Nuk ka si shkolla.
Nuk ka si shkolla.
Feelings change - memories don't.
Jo vetėm i qartė por mėse i qartė.
Unė thjesht nuk e kuptoj shoqėrinė/shoqėritė tonė/tona (megjithatė dallojmė pak se si tha dikush, tek ju ndoshta fabrikon njerėz tė paaftė derisa tek ne fabrikon lesh),...se ku mendojnė qė do arrijnė, apo ndoshta fare nuk mendojmė nė atė drejtim.
Eh kjo shkolla, eh kjo punė o vėlla, kur sheh se ku janė katandisur e ardhmja jonė tė mbushen sytė plot lot...
Thjesht po perpiqem te imagjinoj ca kryevepre do ishte sikur te kishim nje Miss qe trecerekun e pergjigjes ta jep ne arabisht. Vertet do ishte mrekullia vete.
Ose, e imagjinoni dot te shkoj mjekja dhe t'i thote familjes se nje pacienti qe po vdes, por do i thote mos kini merak se Allahu yne i madherishem do ta mbaj mire. Ti qenke e derguara e Allahut ne toke, Jezusi femer qenke per zotin.
Per sa i perket temes tani, mendoj se dashuria per shkollen ka teper te bej dhe me menyren si je rritur, edukaten qe ke marre, dmth thjesht fryma qe ke marre nga prinderit per shkollen qe ne vogeli.
Per mua shkolla eshte nje pjese e madhe e jetes time dhe mendoj se kam per te marre klasa dhe kur te jem 60 vjece, por ama prinderit e mi i kushtonin jashte mase rendesi shkolles dhe nota 9 ishte e papranueshme ne familjen time.![]()
Mua shkolla me pelqen si nje institucion ku marr me teper dije dhe kam mundesi te ndaj dije me nxenes te tjere. Por edhe pse e kam te drejten e plote tani te jap mesim dhe ne nivelin universitar, nuk mendoj se do isha e mire si pedagoge sepse nuk kam durimin qe nje pedagog duhet te kete.
Nuk do lodhesha kurre se studiuari vete, por ama po te shikoja nje dembelsi nga studentet nqs do jepja mesim, kam frike se shume studenteve do t'ju duhej te perserisnin klasen sepse nuk kam tolerance per student medioker prinderit e te cileve harxhojne mijera dollare ne vit per t'i shkolluar dhe ata as nuk vijne te pergatitur ne klase.
Un jap edhe jeten per shkollen, po te jet nevoja...
Ah te ktheheshin prape ato kehera.
[QUOTE=INFINITY©;2203897]
INFINITY© tė lutem ke kujdesė !
Nėse ke ndonjė problem mė kontakto nė PM me mua apo me ndonjė Mod.
Nuk dua tė diskutoj asgjė pėr ato ēfar ke shkruar pėr mua pėr arsye qė mos tė merr njė kahje tjetėr tema. Flm Pėr mirėkuptim dhe pėrēendrohu nė temėn: Shkolla...eh shkolla!
e dua shkollen ne cdo nivel te saj....sbesoj se do rreshtja ndonjehere se e pelqyeri.....eshte e vetmja gje me te cilen nuk do merzitesha kurre...edhe pse ka lende qe ta merzisin mua me pelqen absolutisht shume....pra bej pjese te grupi i pare.
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
Krijoni Kontakt