....se pari per ket komentin tuaj qe je kunderpergjegj duhet ti thuhet nje :
LoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL... ....
...mu as pak nuk mė ka zan rrugen sinani ....
...une as qe jam ndonje kengetar , ani i kategoris se siananit une do te beja vetvrasje ....une kam moral , kultur , ftyr , nder....mua paraja nuk mundet te me komandoj , ose te ma blen karakterin tim personal..., per mua paraja nuk eshte gjithqka ne jet.....mirpo tek sinani paraja eshte gjithqka , sinani me 5 ero kendon ndonje keng "pershendetje dhe urime ...: pershendesim tavolinen nr qekaq , pershendesim tavolinen nr qekaq , pershendesim tjert musafir , pershendesim bedrijen sahitin , fazlijen , jakupin , shabanin zylfijen , halilin , samijen , kurteshin , nexhatin , reshatin ...etj ....lol....ja ky eshte sinani qe kendon naper kafer te nates , ndersa nga ju fansat e tij e qmoni si nje kengetar ose yll i estrades kosovare shqiptare ......e gjith ishte kjo qe mua me zen rrugen ....kur nga ju qmohet nje antipati muzikore e mundoheni ta beni te madh ateher ajo mua me pengon dhe dua di demantoj ato ju qka i ngritni...
....une shkruaj dhe i kundershtoj te gjith ata qe e njollosin muziken shqiptare ne emer te artit dhe muzikes.....jo vetem per sinanin po per te gjith ata qe jan te njejtes kategori ,,,,, kuptone se gjithkush nuk i ndegjon keta matrapaz edhe nuk eshte e quditshme nese dikush nuke pelqen Sinanin , danin , xenin , sinani qeter hoxha qe eka mbiemrin , meden , zymberin , dula , shfula , mentora qmentora , qesi berlloga ....kuptone skipe qe dikush nuk ja var ketyre hiq.....
Krijoni Kontakt