Kush mendoni se fiton neser shqiperia apo hungaria???? Per te gjithe ato qe Duan ta shohin ndesjen neper mjet interentit shkoni tek tvklan.tv
Shqiperia
Hungaria
Barazim
Kush mendoni se fiton neser shqiperia apo hungaria???? Per te gjithe ato qe Duan ta shohin ndesjen neper mjet interentit shkoni tek tvklan.tv
tani qefi na i ka shqiperia po nuk e besoj qe do fitojm kot me majt shpresa...te shikojm neser
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
mendoj se munde te bejme surprizen e javes...si dihet kur arritem te barazonim me portugaline e cristiano ronaldos
gjithēka munde te ndodhi---
Suksese kombetares ... Mendoj se duhet ta perserit lojen e luajtur ne Hungari me perjashtim qe sulmi te jete me efikas ...
Shkendija ... Semundje e pasherueshme !!
ndeshje e veshtire po na duhet fitorja
JO SEKS PARA MARTESE
Besoje qe Shqiperia do arrije fitore kesaj here pasi duke pasur parasysh lojen e pare Hungaria nuk ishte edhe aqe larg sa i perket kualitetit te lojes
Shqiperia do fitoje kete ndeshje patjeter.Ne kombetare jane kethyer Cana dhe Lala.Me pelqeu formacioni qe kishte bere sot Hani.E vetmja gje qe sme pelqeu shume ishte vendosja e Canes ne mbrojtje.Do ishte me mire vangjeli ne mbrojtje dhe Cana ne mesfushe,por sidoqofte Han i di me mire se une.
Shqiperia ,Shqiperia,Shqiperia do fitoje.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Shqiperia Normal .. 2:0![]()
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Do e shohim dot tek TVSH-ja apo jo?
Zakonisht e bllokojne ata mjeshtrat kur ka gjera te tilla....![]()
S'di kush jane dy antaret qe kane votuar barazim ose Hungarine.
Une dhe reprize po ta shoh nje ndeshje ku do humbte Shqiperia, kurre nuk do e votoja per te humbur.
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Krijoni Kontakt