Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 61
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Te korrigjoj paksa nese ben i nderuari Gostivari_usa... por nuk kupton ti... tjeter gje jane fetaret, e tjeter gje jane besimtaret e sinqerte.

A ke thene ti se ke me vdek si mysliman, atehere na leni neve shqiptareve te qete me ato sektet tuaja ku sdini as cka me besu e cka jo, a osht e dobte ai shkrim apo jo etj etj., ti tashme e ke marre 'vendimin' tend, ki thone se ke me vdek nen islam. Hiq ti mos fol per krishterim e as per krishtere se ti nuk kupton kurgjo, pervec ate injorancen qe e ke kurgjo ska prej teje.

Aha po nime ti, vampiro, fisniku, darwin, ju e keni monopolin per interpretimin e Bibles, ju qysh te thoni, ne duhet me thone Amin se ju keni te drejte automatikisht.

Te pershendes
    Po ti qe fol per islamin cfar je keshtu ?!! Dijetar ose imbicil?!!!
    Une jam "injorant" e tij je imbicil!!! E di pse sepse nuk ke guxim te pergjigjesh!!!! Per kete.
    Urdhero nese e njef Biblen, sqaroje ceshtjen ne fjale! Tregoj diturite e tua Biblike, se nuk i ke per ti be turshi, po i ke tamam per raste te tilla kur dikush te sulmon fene qe ti ta mbrojsh!
    Une te bej pyetje e ti ske pergjigje!!! Dhe ne vend qe te pergjigjesh, thua se paskam qene injorant sa i perket krishterimit.
    Ja ti qe di per kirshterimin , qe nuk je injorant, pergjigju nese je ai burr nene!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Pik se pari nuk e kam per detyre ti pergjigjem nje psikopati si puna jote. ti u perjashtove nga forumi tamam per keto idiotlleqe qe ben ketu, dhe tani je fut me nofke tjeter. Prej Gjergj Presheva tani na u bene Argon Presheva.
    Por per shkak se ke permendur a.s. Muhamedin dhe te gjitha keto akuza qe ia ben ti atij i bazon ne hadithe jo ne Kuran, une dua te te them ty dicka se akuzat qe i bej une Bibles, nuk i bazoj ne fjalet e njerezve, po i bazoj ne ate qe shkruhet ne Bibel oh crusader!!!
    Nese deshiron te krahasojsh Biblen, atehere krahasoje me Kuranin e jo me hadithet.
    Bibla qe ti beson, po nuk me besove mua, urdhe shko dhe lexoje vet tek Mateu 4:8 thot shum bukur qe Satani e ka marr Jezusin e ka cuar ne nje mal te larte qe i ka treguar te gjitha mbreterite e botes!!!
    Ti me trego si i pa Jezusi te gjitha mbreterite e botes nga maja e nje mali!!!!

GV_USA

Sepse ai ka qene me dy natyra edhe Zot edhe Njeri. Dhe se Zoti e dine mire se cka ka !
    Kjo eshte pergjegja me e shkurt dhe me e qarte, por ti dhe hajvanat tjere si ti qe jane te shitur nuk mund ta kuptojne.
    Une te jam pergjegj ne vend te agronpresheves. Dhe mos u be psikopat me prejudiku ashtu se edhe po te ishte ai Gjergji do te tregonte, e jo si ti i shitur , spijune e tradhetare, me bisedu me njerez e mos me i tregu emrin. A te ka thene ai nese nuk e tregon je spijune dhe tradhetare, tash une po e dij se ti vertet je spijune e tradhetare!

Pergjigju tash ti, si muhamed djalli fluturoi me qylim(tepih)!

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga usa-usa Lexo Postimin
    Sepse ai ka qene me dy natyra edhe Zot edhe Njeri. Dhe se Zoti e dine mire se cka ka !
    Kjo eshte pergjegja me e shkurt dhe me e qarte, por ti dhe hajvanat tjere si ti qe jane te shitur nuk mund ta kuptojne.
    Une te jam pergjegj ne vend te agronpresheves. Dhe mos u be psikopat me prejudiku ashtu se edhe po te ishte ai Gjergji do te tregonte, e jo si ti i shitur , spijune e tradhetare, me bisedu me njerez e mos me i tregu emrin. A te ka thene ai nese nuk e tregon je spijune dhe tradhetare, tash une po e dij se ti vertet je spijune e tradhetare!

Pergjigju tash ti, si muhamed djalli fluturoi me qylim(tepih)!
    Pik se pari ti shqiptar patrioti a me tregon se cfar dmth ne SHQIP FJALA "prejudiku"!!!!
    Dhe nese do emrin tim , une jam Shpetim GOSTIVARI per ty. Xhem HASA per ty per Gjergjin, Aqif Recani jam per juve!!!

E tani sa i perket temes dhe debatit, pik se pari ti je i njeti antikapad. Si Argon Presheva si Gjergj Presheva po edhe ti jeni i njejti njeri!
    Ti mendon se je i zgjuar , mendon se i ben ndere krishterimit duke perdor keto intriga ne intrenet, por ate qe nuk kupton se je duke bere eshte fakti se tipat si puna juaj jo qe e demtojne fene islame , ne fakt tipat si puna juaj i japin nje nxitje akoma me te madhe miratimit te fese islame midis shqiptareve dhe gjetiu ne bote, dhe nga ana tjeter juve demtoni imazhin vec te demtuar dhe te sakatuar te krishterimit akoma me shum!!!
    Njerezit ju shikojne dhe ju vleresojne, ate qe shikojne ne rastin tuaj eshte intriga qe juve perdorni, dhe automatikisht vleresimin qe merni eshte juve jeni intrigante dhe po ta them haptasi askush ne bote nuk i don intrigantet!!!

Sa i perket atij vargut Biblik, tani kam per te te testuar te te shikoj se sa te puon llogjika. Ti thua Jezusi eshte Zot, atehere nqs se Jezusi eshte ZOT , cfar dreqin i DUHET QE SATANI TIA TREGOJ TE GJITHA MBETERITE E BOTES!!!! A nuk do ishte e rruges ti thoshte Jezusi Satanit "dale pak more antipakad, ti mua do me tregojsh mbreterite e botes, mua qe te kam krijuar ty dhe boten"!
    Po jo more zotni se duke u bazuar ne kete varg Biblik del qe Satani eshte me i fuqishem se Jezusi, sepse Satani di gjera qe Jezusi si Zot nuk i di.
    Tani fute llogjiken tende ne perdorim, dhe pergjigju. Dhe mos haro kjo qe te them eshte PJESE E LIBRIT TEND HYJNOR!

Sa i perket a.s. Muhamedit, pik se pari urdhero me trego ku shkruhet ne Kuran nje gje e tille?!!!
    Ti tregoma ajetin, une do behem me kristijan se vet Papa!!!
    Sa i perket haditheve, hadithet nuk jane fjale e Zotit, dhe si te tilla ka mundesi qe para 1000 viteve ndonje njeri si puna jote intrigant te ket fabrikuar hadithe dhe hadithe kunder profetit dhe ato tia ket atribuar profetit qe sot njerezit si puna jote ti besojne dhe ti perdorin kunder profetit.
    Por fabrikimi eshte fabrikim, une nuk merrem me ato, une merrem me fakte.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Pik se pari ti shqiptar patrioti a me tregon se cfar dmth ne SHQIP FJALA "prejudiku"!!!!
    Dhe nese do emrin tim , une jam Shpetim GOSTIVARI per ty. Xhem HASA per ty per Gjergjin, Aqif Recani jam per juve!!!

E tani sa i perket temes dhe debatit, pik se pari ti je i njeti antikapad. Si Argon Presheva si Gjergj Presheva po edhe ti jeni i njejti njeri!
    Ti mendon se je i zgjuar , mendon se i ben ndere krishterimit duke perdor keto intriga ne intrenet, por ate qe nuk kupton se je duke bere eshte fakti se tipat si puna juaj jo qe e demtojne fene islame , ne fakt tipat si puna juaj i japin nje nxitje akoma me te madhe miratimit te fese islame midis shqiptareve dhe gjetiu ne bote, dhe nga ana tjeter juve demtoni imazhin vec te demtuar dhe te sakatuar te krishterimit akoma me shum!!!
    Njerezit ju shikojne dhe ju vleresojne, ate qe shikojne ne rastin tuaj eshte intriga qe juve perdorni, dhe automatikisht vleresimin qe merni eshte juve jeni intrigante dhe po ta them haptasi askush ne bote nuk i don intrigantet!!!

Sa i perket atij vargut Biblik, tani kam per te te testuar te te shikoj se sa te puon llogjika. Ti thua Jezusi eshte Zot, atehere nqs se Jezusi eshte ZOT , cfar dreqin i DUHET QE SATANI TIA TREGOJ TE GJITHA MBETERITE E BOTES!!!! A nuk do ishte e rruges ti thoshte Jezusi Satanit "dale pak more antipakad, ti mua do me tregojsh mbreterite e botes, mua qe te kam krijuar ty dhe boten"!
    Po jo more zotni se duke u bazuar ne kete varg Biblik del qe Satani eshte me i fuqishem se Jezusi, sepse Satani di gjera qe Jezusi si Zot nuk i di.
    Tani fute llogjiken tende ne perdorim, dhe pergjigju. Dhe mos haro kjo qe te them eshte PJESE E LIBRIT TEND HYJNOR!

Sa i perket a.s. Muhamedit, pik se pari urdhero me trego ku shkruhet ne Kuran nje gje e tille?!!!
    Ti tregoma ajetin, une do behem me kristijan se vet Papa!!!
    Sa i perket haditheve, hadithet nuk jane fjale e Zotit, dhe si te tilla ka mundesi qe para 1000 viteve ndonje njeri si puna jote intrigant te ket fabrikuar hadithe dhe hadithe kunder profetit dhe ato tia ket atribuar profetit qe sot njerezit si puna jote ti besojne dhe ti perdorin kunder profetit.
    Por fabrikimi eshte fabrikim, une nuk merrem me ato, une merrem me fakte.

GV_USA

Kete fjalor tregoja nenes tende dhe motrave tua qe i ke kurvat e krejt botes a more vesh. Nese ke guxim bire kurve a guxon me mu lajmru ne imelle e ta shohim pastaj kush jam une e kush ti bire kurve.
    Ta dhefsha kuranin me krejt hadhithet e cka i din ti e cka nuk i din.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    [QUOTE=usa-usa;2218671])Muhamed Mustafai-profeti I islamikeve

fotoja me e mire qew eshte publiku eshte kjo, kjo me se miri e tregon muhamedin. mos harro se edhe ju jeni si ky, ti gostivar a more vesh!
    Ktu eshte Shqiperi edhe nenene e nenes, me te gjalle e te vdekur tradhetareve spijuneve si ju a moret vesh, te shitur!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Papa eshte impotent ska ce do perzervativin. Neve na duhet o Pape, se shum pak femra e lajn vaginen sot.

lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-04-2009
    Postime
    3
    pse duhet te ofendoni te tjeret, me mire ofendojewni veten. Mund te perdorni ose jo eshte pune e juaja, po nuk edij a eshte normale sipas mendjes tuaj qe ta ofendoni nje person tjeter.

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    [QUOTE=usa-usa;2219649]
    Citim Postuar mė parė nga usa-usa Lexo Postimin
    )Muhamed Mustafai-profeti I islamikeve

fotoja me e mire qew eshte publiku eshte kjo, kjo me se miri e tregon muhamedin. mos harro se edhe ju jeni si ky, ti gostivar a more vesh!
    Ktu eshte Shqiperi edhe nenene e nenes, me te gjalle e te vdekur tradhetareve spijuneve si ju a moret vesh, te shitur!
    Edhe dicka Gjergj Presheva, kjo fotografi nuk pershkruan Muhamedin A.S. , por Biblen e Satanit okay.
    Ne si musliman nuk besojme ne Bibel, por besojme ne Kuran!
    Kjo foto lidhje nuk ka me fene Islame, por nga ana tjeter ka shum lidhje me fene kristijane.
    Nese bazohesh ne kete foto, atehere jeni ju ato qe jeni satanista, juve qe besoni ne Biblen e shejtanit, e ti shejtan je fund e krye.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    18-09-2007
    Postime
    175
    gostivari te keshilloj mos i jep matrial ati usa-usa,ati kafirit qe nuk beson Zotin Nje,faleminderimi i takon All-llahut qe nuk nguron ne denimin e pabesimtareve por ju jep afat te mbijetuari qe pas vdekjes mos te thon na nuk kemi pas argument per te besu,por islami esht fe e paqes dhe nuk miret me karikatura dhe nuk ofendon fet e tjera me karikatura se te nuk kemi kujt me i be karikatur per shkak se na jezusin(isain a.s) e pranojm si pejgamber gjithashtu edhe mojsiun (musen a.s)e pranojm se i dergum i zotit gjithashtu edhe abrahamin(ibrahimina.s)e pranojmsi i dergum i Zotit po i kisha than ati usa-usa nuk ka nevoj me nxjer karikatura se mos i heket koka mbrenda 24 oreve...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-07-2008
    Postime
    285

ma i keq se prezervativet tek qenka ky kali.

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Luftrat,Konfliktet qe jane zhvilluar pas luftes se dyte boterore
    Nga YlliRiaN nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 17-12-2008, 20:06
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Komploti boteror
    Nga ORIONI nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  5. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •