edhe dicka me rendesi njohese zyrtare (mbase Vlora, e paska fshij mesazhin e vet t mbrapshte, ne mes dy mesazheve te mia ketu larte)
- Letra te korrigjohet sa me pare dhe te mos merret si nje grup, kur tejkalon numrin 500, e nenshkrimet te plotesohen edhe njehere me profesionin e nenshkruesit, se ka rndesi te madhe koncenzuesi kuadrovik (Prof, Dr., inxh., jur. historian...)
Duke perkrahur Letren ashtu sikur jam deklaruar, per te mos u keqkuptuar, Letra duhet ta kete Kryesine e saj me 7 anetare, si perpilues te saj organizatore - te skjarohet forma e dergimit, kujt i dergohet
(jovetem parlamentit por te gjitha enteve presidenciale e ministrore, shtypit e RTV-se ne Shqiperi, Kosove, irjm etj... ne menyre te organizuar, e jo 'dergonie kah te mundeni e kush te mundet'...
Ndegjoni edhe sygjerimet e I love Pejaa, albos, e disa tjereve, me verejtjet e tyre.
Plotsimi i tekstit, nuk do te thote ndryshim - por verejtjet e mia
jane me baze dhe duhet te respektohen e aplikohen (anton, teksti duhet ndyshuar shpejt nga titulli te jete:
APEL MBARKOMBETAR SHQIPTAR
LETER E HAPUR ELEKTRONIKE
Dt. 01 Qershor, 2002
I Dergohet:
Presidences shqiptare
Kryeministrise shqiptare
Paralmentit shqiptare
Gjykates Kushtetese
etj.... me rradhe
dhe poqese doni, te behemi 7 vete si formulues te letres ne theksim kombetar, une jam i gatshem ta shkruaj plotesimin dhe
te kompletohet letra ne forme te organizuar - te pritet nenshkrimi deri me 1 qershor, 2002 -
Paraqituni ketu 7 shqiptare, profesioni, e-maili dhe une me juve
e filloi tekstin tim dhe e postoj posa te shohe se u beme 7, ketu ne forum si koordinatore, te kesaj nisme kombetare, qe do ta gezoj gjithe popullin atdhedashes shqiptar! Ne te kunderten, une do te vazhdoj me kete titull qe eshte ketu si Apel, mbas kesaj letre - por jo vetem deshira ime, por rregulli organizativ kerkon
fuqi intelektuale dhe domethenese argumetuese te fateve te shtruara... Nuk dua qe te deshtoj kjo leter, per hire te atyre mbi 500 nenshkruesve te saj!!!
Populli eshte mjafte i senzibilizuar, kerkon zgjidhje problemesh, por fatkeqesisht mungon forma organizative! Nuk e dij cka po nguteni! Anton, nuk e dij pse heshte ti, kur t'i kam derguar poketo verejtje, kur m'i kerkove privatisht, mendimin tim e verejtjet - pa u publikuar letra?
Pres 7 shqiptaret organizatore, propozoj nese pranoni:
1. albo
2. I love Peja
3. Enip
4. reflektim
5. bursa33
6. anton
7. une (nese doni ta filloj postimin e Apelit)
Ne te kunderten, vazhdojme ne forma tjera... Ju garantoj se keshtu me kete tekst sikur eshte Letra nuk ka kurrfare efekti te duhur, vetem manipulohet me gjithe ato nenshkrime!
Krijoni Kontakt