te dashura bile te mbivleresojne. Pastaj kush eshte ai mashkull qe nuk nuk e ndjen veten mire kur ndjen vleresimin e shume femrave per te qenit mashkull.
    Tashi mos kemi ndonje faj moj goca qe mundohemi te pershtatemi me budallallekun tuaj?

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Ke dhënë një përgjigje feministe në një temë feministe.

Fillimisht, kur pyesim pse tradhtojnë meshkujt, duhet të kujtojmë që ata tradhtojnë me femra.

Kur thua që meshkujt tradhtojnë sepse mendojnë me kokën që nuk ka tru, atëherë rrjedhimisht lind pyetja se, përse femrat tradhtojnë me këta meshkuj që mendojnë me kokën pa tru?

Kur thua që ka edhe femra që tradhtojnë, por shumica sepse nuk gjejnë diçka tek i dashuri apo bashkëshorti, atëherë pse nuk mendon që edhe meshkujt tradhtojnë sepse nuk gjejnë atë që duan tek e dashura apo bashkëshortja?

Tradhtitë varen nga të dyja gjinitë dhe nuk mund të fajësosh asnjë palë se ka faj më shumë se tjetra.

Nuk është faji i askujt, por sistemi që jetojmë sjell këtë mënyrë jetese, me shthurje, tradhti dhe shkurorëzime. Ç'të mbjellësh, do të korrësh.
    Pikerisht kete po thoja dhe une,gjithcka eshte e ndersjellte
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Truri mashkullor reagon dhe fillon te hidhet ne sulm nga provokimi i armeve femerore .. Femrat kane disa arme qe i godasin meshkujt pa meshire per ta tunduar .. S'eshte nevoja tju them armet femerore..

Fajin e ka natyra qe i beri femrat me arme..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 15-07-2010 më 08:56

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Tradhetojn vetem per fajin e femrave(Vet jame femer),flas seriozisht!Pasi e dashura ose gruaja nuk plotson boshllekun,ai kerkon ne tjera vende!Po e njejta besoj qe eshte edhe tek femrat,por femrat jane me te kujdeseshme dhe shum gjera tolerojn per shkak te familjes,e mashkulli nuk ja var familjes aq!( jo nuk pergjithesoj)
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Kodi PHP:
     Pse tradhetojne meshkujt
    nuk tradhtojne vetem meshkujt jo. gjithashtu dhe femrat tradhetojne. ka shume arsye pse dhe kjo eshte shume pyetje e pergjithshme.
    po arsyeja me e dukshme eshte mungesa e dashurise per njeri-tjetrin, ka humbur respekti. lidhja ndermjet tyre eshte vetem nje lidhje sa per sy e faqe, vetem rrine me njeri-tjetrin per arsye ekonomike
    Ndryshuar për herë të fundit nga davidd : 15-07-2010 më 10:00
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    Per te qene realiste,tradhetia nuk ka gjini te caktuar,e asnje person apo disa persona nuk mund te perfaqesojne gjinine perkatese.
    Pse tradheton nje person? Thjesht fare ,nuk eshte i dashuruar me partnerin ose ka per te nje dashuri te semure,ose me keq akoma mardhenia nuk bazohet mbi dashurine por mbi faktore te tjere ekonomiko-shoqeror.
    Aty ku ka tradheti nuk ka dashuri , argumentat e tjere jane komplementare!

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Ke dhënë një përgjigje feministe në një temë feministe.

Fillimisht, kur pyesim pse tradhtojnë meshkujt, duhet të kujtojmë që ata tradhtojnë me femra.

Kur thua që meshkujt tradhtojnë sepse mendojnë me kokën që nuk ka tru, atëherë rrjedhimisht lind pyetja se, përse femrat tradhtojnë me këta meshkuj që mendojnë me kokën pa tru?

Kur thua që ka edhe femra që tradhtojnë, por shumica sepse nuk gjejnë diçka tek i dashuri apo bashkëshorti, atëherë pse nuk mendon që edhe meshkujt tradhtojnë sepse nuk gjejnë atë që duan tek e dashura apo bashkëshortja?

Tradhtitë varen nga të dyja gjinitë dhe nuk mund të fajësosh asnjë palë se ka faj më shumë se tjetra.

Nuk është faji i askujt, por sistemi që jetojmë sjell këtë mënyrë jetese, me shthurje, tradhti dhe shkurorëzime. Ç'të mbjellësh, do të korrësh.
    Shume prej meshkujve nuk tregojne te verteten qe mund te jene te martuar ose qe jane te lidhur me dike tjeter.Ne kete rast femra qe lidhet me ta nuk ka asnje faj.
    Kur dikush nuk gjen ate qe kerkon nga e dashura apo bashkshortja do ta kerkoje tek dikush tjeter.

Faqja 23 prej 26 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ardian-Christian Kyçyku
    Nga Eagle në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25
  5. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •