Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 63
    mace Maska e inida
    Anëtarësuar
    24-08-2009
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    10

Më mirë të dashurosh apo të të dashurojnë?

Kalojme tere jeten duke dhuruar dashuri pastaj nje moment nuk ke me se ç' jep pasi brenda ke ngelur bosh .Tani mund vetem te mendosh per vete ,nuk ja vleka te sakrifikohesh per askend!!
    Eshte shum me mire kur te dashurojne se kur dashuron.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 20-09-2009 më 08:36 Arsyeja: Ortrograf!
    Jeta pa dashuri nuk ka kuptim por pa dhimbjen nuk ka shje.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Cfare vlere ka inida te te dashurojne, dhe te mos dashurosh?!
    Duhet te jene te dyja ndryshe nuk ka kuptim. I bie qe ti te mos e provosh kurre ndjenjen e dashurise. Do deshiroja me mire vuajtjen ne kete rast. Eshte me njerezore.
    Feelings change - memories don't.

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    ajo qe ke provuar ti nuk eshte dashuri , eshte thjesht pjese e asaj qe quhet dashuri .. kur te jete reciproke do te provosh dashurine e vertet

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga inida Lexo Postimin
    kalojm ter jetn duke dhuruar dashuri pastaj nje moment nuk ke me se ce jep me se brenda ke ngelur bosh .Tani mund vetem te mendosh per vete ,nuk ja vlenka te sakrifikoesh per askend eshte shum me mir kur te dashurojn se kur dashuron.
    Jeta eshte e mbushur me ulje dhe me ngritje. Normale qe pervec gezimeve do te kemi dhe zhgenjime por gjeja nga e cila duhet te ruhemi eshte renia ne depresion.
    Gjithmone njeriu ka se cfare dashurie te japi, por duhet ti zgjedhi me kujdes se kujt tia japi dashurine e tij. Ndonjehere pervec zemres duhet edhe arsyetuar se me ke po rrin dhe sa i mire eshte ai/ajo person per ty. Nqs del ne perfundimin qe personi nuk po te kthen te njejten dashuri atehere mos u mundo kot, se ai/ajo person nuk ndjen te njten gje per ty dhe gjeja me e mire do te ishte ndarja se nuk ia vlen e vuash.
    Po te them edhe nje shprehje te cilen e kam degjuar disa kohe me pare:
    "Mos u lendo se mbaroi, por gezohu qe ndodhi"
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Melodramizimi i shkrimeve duket fare qartë që kërkon të jetë në qëndër të vëmëndjes. Prandaj dhe shkrimet e saj janë totalisht kontravers nga ajo që di dhe vepron.
    Nuk kam pare qe ka kerkuar te jete ne qender te vemendjes kjo ketu, po te shohesh, nga 6 shkrime 5 i ka tema te hapura nga ajo vete me kerkim te nje ideje se cfare duhet te beje dhe kjo gje nuk eshte kerkim per te qene ne qender te vemendjes.

Po them qe ne vend qe tema te kthehet ne chit chat si ne shumicen e rasteve dhe te behen komente me nga vetem nje fjali njeriu nuk arrin ta mari pergjigjen qe kerkon ose qe mendon se do ta ndihmoje. Mundohuni te jepni nje mesazh te tuajin dhe nqs nuk keni asnje mesazh te hajrit per te dhene mos merrni mundimin te shkruani.

Prandaj nuk ja vlen të shkruash me tepër në këtë temë.
    E pse nuk ia vleka te shkruash me ne kete teme???

P.s Inida ke gjetur vendin e gabuar, prandaj shko bëj diçka të vlefshme sesa të thuash pralla me dashuriçka që jep "Junior Tv".
    Kur nje antar hap nje teme, pret qe te behen diskutime rreth saj e jo te vihen re budallalliqe si firma dhe ti flitet si ne rastin e mesiperm.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    kalojm ter jetn duke dhuruar dashuri pastaj nje moment nuk ke me se ce jep me se brenda ke ngelur bosh .Tani mund vetem te mendosh per vete ,nuk ja vlenka te sakrifikoesh per askend eshte shum me mir kur te dashurojn se kur dashuron.
    Besoj se ky per ju eshte vec nje moment.........dhe uroj t'ju kaloje shpejt.
    "Duke gabuar meson,duke vuajtur rritesh......."
    Vec mos harro asnjeher nuk ngelemi bosh ,pa dashuri ,kemi lindur nga dashuria,jetojme per dashurine ,nese kerkojme brenda nesh jemi plote dashuri ne radhe te pare per veten,per jeten pastaj per ata qe na bejne ti duam nganjeher edhe kunder vullnetit tone.
    Jeta nuk eshte kot kur dashuron,eshte kot jeta e kujt nuk dashuron!

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    Duket qarte ne shkrimet e tua qe diçka nuk shkon ne fushen e ndjenjave.

Ajo qe vihet re tek ju, gjithmone duke u bazuar ne ato qe lexoj ketu, ka te bej me nje problem emocional qe keni kaluar ose po kaloni.

Nje disekuiliber emocional mund te vi si rezultat i nje lidhje te deshtuar, nje zhgenjimi ose si rezultat i nje ndarje.

Çfare me ben te mendoj keshtu?

Duket qarte nje kontradikte e theksuar nga ana juaj ne lidhje me ndjenjen e dashurise.

Kjo kontradikte mund te vihet re duke rishikuar dhe krahasuar shkrimet e meposhtme:

Jeta pa dashuri nuk ka kuptim por pa dhimbjen nuk ka shje.
    dhe
    Eshte mire qe ju te mblidhni veten, te konsolidoni mendimet dhe te perkushtoheni ne ato gjera qe per ju kane perparesi ne kete periudhe.
    »« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin

Kur nje antar hap nje teme, pret qe te behen diskutime rreth saj e jo te vihen re budallalliqe si firma dhe ti flitet si ne rastin e mesiperm.
    Ne firm vejme dicka qe na pershtatet, na pelqen dhe biem dakort me mesazhin qe percjell. Nuk eshte aq pa kuptim sic thua ti. Te pakten them per veten. Nuk zgjedh dicka me te cilen nuk bie dakort per firm.
    Feelings change - memories don't.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    vjen nje moment ne jet qe dua vetem vetem
    Nuk eshte vetem nje moment, por ka shum momente te tilla.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Nje njeri gjithnje ka dashuri per te dhene ( flas per dike qe ka ndjenja) .Pra ne asnje moment nuk reshtim se dhuruari.Ndoshta kur na duket qe skemi me apo sic the dhe ti skemi ca japim me , vjen per faktin qe ndoshta nuk e meriton me dikush qe ti falim dashuri dhe ne ato caste mundohemi ti perkushtohemi vetes !

Sakrifica per dashuri behet edhe pse me vone e kupton ne ia vlejti apo jo.
    Te te dashurojne dhe mos te dashurosh , nje ndjenje e vetmuar dhe egoiste ndoshta kur je lenduar nga dikush si fillim e pranon kete gje por me vone ndihesh shume here akoma me shume e vetmuar.

te prsh inida
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •