Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 72
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2011
    Postime
    253
    Citim Postuar mė parė nga Hard Lexo Postimin
    ....ahahahahhahahahahahaha...

...per ata kan "Tru" looooooooooooooooooooool.....
    po qfar truni duhet me pas me ndegju sinanin ose kenget e sinanit , keng per Burek . po ky dje i ka kendu burekit , neser qohet i knon edhe laknurit ose flijes apo krelanes , ose pleskavices ,a po hamburgerit , ose Homletit ...loool....qe sa ka tru sinani me fansa te vet me kendu...
    ...po qfar truni duhet me pas me ndegju sinanin ky prej muzikes folklorike ka dal ne muziken turkomaqupskoserbiasnskobullagariogrekomut'hone... qe do te thot Tallava....ku ka turp ma te madh se per ni kengetar si Sinani qe e quan veten kengetar ku ka turp ma te madh se me i kendu kenget qe ikan kendu magjupt ma heret se ky , ata kan shku , ky e ka marr zanatin e tyre ...."ylli i estrades " bjen nendikimin e magjupve....qe sa posht ....osht ky i vetquajturi Kėngėtaaaar...
    ...po qfar truni duhet me pas per me ndegju muziken e sinanit qe nje femij i 4 vjeqe mundet ti kendoj kenget e tij ose nji femij i 4 vjeqe mundesh ta ndegjojsh rruges duke murmurit ndonji keng te sinanit...paramendo qfar truni mundet me pas nji femij i moshes 4 vjeqare....do te thot qaq muzika e sinanit ka nota muzikore ne te qe nje femij i moshes 4 vjeqare kedon kenget e tij .....ndersa une te spjegoj se truri i kesaj moshe 4 vjeqare ende nuk eshte i zhvilluar mir....pra klur lind femija ne truri i tij eshte i pa zhvillum do te thot eshte i njejt me fletat e bardha te fletores se vizatimit teknin (fletore t'batit tyniher i kemi than ) ajo flet e fletores nuk ka as vija te ngushta as vija te gjera por as me vija katrore , njejt si ato te matematikes ...do te thot pa asnji vij hiq....ashtu eshte edhe truri i femijes ,mirpo femija duke u rrit duke ju zhvillu nga pak truri , do te thot duke ju krijuar ndonje vij ne at trurin e tij qe ska asnji zhvillim ose vij siq i quajtum...pra kjo do te thot se muzika e sinanit mundet te pelqehen menjiher pasi ta ndegjoj edhe ndonji femij ......qe ajo te tregon vet se qfar muzike eshte deri sa pelqehet nga femijt ....aq llogarit ti nje femij mund ta vlersoj nje muzik te sinanit apo dikujt ....e gjith ato muzika qe parapelqehen nga femijet kutpoje se ajo muzik nuk ka , Art , vlera artisike , nota muzikore ...etj ....

P.S ti K.Pink mundesh ti takojsh asaj moshe , ndoshta asaj moshe jo , por truri juaj po i takon asaj moshe ....

e qekjo po .....

...o god.....

...shum leht edhe mir mund te them se muziken e sinanit me tekste munden me ndegjua ta njerz te deshtuar nga jeta ....ata qe jeta e tyre perbrenda eshte Shkrum dhe Hir....

....uneeee me jaraaaaanaaaaaa.....
    naper Autobanaaaaaaa
    Ti definitivisht paske nevoje te shprehesh. Ti, sic po e shoh, qenke shume i mllefosur ne jete pikerisht se ke deshtuar, per vete faktin qe shkruan aq gjate ne lidheje me Sinanin. Nese Sinani ka kendu burekut e jaranave, kjo nuk dmth qe ai eshte i keq. Edhe une pajtohem qe te gjitha kenget nuk i ka te mira, por edhe kengetaret me te medhenj ne historne e muzikes boterore kane kenge qe nganjehere dalin qesharake. T behemi te arsyeshem. Atehere nese je kap pas burekut e une me jaraneve, pse nuk po jep koment mbi kengen 'Sonte ti po behesh nuse', 'Krejt mbrapsht','Lutem', qe4 bejne pjese ne thesarin e kengeve te bukura shqipe, por po kapesh vetme pas aryre eq sipas jush jane qesharake.

Por nje gje eshte e qarte qe ai ty ta paska zene rrugen. Ndoshta edhe vete merresh me muzike e tani ke deshtuar ose ndoshta e njihni personalisht dhe edhe aty jua ka zene rruegn e tani shfryni dufin ne forum!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155

:d

Ti definitivisht paske nevoje te shprehesh. Ti, sic po e shoh, qenke shume i mllefosur ne jete pikerisht se ke deshtuar, per vete faktin qe shkruan aq gjate ne lidheje me Sinanin. Nese Sinani ka kendu burekut e jaranave, kjo nuk dmth qe ai eshte i keq. Edhe une pajtohem qe te gjitha kenget nuk i ka te mira, por edhe kengetaret me te medhenj ne historne e muzikes boterore kane kenge qe nganjehere dalin qesharake. T behemi te arsyeshem. Atehere nese je kap pas burekut e une me jaraneve, pse nuk po jep koment mbi kengen 'Sonte ti po behesh nuse', 'Krejt mbrapsht','Lutem', qe4 bejne pjese ne thesarin e kengeve te bukura shqipe, por po kapesh vetme pas aryre eq sipas jush jane qesharake.

Por nje gje eshte e qarte qe ai ty ta paska zene rrugen. Ndoshta edhe vete merresh me muzike e tani ke deshtuar ose ndoshta e njihni personalisht dhe edhe aty jua ka zene rruegn e tani shfryni dufin ne forum!

....se pari per ket komentin tuaj qe je kunderpergjegj duhet ti thuhet nje :
    LoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL... ....

...mu as pak nuk mė ka zan rrugen sinani ....
    ...une as qe jam ndonje kengetar , ani i kategoris se siananit une do te beja vetvrasje ....une kam moral , kultur , ftyr , nder....mua paraja nuk mundet te me komandoj , ose te ma blen karakterin tim personal..., per mua paraja nuk eshte gjithqka ne jet.....mirpo tek sinani paraja eshte gjithqka , sinani me 5 ero kendon ndonje keng "pershendetje dhe urime ...: pershendesim tavolinen nr qekaq , pershendesim tavolinen nr qekaq , pershendesim tjert musafir , pershendesim bedrijen sahitin , fazlijen , jakupin , shabanin zylfijen , halilin , samijen , kurteshin , nexhatin , reshatin ...etj ....lol....ja ky eshte sinani qe kendon naper kafer te nates , ndersa nga ju fansat e tij e qmoni si nje kengetar ose yll i estrades kosovare shqiptare ......e gjith ishte kjo qe mua me zen rrugen ....kur nga ju qmohet nje antipati muzikore e mundoheni ta beni te madh ateher ajo mua me pengon dhe dua di demantoj ato ju qka i ngritni...

....une shkruaj dhe i kundershtoj te gjith ata qe e njollosin muziken shqiptare ne emer te artit dhe muzikes.....jo vetem per sinanin po per te gjith ata qe jan te njejtes kategori ,,,,, kuptone se gjithkush nuk i ndegjon keta matrapaz edhe nuk eshte e quditshme nese dikush nuke pelqen Sinanin , danin , xenin , sinani qeter hoxha qe eka mbiemrin , meden , zymberin , dula , shfula , mentora qmentora , qesi berlloga ....kuptone skipe qe dikush nuk ja var ketyre hiq.....

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga YlliRiaN Lexo Postimin

Nuk e di ne cilin vit kur Marigona e fitoi festin ne Kosove me nje kenge, nje pjese e refrenit ishte "Sonte cdo gje ndahet ne gjysme, pervec dhmbjes" kryekeput i vjedhur nga Dino Merlini i Bosnjes, "nocas kad se sve deli na pola, osim bola".

Imagjino, e fitoi si kenga me e mire apo dicka e tille. Plagiat.

Popull hajn.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2011
    Postime
    253
    ....se pari per ket komentin tuaj qe je kunderpergjegj duhet ti thuhet nje :
    LoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL... ....

...mu as pak nuk mė ka zan rrugen sinani ....
    ...une as qe jam ndonje kengetar , ani i kategoris se siananit une do te beja vetvrasje ....une kam moral , kultur , ftyr , nder....mua paraja nuk mundet te me komandoj , ose te ma blen karakterin tim personal..., per mua paraja nuk eshte gjithqka ne jet.....mirpo tek sinani paraja eshte gjithqka , sinani me 5 ero kendon ndonje keng "pershendetje dhe urime ...: pershendesim tavolinen nr qekaq , pershendesim tavolinen nr qekaq , pershendesim tjert musafir , pershendesim bedrijen sahitin , fazlijen , jakupin , shabanin zylfijen , halilin , samijen , kurteshin , nexhatin , reshatin ...etj ....lol....ja ky eshte sinani qe kendon naper kafer te nates , ndersa nga ju fansat e tij e qmoni si nje kengetar ose yll i estrades kosovare shqiptare ......e gjith ishte kjo qe mua me zen rrugen ....kur nga ju qmohet nje antipati muzikore e mundoheni ta beni te madh ateher ajo mua me pengon dhe dua di demantoj ato ju qka i ngritni...

....une shkruaj dhe i kundershtoj te gjith ata qe e njollosin muziken shqiptare ne emer te artit dhe muzikes.....jo vetem per sinanin po per te gjith ata qe jan te njejtes kategori ,,,,, kuptone se gjithkush nuk i ndegjon keta matrapaz edhe nuk eshte e quditshme nese dikush nuke pelqen Sinanin , danin , xenin , sinani qeter hoxha qe eka mbiemrin , meden , zymberin , dula , shfula , mentora qmentora , qesi berlloga ....kuptone skipe qe dikush nuk ja var ketyre hiq.....
    O Zottttttttt!
    Po ti s'paske lidhje me muzike bre!
    Sinani nuk ka nevoje m'i pershendet tavolinat me nga 5 euro. Ai thjesht ben show dhe i merr 3000 euro pa qene fare nevoja te pershende4te per 5 euro sic po thu ti. Pervec kesaj te gjithe kengetaret po t'iu jepet mundesia, kendojne tallava. Mendon ti se kengetaret e nivleit boteror po te ishin ne Kosove, Shqiperi do te beni dicka me te bukur dhe nuk do te kendonin tallava. Edhe Ardit Stafaj si artist i madh e ka pranu vete qe kendon tallava neper mbremje.

Pastaj me thuaj cfare mendimi ke per ato kenge qe i permenda me lart 'Krejt mbrapsht, 'Sonte ti po behesh nuse

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Po ti s'paske lidhje me muzike bre!
    ...per ty edhe per sinanin dhe kengetar te kategoris se sinanit jam Akademik i muzikes....!!!!

Sinani nuk ka nevoje m'i pershendet tavolinat me nga 5 euro. Ai thjesht ben show dhe i merr 3000 euro pa qene fare nevoja te pershende4te per 5 euro sic po thu ti
    ...oj Batishah ti skuke ne rrjedhja , sinani kendon tallava naper kafehane qajtore edhe neper dasme ...neper dasma nese je kan ne ndonje dasme ndonjeher e ke pa siq shkojn punet aty ...ja nisin urime pershendetje , daja pershendet dhendrrion me nuse urojn qe te ken jet te lumter dhe te gjat ...me filan kengen , dhe sinani kendon qat keng ose ndonje kengetar qe eshte i thirrur per at nate ....
    Halla uron nipit martesen me filanen dhe uron qe te ken jet te gjat dhe te lumtur ...
    etj etj , daja , kusha , mixha etj etj etj ...keshtu vazhdojn urime me keng e valle dhe ne ato keng i shkojn ka 5 ero , ose 10 ero , ose 20 ero , mirpo ka klloshar qe i qojn edhe 50 ero 100 ero e me shum ....vetem per nji urim ose keng....

Mendon ti se kengetaret e nivleit boteror po te ishin ne Kosove, Shqiperi do te beni dicka me te bukur dhe nuk do te kendonin tallava.
    .....gjynah !!!!
    kshyrne qka ka shkru ....ky shkrim ka dal nga nji tru i vogel shum , ky rast eshte per me tu dhimbt...!!!!!!
    ...muzika e kengetarve botror oj batishah ka deportu edhe ne Kosove e ne Shqiperi e ne gjith Ballkanin e evropen boten,,,ne te gjitha kontinentet......por !!!! muzika e m.u.t.i.t Tallava ku ka depertu , ne cilin shtet te botes ka depertu ose ndegjohet ....per veq ne vendet ballkanike d.m.th ne vendin e Magjupve...

Edhe Ardit Stafaj si artist i madh e ka pranu vete qe kendon tallava neper mbremje.
    ...secili kengetar ose kengetare qe kendojn tallava ata kan gjak magjupi ose gjak jevgu....

Pastaj me thuaj cfare mendimi ke per ato kenge qe i permenda me lart 'Krejt mbrapsht, 'Sonte ti po behesh nuse
    ...kurnifar mendimi skam per to hiq ....si kenget tjera qe i ka palidhje edhe keto jan palidhje ....sinani 90% te kengeve i ka me text per Dashuri ......!!
    Dashuria nuk eshte i vetmi problem ne jete tek njeriu .....!!!!! nejse nashta per ty edhe sinanin po....!!!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-05-2011
    Postime
    192
    ...per ty edhe per sinanin dhe kengetar te kategoris se sinanit jam Akademik i muzikes....!!!!

...oj Batishah ti skuke ne rrjedhja , sinani kendon tallava naper kafehane qajtore edhe neper dasme ...neper dasma nese je kan ne ndonje dasme ndonjeher e ke pa siq shkojn punet aty ...ja nisin urime pershendetje , daja pershendet dhendrrion me nuse urojn qe te ken jet te lumter dhe te gjat ...me filan kengen , dhe sinani kendon qat keng ose ndonje kengetar qe eshte i thirrur per at nate ....
    Halla uron nipit martesen me filanen dhe uron qe te ken jet te gjat dhe te lumtur ...
    etj etj , daja , kusha , mixha etj etj etj ...keshtu vazhdojn urime me keng e valle dhe ne ato keng i shkojn ka 5 ero , ose 10 ero , ose 20 ero , mirpo ka klloshar qe i qojn edhe 50 ero 100 ero e me shum ....vetem per nji urim ose keng....

.....gjynah !!!!
    kshyrne qka ka shkru ....ky shkrim ka dal nga nji tru i vogel shum , ky rast eshte per me tu dhimbt...!!!!!!
    ...muzika e kengetarve botror oj batishah ka deportu edhe ne Kosove e ne Shqiperi e ne gjith Ballkanin e evropen boten,,,ne te gjitha kontinentet......por !!!! muzika e m.u.t.i.t Tallava ku ka depertu , ne cilin shtet te botes ka depertu ose ndegjohet ....per veq ne vendet ballkanike d.m.th ne vendin e Magjupve...

...secili kengetar ose kengetare qe kendojn tallava ata kan gjak magjupi ose gjak jevgu....

