Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 63
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk ka si shkolla.
    Feelings change - memories don't.

- \ I Am Muslim / - Maska e Xhenneta-Morina
    Anėtarėsuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    Citim Postuar mė parė nga Xhenneta-Morina Lexo Postimin
    Ore nuk janė pralla por janė tė vėrteta sdido qė tė jetė ndoshta ėshtė e vėshtir pėr ju ti kuptoni ato dhe nuk dua ta vėshtirsoj por do tė bėj pėrpjekje qė mos tė shkruaj mė nė atė mėnyrė edhe pse unė e till jam Live, kėtu pėr hatėr tandin do tė bėj pėrpjekje qė tė shkruaj shqip....

Thenks pėr kėshillė dhe nuk e kam marr asesi si sulm.....Klm.....
    Inteligjentja faleminderit se kam mendu qė pralla ka thėnė, e pranoj gabimin se tani e pash me fal pėr keqkuptim J@mes

Moderator mundesishtė fshijeni kėtė postim .....

i ē'regjistruar...
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Postime
    736
    Citim Postuar mė parė nga PĘON Lexo Postimin
    Sistemi shkollor bashkejeton vertet perkrah sistemeve te tjera si atij ekonomik, politik e familjar, por kjo bashkejetese nuk mund te behet shkak qe shkolla te mbuloje rolin e ketyre sistemeve kur ato funksionojne keq e tukeq, e per me teper, keto sisteme kufitare nuk duhet ta vene perfund shkollen.
    Gjithe keto vite shkolles i jane ngarkuar gjithfare misionesh e detyrash, nderkohe qe sot ajo pret te kete vec nje: te formoje individin si Njeri, si Qytetar dhe si Zot te vetes, duke bashkerenduar interesin vetjak te studentit me interesin e pergjithshem te shoqerise.
    Vetem ky mision trikrahesh ka fuqi te themeloje nga fillimi bashkejetesen shoqerore permes Trashegimise se eterve, Konstatimit te se tashmes dhe Projektimit te pergjegjshem te se ardhmes. Sot jane te paralizuara keto tri krahe. Duhet t’i ngjallim!

Shpresoje te kem qene i qarte ne postimin tim.
    Jo vetėm i qartė por mėse i qartė.
    Unė thjesht nuk e kuptoj shoqėrinė/shoqėritė tonė/tona (megjithatė dallojmė pak se si tha dikush, tek ju ndoshta fabrikon njerėz tė paaftė derisa tek ne fabrikon lesh),...se ku mendojnė qė do arrijnė, apo ndoshta fare nuk mendojmė nė atė drejtim.
    Eh kjo shkolla, eh kjo punė o vėlla, kur sheh se ku janė katandisur e ardhmja jonė tė mbushen sytė plot lot...

Citim Postuar mė parė nga Xhenneta-Morina Lexo Postimin
    Unė e dua shkollėn pasi qė edhe urdhėresa e parė nga Perendia qė na ka ardhur ėshtė Ikre Bismi Rabikeledhi halek qė don tė thotė Lexo, studio nė emėr tė All-llahut tėnd.

Pa shkollė si pa sy njeriu nė kėtė botė mendoj.........
    Thjesht po perpiqem te imagjinoj ca kryevepre do ishte sikur te kishim nje Miss qe trecerekun e pergjigjes ta jep ne arabisht. Vertet do ishte mrekullia vete.

Ose, e imagjinoni dot te shkoj mjekja dhe t'i thote familjes se nje pacienti qe po vdes, por do i thote mos kini merak se Allahu yne i madherishem do ta mbaj mire. Ti qenke e derguara e Allahut ne toke, Jezusi femer qenke per zotin.

Per sa i perket temes tani, mendoj se dashuria per shkollen ka teper te bej dhe me menyren si je rritur, edukaten qe ke marre, dmth thjesht fryma qe ke marre nga prinderit per shkollen qe ne vogeli.

Per mua shkolla eshte nje pjese e madhe e jetes time dhe mendoj se kam per te marre klasa dhe kur te jem 60 vjece, por ama prinderit e mi i kushtonin jashte mase rendesi shkolles dhe nota 9 ishte e papranueshme ne familjen time.

Mua shkolla me pelqen si nje institucion ku marr me teper dije dhe kam mundesi te ndaj dije me nxenes te tjere. Por edhe pse e kam te drejten e plote tani te jap mesim dhe ne nivelin universitar, nuk mendoj se do isha e mire si pedagoge sepse nuk kam durimin qe nje pedagog duhet te kete.

Nuk do lodhesha kurre se studiuari vete, por ama po te shikoja nje dembelsi nga studentet nqs do jepja mesim, kam frike se shume studenteve do t'ju duhej te perserisnin klasen sepse nuk kam tolerance per student medioker prinderit e te cileve harxhojne mijera dollare ne vit per t'i shkolluar dhe ata as nuk vijne te pergatitur ne klase.

Un jap edhe jeten per shkollen, po te jet nevoja...

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    Ka dy lloje tė njerzive.

1. Ata qė e duan shkollėn.

2. Ata qė nuk e duan shkollėn nė asnjė aspekt.

Cilit grup i takoni ju?

ps. unė pėr vete jam nė grupin e 2-tė dhe atė me rrėnjė.

hyje te kategoria e atyre njerzve qe e duan shkollen.

Shkolla eshte dije,nuk te ben me te mire se te tjeret, por me te mire se c'je.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e larguar Maska e Edna- shpk
    Anėtarėsuar
    21-03-2009
    Vendndodhja
    Tirane.http://www.edna-professional.com/
    Postime
    150
    Ah te ktheheshin prape ato kehera.

- \ I Am Muslim / - Maska e Xhenneta-Morina
    Anėtarėsuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    [QUOTE=INFINITY©;2203897]

INFINITY© tė lutem ke kujdesė !

Nėse ke ndonjė problem mė kontakto nė PM me mua apo me ndonjė Mod.

Nuk dua tė diskutoj asgjė pėr ato ēfar ke shkruar pėr mua pėr arsye qė mos tė merr njė kahje tjetėr tema. Flm Pėr mirėkuptim dhe pėrēendrohu nė temėn: Shkolla...eh shkolla!

Selfish Maska e djall_dhe_dreq
    Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    31
    Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    Ka dy lloje tė njerzive.

1. Ata qė e duan shkollėn.

2. Ata qė nuk e duan shkollėn nė asnjė aspekt.

Cilit grup i takoni ju?

ps. unė pėr vete jam nė grupin e 2-tė dhe atė me rrėnjė.
    shkolla ka qene dhe vazhdon te jete prioriteti im ne jete.
    chi crede di sapere tutto non ha modo di scoprire che non e' affato vero

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    e dua shkollen ne cdo nivel te saj....sbesoj se do rreshtja ndonjehere se e pelqyeri.....eshte e vetmja gje me te cilen nuk do merzitesha kurre...edhe pse ka lende qe ta merzisin mua me pelqen absolutisht shume....pra bej pjese te grupi i pare.
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 31-08-2012, 13:07
  2. Shkolla e parė shqipe nė Labovė, jo nė Korēė
    Nga Albo nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-04-2009, 02:40
  3. Shkolla shqipe ne Kosove ne 420 vjetorin e saje
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 06:50
  4. Pranimet ne universitet per 2006-2007
    Nga helene nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 31-01-2006, 04:18
  5. Ministria e Arsimit luan vetem rrolin e gazetes
    Nga Vinny_T nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-08-2002, 15:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •