Ndoshta
Rruget e zotit jane te panjohura
Ndoshta
Rruget e zotit jane te panjohura
Akus!
Po na ben shume kurioz. Nese ato qe ke per te thene ne lidhje me magine nuk perbejne dicka personale sekrete per ty, te lutem te thuash dicka me teper ketu. Keshtu na jepet mundesia dhe ne te tjereve te marrim informacion e te debatojme.
Me respekt Armando!
SUNRISER!
E ke shume gabim sepse ne paganizem kane qene akoma me te perhapura metodat dhe menyrat qe perorej magjia, dhe nuk mund te kryeje nje njeri magji thjesht me forcat e tij pa u ndihmuar nga fuqite e mbinatyrshme!
Nuk po flasim per iluzione optik sia ai i ilirise, sepse ato jane thjesht perfytyrime, por flasim per magjine qe vertet ka lidhje drejt per se drejti me forca te mbinatyrshme!
Thashe edhe nje here, ti ke mendimin tend, por kjo nuk do te thote se nuk ekzistojne fuqite e mbinatyrshme, ndoshta ne nje te ardhme do te jepet rasti dhe do te bindesh qe ekziston Perendia dhe Djalli dhe stradegjite e tyre, per kete nuk nuk mund te binde asnje!
Nuk e kuptoj se per cilen magji e ke fjalen ti!
Miqesisht Abigail!
Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.
Abigail!
Une e kam shpjeguar shume qarte se per cilen lloj magjie e kam fjalen. Une flas per magjine qe praktikohej para se njerezimi te dinte qe ekziston nje zot dhe nje djall. Paganet nderonin perendite te cilat simbolizonin aspekte te ndryshme te natyres, as qe mund ta mendonin qe ekziston njje djall i cili po iu plotesonte deshirat dhe lutjet. Jo per gje por sipas krishterimit ata nuk ishin te shpetuar pasi nuk e njihnin zotin e vertete, dhe satanai nuk kishte asnje motiv qe te merrej me ta sepse "ne thes i kishte".
Nga kjo del qe ose magjia eshte dicka njerezore ose ne rastin me te keq nuk ka as djall dhe as zot qe te nderhyje ne magji, po eshte natyra ose "energjia universale" ajo qe mund te perdoret per te materializuar nje mendimose deshire.
pershendetje, S.
Ok!
Mua me terheq kjo teme por asnjehere nuk e kam marre aq seriozisht, sa te studijoj rreth saj,sepse informacione kam marre edhe une.
Sinqerisht qe Sunriser ma mbush mendjen top dhe jam 100% dakort me te.
Sipas teorise tjeter qe shfaqet ketu,une nxjerr nje konkluzion: ne kete bote duhet te jesh ose shume shume i mire dhe te besosh ne zot qe te shkosh ne parajse dhe te kesh perjetesine ,ose te jesh shume shume i keq qe te arrish ne ferr dhe te te duket si parajsa dhe te mos ndjesh asnje vuajtje.
Me thoni nese e kam gabim.Pra rruge te mesme nuk paska?Si te bej? Ne zot besoj por jo aq sa duhet!!!( gabim e di) kurse djallin thjesht e pranoj.Si te bej qe te shpetohem? Ku kam me shume shanse ne Zot ne besim,apo ne magjine e zeze?
Laguna Blu
Pershendetje!
Diku me lart lexova dike qe fliste per magjine e bardhe qe eshte e parrezikshme dhe e pademshme per njerezit.
GABIM!
Ashtu si magjistaret e magjise se zeze edhe magjistaret e magjise se bardhe mund te demtojne nje njeri, ti bejne keq nje njeriu.
Mgjistaret e magjise se zeze bashkepunojne me magjistaret e magjise se bardhe, dhe qellimi i tyre shpeshhere eshte qe te fitojne pjestare te rinj ne grupet e tyre.
Numri i magjistareve te magjise se bardhe, sa vjen e rritet me shume. Zkonisht nuk flasin tek pjesetaret e rinj per flijimet me gjak, sepse kjo gje shkakton frike dhe largim.
Magjistaret e magjise se bardhe, thone se nuk demtojne asnje njeri. Por plot magjistare te tilla, qe e benin kete gje, i benin keq nje njeriu. Metoda satanike te magjise se zeze, me emrin: VUDU ushtrojne edhe magjistaret e magjise se bardhe. Vetem se i kane dhene emrin: FITH-FATH.
Per personin, qe duan ti bejne keq, pergatisin nje nje kukull prej balte. I mbyllin gojen kukulles me nje nje gjilpere qe ta bejne memec kete person. Pstaj lidhin kembet e kukullesm me nje litar, me qellim qe te shkaktojne dhimbje ne kembet e atij personi, ne menyre qe te mos eci..
Me kete lloj menyre magjistaret e magjise se bardhe mund te demtojne nje njeri.
