My Dear and Unfortunate Successor ,
Miredita ....Quhem Kratos ... Jetoj ne Kanada ..Jam 23 vjec I ri...... Hobet e mija jane shume....
1. Futbolli ( Lexoj mbi futbollin Enciklopedine dhe shume gjera te tjera midis historise se futbollit...
Ekipet e mija te preferuara .... Jam me drejtesine e futbollit keshtu qe une Zgjedh vetem ekipet e medhaja....
a) Itali: PELQEJ 1. Parma , 2.Juventus, 3. Inter, 4.Milan, 5. Roma , 6. Lazio.... (Pra 6 motrat e pa vdekshme te Italise ) Urrej : 1. Kaljari , 2.Bari , 3. Venezia , 4. Vicenza 5. Fiorentina
b) Angli: Pelqej : 1. Liverpool (DOli Shkuadra e Shekullit ) , 2. Manchester United , 3,. Totenham , 4. Astonvilla 5. Leeds United 6 . Nottingam Forest.
Urrej: Chelsea( Ekipi me kote qe ka eksistuar ndonjehere ne Angli ) ,Arsenali , Southampton
c) Germany : Pelqej : 1. Leverkusen , 2. Munchen , 3. Dortmund, 4. Moonchengladadach...
Urrej: Hertha
d) Spain : Pelqej : 1 .Madrid , 2. Barcelona 3. Valencia
Urrej 1. Malaga (Se ka emer Grek LOL )
E) France: 1. Marseille se lu lorik cana...
Hobi im i dyte eshte Wrestling...
Kam qene kampion i kanadase Ne wrestling .... dhe ne Mundje..
Pastaj edhe puthjet pasionante dhe Seksi eshte hobi im me i madh ...Hmmm prit kush nuk e ka ate per hobi??? hehehehehheehhee
Pra ketu beme nje xhiro rreth jetes time...
Ju me interesoni dhe jeni shume Important ne jeten time... keshtu qe leni nje note.. Dhe le te njihena ...
Yours in grief,
Kratos
Krijoni Kontakt