tE GABOSH ESHTE NJEREZORE, TE FALESH ESHTE HYJNORE SJAM DAKORT ME SAKRIFICEN QE BEJNE FEMRAT E TRADHETUARA ,FALJA PER HIR TE FEMIJEVE, PRA EVUAJNE KETE TRADHETI GJITHE JETEN. M I L V A
tE GABOSH ESHTE NJEREZORE, TE FALESH ESHTE HYJNORE SJAM DAKORT ME SAKRIFICEN QE BEJNE FEMRAT E TRADHETUARA ,FALJA PER HIR TE FEMIJEVE, PRA EVUAJNE KETE TRADHETI GJITHE JETEN. M I L V A
Ai qe dashuron fal me leht apo me shpejt,se ne faz te dashuris eshte veshtir ti analizosh gjerat dhe peshen e saj,je ne gjendje te sakrifikosh gjitheqka,vetem e vetem ,person qe dashuron mos te humbish!
Dashuria ndoshta mbetet,mirpo besim jo,veshtir te fitohet par besimi!
Nganjeher kom pershtypje te disa,se falin pa qen te gatshem,se te falish nje tradhti,ne fillim duket leht,mirpo a je ne gjendje te harrosh at tradhti,apo ti besosh ati personi me !?
Keshtu qe, falja duhet te ket kufi, se po fale gjithmone, je per te te ardhur keq..
Ndryshuar për herë të fundit nga Fjollaa : 26-04-2009 më 19:05 Arsyeja: :)
Per te tradhetuarin besoj qe ka kurse per ate qe tradheton jo.
Les passionnés soulèvent le monde, et les sceptiques le laissent retomber.
Kush do e besonte partnerin pas nje incidenti te tille? Sdo kishte me besim, do humbte gjithcka. Edhe kur thua te verteten ne nje rast te tille sdo vlente shume, vonesa me e vogel do te fuste ne dyshim "ku eshte/me ke ka dale/cfar po ben/nga vajti/me ke eshte"A ka më dashuri pas një tradhëtie?
Ndaj jam i mendimit qe edhe mund ta falesh personin qe te tradhetoi, po per te vazhduar lidhjen me tej edhe te besh sikur ska ndodh asgje, kjo eshte e pamundur.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
mund ta falesh por asgje sdo jet me si me perapara.problemi tjeter eshte se kur fal iher, tjetri e bo rruge.
[I]Varet nga tradhetia: Le ta leme menjan se si shtjellohet tradhetia sepse jane rrethanat qe e percaktojn. Nese do isha i tradhetuari sinqerisht nuk e di si do reagoja pervojat e mia nuk kan pasur konkluzion tradhetin ose te pakten keshtu e di une.Dashuri pas nje tradhetia absolutisht qe ka.
1) nje person tradheton per nje dobesi seksuale
2)nje person tradheton per dashuri
e para eshte nje dram e dyta eshte nje tragjedi me konkluzion hidherimin te dyja
tek rasti i dyt mund te them se pas kesaj tradhetie dashuri midis tradhetarit dhe te tradhetuarit ka vetem gjurm kujtimesh e tashmja dhe e ardhmja jane te ngrira
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
tE GABOSH ESHTE NJEREZORE, TE FALESH ESHTE HYJNORE
tek ky forumi i kopjojn shume batutat e filmave
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Te falesh nje tradheti,duhet te pergaditesh per te dyten!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Krijoni Kontakt