Mos tju genjejne idete dhe mendimet se keto magjistare nuk mund te demtojne seriozisht njerez. Natyrisht ketu dua te theksoj se jo kushdo mund ti ushtroje keto metoda stanike dhe magji. Ata njerez qe i ushtrojne keto gjera kane lidhje te drejpersedrejte me fuqite frymore te erresires me vete djallin.
Gjithashtu dua qe te theksoj edhe njehere qe bijte e Perendise nuk mund ti preki asgje nga keto sado te fuqishem te jene keta persona sepse Zoti Jezus Krisht eshte me i Madh se gjithcka dhe mund te zgjidhi te gjitha keto metoda stanike dhe mund te cliroje shume persona qe jane te lidhur me keto gjera.
Miqesisht Abigail!
Abigail!Postuar mė parė nga ABIGAIL
[B]
Mgjistaret e magjise se zeze bashkepunojne me magjistaret e magjise se bardhe, dhe qellimi i tyre shpeshhere eshte qe te fitojne pjestare te rinj ne grupet e tyre.
Mos ma merr per ofendim, po nga i ke lexuar keto?! E kam fjalen per ate punen qe e kam cituar edhe une, qe magjistaret mundohen te fitojne pjesetare te rinj ne grupet e tyre. Magjia nuk eshte si feja Abigail. Magjia nuk propagandon pasi nuk ka se cfare dhe nuk ben demagogji pasi nuk bazohet mbi nje te tille. Magjisytat kane qendtruar te fshehur per shekuj me rradhe dhe kjo eshte bere edhe sot nje menyre jetese dhe pune per ta. Shume pak nga ata qe paraqiten si magjistare ne TV apo ne publik nuk jane mashtrues dhe sharlatane. Magjia nuk eshte deshire per ti bere keq njeriu, por eshte deshire per te njohur natyren dhe vetveten. Magjia eshte arti i realizimit te endrrave dhe kjo per nje magjistar nuk eshte nje gje qe shitet me para.
Nejse, se po zgjatem shume por e gjithe ajo qe doja te thosha ishte kjo; magjia nuk eshte nje kult apo nje organizate qe te mundohet te fitoje anetare te rinj. Magjistar behesh duke studiuar dhe duke njohur vetveten dhe jo me predikime.
Pershendetje, S.
Sunriser.
Ti sikur nuk jeton ne kete planet?
Hajde ne vete. Nuk mbeshtetem ne tregime perrallash une, kam eksperience nga jeta ime dhe di se cfare them, dhe ato qe te shkruaj jane te verteta, se nuk dua te them me teper nga cduhet.
Une them ujku ti thua gjurmet.
Nuk ta them per tu ofenduar por ti sikur ke per qellim te kundershtosh gjithmone.
Dhe te them nje gje tjeter qe kam mesuar nga jeta dhe vazhdoj ta mesoj dhe ta sugjeroj ty edhe te tjereve.
Njeriu meson cdo dite dicka te re, dhe une nuk pretendoj se i di te gjitha si disa te tjere (nuk e kam personalisht me ty, flas ne pergjithesi), por eci me moton se njeriu gjate gjithe jetes se tij meson.
Mos u nxito qe te kundershtosh gjera qe nuk i di dhe nuk i ke jetuar duke hedhur hipoteza nga shkenca dhe ide qe te kalojne neper mendjen tende.
Une tregoj gjera nga jeta ime qe i kam jetuar, kurse ti thua se nuk jane keshtu.
Une po bertas qe njerezit te hapin syte dhe te mesojne se ekzistojne dhe jane te verteta keto gjera, dhe te kene njohuri qe te dine ku te drejtohen dhe se si tu shmangen ketyre gjerave.
Sunriser, prano njehere te degjosh dhe te mesosh se nuk i di te gjitha ashtu sic nuk i di edhe une, por une them ato qe kam jetuar dhe kam pare me syte e mi, dhe sado qe ti kundershtojne te tjret nuk mund ti hedhin poshte, se jane deshmi te gjalla.
Miqesisht Abigail!
Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.
Abigail!
Me vjen keq qe e ke marre shkrimin tim thjesht si kundershtim ndaj atyre qe kishe shkruar ti me siper, pasi nuk ishte ky qellimi.
Une mbi magjine kam lexuar shume dhe kam pasur kontakte dhe me njerez te afte per te kryer magji. Megjithate nuk kam pasur rastin te lexoj degjoj apo te shoh magjistare qe perpiqen "te shtojne rradhet".
Ndarja ne magji te bardhe dhe te zeze eshte krejtesisht arbitrare, pasi nje magji qe nis si e bardhe mund te kthehet ne te zeze dhe anasjelltas. Megjithate magjia i nenshtrohet te ashtuquajturit "ligj i karma-s" qe pak a shume do te thote: ajo qe ben ti, kthehet perseri tek ti.
Megjithate ti ke pare me syte e tu se c'do te thote magji dhe une nuk do vazhdoj te te kundershtoj, meqenese ti nuk e pranon fjalen time si nje opcion te dyte, qe ndoshta ia vlen ta studiosh me thelle, ne fund te fundit sa per te ditur nje gje me shume.
Pershendtje, S.
Krijoni Kontakt