Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287

..:: Star Wars - The Old Republic ::..

Loja e re mbi Universin Star Wars [ Online Multiplayers ] e cila do dale nga fundi i 2010 ne PS3, XBOX 360 dhe PC.

Star Wars - The Old Republic trego te kaluaren ose me saktesisht, ngjarja ndodhe 3000 vjet para fundit te Republikes, ne at koh kur Sith dhe Jedi kan njohur betejat me te pergjakshme.

Enjoy The Cinematic Trailer :

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homer : 04-08-2009 mė 17:58
    D'Oh!

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Respekte per Bioware por per mendimin tim trilogjia origjinale Star Wars perfiton me shume fame sec meriton. Ne fund te fundit, filma per femije jane (bazuar mbi prezencen e R2D2, 3CPO; strukturen e historise dmth. qe nje djalosh kurjoz niset per aventure etj. etj.) dhe zakonisht e kupton nje milje larg se si do vene gjerat para se ato te ndodhin.
    As lojerat qe kane dale per Star Wars s'me kane lene mbresa te forta pavaresisht se jam munduar ti gjykoj si produkte me vete nga filmat. Vetem Battlefront 2 qe ishte c'ka kur e luan me ndonje shok.
    Per mendimin tim Bioware t'i kushtoje me shume kohe Dragon Age Origins e ta mbaroje shpejt e shpejt.
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Pershendetje Harakiri =)

Po e shoh qe merr vesh ( pasjonuar? ) nga Universi Star Wars ashtu si une

Un te them te drejten nuk jam shum i dhanun mbas lojrave Star Wars por me pelqe shum Universi i tij dhe sidomos Saga e Filmave.

E kam vu re se ne shum forume te huaj flitej per "The Old Republic" dhe pritet te jet nje video-game revolucionar, siē e pe dhe Trailerin duket sikur te jet film dhe jo nje loje nga FX e shumta ne te, mendohet te jet revolucianar dhe nga ana e online multiplayers por rreth ksaj nuk dihet ma shum ngaqe do dhe nje vit te dali ...
    D'Oh!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •