Postuar mė parė nga
Gostivari_usa
Pik se pari ti shqiptar patrioti a me tregon se cfar dmth ne SHQIP FJALA "prejudiku"!!!!
Dhe nese do emrin tim , une jam Shpetim GOSTIVARI per ty. Xhem HASA per ty per Gjergjin, Aqif Recani jam per juve!!!
E tani sa i perket temes dhe debatit, pik se pari ti je i njeti antikapad. Si Argon Presheva si Gjergj Presheva po edhe ti jeni i njejti njeri!
Ti mendon se je i zgjuar , mendon se i ben ndere krishterimit duke perdor keto intriga ne intrenet, por ate qe nuk kupton se je duke bere eshte fakti se tipat si puna juaj jo qe e demtojne fene islame , ne fakt tipat si puna juaj i japin nje nxitje akoma me te madhe miratimit te fese islame midis shqiptareve dhe gjetiu ne bote, dhe nga ana tjeter juve demtoni imazhin vec te demtuar dhe te sakatuar te krishterimit akoma me shum!!!
Njerezit ju shikojne dhe ju vleresojne, ate qe shikojne ne rastin tuaj eshte intriga qe juve perdorni, dhe automatikisht vleresimin qe merni eshte juve jeni intrigante dhe po ta them haptasi askush ne bote nuk i don intrigantet!!!
Sa i perket atij vargut Biblik, tani kam per te te testuar te te shikoj se sa te puon llogjika. Ti thua Jezusi eshte Zot, atehere nqs se Jezusi eshte ZOT , cfar dreqin i DUHET QE SATANI TIA TREGOJ TE GJITHA MBETERITE E BOTES!!!! A nuk do ishte e rruges ti thoshte Jezusi Satanit "dale pak more antipakad, ti mua do me tregojsh mbreterite e botes, mua qe te kam krijuar ty dhe boten"!
Po jo more zotni se duke u bazuar ne kete varg Biblik del qe Satani eshte me i fuqishem se Jezusi, sepse Satani di gjera qe Jezusi si Zot nuk i di.
Tani fute llogjiken tende ne perdorim, dhe pergjigju. Dhe mos haro kjo qe te them eshte PJESE E LIBRIT TEND HYJNOR!
Sa i perket a.s. Muhamedit, pik se pari urdhero me trego ku shkruhet ne Kuran nje gje e tille?!!!
Ti tregoma ajetin, une do behem me kristijan se vet Papa!!!
Sa i perket haditheve, hadithet nuk jane fjale e Zotit, dhe si te tilla ka mundesi qe para 1000 viteve ndonje njeri si puna jote intrigant te ket fabrikuar hadithe dhe hadithe kunder profetit dhe ato tia ket atribuar profetit qe sot njerezit si puna jote ti besojne dhe ti perdorin kunder profetit.
Por fabrikimi eshte fabrikim, une nuk merrem me ato, une merrem me fakte.
GV_USA
Krijoni Kontakt