...kurnifar mendimi skam per to hiq ....si kenget tjera qe i ka palidhje edhe keto jan palidhje ....sinani 90% te kengeve i ka me text per Dashuri ......!!
    Dashuria nuk eshte i vetmi problem ne jete tek njeriu .....!!!!! nejse nashta per ty edhe sinanin po....!!!!!
    Me fal, por keta emra qe i paske shkruar ti
    bedrijen sahitin , fazlijen , jakupin , shabanin zylfijen , halilin , samijen , kurteshin , nexhatin , reshatin .... po me duket qe i paske shkruar te gjithe emrat e anetareve te familjes tende.
    Vec kesaj, nese je aq shume kerkues i kualitetit tek nje kengetar, pse nuk fillon ta korrigjosh veten tek menyra e te shkruarit. Nga menyra e te shkruarit po na jep te gjitheve te kuptojme qe qenke nje njeri primitiv, pa aftesi leximi e shkrimi, injorant. Fillo ta korrigjosh veten, te lutem, pastaj dil tek te tjeret. Por keshu e kemi ne shqiptaret. Kemi deshire te bejme me gisht nga te tjeret, duke e harruar veten dhe keshtu mbetemi prapa. Nese per ty nuk paska yje shqiptare, atehere pse hyn ketyu e jep komente dhe keshut e humb kohen tende, ne vend qe te merresh fillimisht me veten. Leri ti kengetaret te qete, atyre as qe iu pelcet se cfare shkruan nje njeri qe fillimisht nuk di as te shkruaje.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Me fal, por keta emra qe i paske shkruar ti
    bedrijen sahitin , fazlijen , jakupin , shabanin zylfijen , halilin , samijen , kurteshin , nexhatin , reshatin .... po me duket qe i paske shkruar te gjithe emrat e anetareve te familjes tende.

....edhe qka nese antaret e familjes tem paska keso emra ....(edhe pse asnje prej tyre ska keso emra)...
    qka keta emra ??? te paska djeg fort kritika ime e qka te tham hajt te tham keta emra te familjes tende , kishe po te kunderpergjigja , edhe keta jan emra si te tjer emra ....nese emrat jan diqka balski ateher emri "Sinan" tingllon edhe ma balski ky bile edhe keshtu eshte Bal ose katunar.....selak....

Vec kesaj, nese je aq shume kerkues i kualitetit tek nje kengetar, pse nuk fillon ta korrigjosh veten tek menyra e te shkruarit. Nga menyra e te shkruarit po na jep te gjitheve te kuptojme qe qenke nje njeri primitiv, pa aftesi leximi e shkrimi, injorant
    .

hahahahahha.....

....shkrimi im eshte shqip edhe eshte drejtshkrim mesatar i mire....
    por une nuk po ndalem tek kjo qka e thash hiq ....por
    ...une ne krahasim me sinanin dhe fansat e tij kam dallim sikur nata me dit .....per juve edhe sinanin jam Hollywodian ....
    ti sa mirresh me shkrimin tem mirru me textet e balit sinan : qka ka tre qka ka ,tre qka ka me pas kur ne dy sjemi bashk ncnnccncncncncncn o bal o bal!!!!

...une me jarana naper autobana .... cncncncncnc qfar bali me diplom balisht....

merre me keto textet e debillit e leje ti shkrimin tim ...
    nejse se skuptova per ty qfar je bal apo balic....ok kurjgo.....

. Por keshu e kemi ne shqiptaret
    ....a ju shqiptaret po , a mua mos me llogarit aty , kur ti dhe sinani i thuani vetes qe ne jem shqiptar , une atumotikisht nuk jam shqiptar....sinani me fansat e tij e bejn me turp shqiptarin ...pse e them kete sepse sinanin kendon tallava , muzik tallava e ka peradhjen prej magjupve , kshtu qe sinani edhe ata qe ndegjojn ket muzik smund te ken gjak t'paster t'shqiptarit ....per kete une si kam fajet se seshte vetem siani me fansat e tij qe e adhurojn muziken e magjupve tallava , por eshte nji pjes e madhe e atyre qe e vetquajn veten shqiptar kurse ndegjojn muzik t'magjupve , kurse une e shoh me te arsyeshme qe mos ti takoj kombit shqiptar si puna e juaj edhe atyre tallavagjjive ....Faliminderit.

Leri ti kengetaret te qete, atyre as qe iu pelcet se cfare shkruan nje njeri qe fillimisht nuk di as te shkruaje
    ....hahahahahahaah...

njerz si puna e sinanit dhe po ashtu e kesaj kategorie jan vetem se Copa Kanalizimi.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-05-2011
    Postime
    192
    [QUOTE=Hard;3122872]....edhe qka nese antaret e familjes tem paska keso emra ....(edhe pse asnje prej tyre ska keso emra)...
    qka keta emra ??? te paska djeg fort kritika ime e qka te tham hajt te tham keta emra te familjes tende , kishe po te kunderpergjigja , edhe keta jan emra si te tjer emra ....nese emrat jan diqka balski ateher emri "Sinan" tingllon edhe ma balski ky bile edhe keshtu eshte Bal ose katunar.....selak....

.

hahahahahha.....

...une ne krahasim me sinanin dhe fansat e tij kam dallim sikur nata me dit .....per juve edhe sinanin jam Hollywodian ....
    ti sa mirresh me shkrimin tem mirru me textet e balit sinan : qka ka tre qka ka ,tre qka ka me pas kur ne dy sjemi bashk ncnnccncncncncncn o bal o bal!!!!

...une me jarana naper autobana .... cncncncncnc qfar bali me diplom balisht....

....a ju shqiptaret po , a mua mos me llogarit aty , kur ti dhe sinani i thuani vetes qe ne jem shqiptar , une atumotikisht nuk jam shqiptar....sinani me fansat e tij e bejn me turp shqiptarin ...pse e them kete sepse sinanin kendon tallava , muzik tallava e ka peradhjen prej magjupve , kshtu qe sinani edhe ata qe ndegjojn ket muzik smund te ken gjak t'paster t'shqiptarit ....per kete une si kam fajet se seshte vetem siani me fansat e tij qe e adhurojn muziken e magjupve tallava , por eshte nji pjes e madhe e atyre qe e vetquajn veten shqiptar kurse ndegjojn muzik t'magjupve , kurse une e shoh me te arsyeshme qe mos ti takoj kombit shqiptar si puna e juaj edhe atyre tallavagjjive ....Faliminderit.

....hahahahahahaah...

njerz si puna e sinanit dhe po ashtu e kesaj kategorie jan vetem se Copa Kanalizimi.....[/QUO

Qe te bindem qe ti je akademik i muzikes m'u pergjigj ne keto pyetje

Kush eshte per ty kengetar i mirefilllte i muzikes popullore, edhe pse s'ia ke qellu hiq qe po e fut Sinanin, Xenin, Danin ne te njejten kategori me Meda, Labi, Kurtishi etj?
    C'mendim ke per Sabri Fejzullahun, Ilir Shaqirinn?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-05-2011
    Postime
    192
    ....edhe qka nese antaret e familjes tem paska keso emra ....(edhe pse asnje prej tyre ska keso emra)...

.

hahahahahha.....

....hahahahahahaah...

njerz si puna e sinanit dhe po ashtu e kesaj kategorie jan vetem se Copa Kanalizimi.....

Kush eshte per ty kengetar i mirefilllte i muzikes popullore, edhe pse s'ia ke qellu hiq qe po e fut Sinanin, Xenin, Danin ne te njejten kategori me Meda, Labi, Kurtishi etj?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar mė parė nga fighterme Lexo Postimin

....mos um pyt per muzike shqipetare se nuk jam shqipe.....

ti pergjigju ketu :

...qka ka dallim ndermjet muzikes se Medes, mentor kurtishit , zymber avdiut , xenit , danit .....ku qendron dallimi ndermjet muzikes se ketyre kengetarve .....ose si ma thjesht : qfar filozofie ka Muzika e Sinanit ndaj muzikes atyre kengetarve qe i ke permend ...qfar filozofie ka muzika e sinanit ndaj muzikes se tyre ????? spjegona .....!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hard : 11-06-2011 mė 13:52

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sinan Vllasaliu
    Nga mancha nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 22-07-2012, 10:48
  2. Kur kopjon ...
    Nga Rebele nė forumin Lojra dhe rebuse
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 30-06-2005, 00:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •