Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 63
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Une i lexova postimet e tua dhe te dhashe edhe reputacion tek njeri prej tyre, si aprovim per ate qe i the xhennetes.
    Pastaj nuk e kuptoj pse me drejtohesh me "JU", une perfaqesoj vetem mendimet e mia dhe te askujt tjeter.
    Ne fakt une isha plotesisht dakord me postimin tend, as une nuk do kisha nerva te jepja mesim nje grupi idiotash qe shkojne ne shkolle per te vrare kohen e jo per te mesuar realisht.
    Por, pranoje, ajo puna e notave 10, nuk ishte pa mburrje.
    Une gjithmone e kam urryer shkollen prandaj i ve shume re ketyre gjerave.
    Ja qe prape nuk e ke kuptuar fare ate punen e 10 sepse sic i thashe dhe [era]-s, shume here nuk ishte normale edhe per mua, por thjesht thashe qe u rrita ne nje familje qe e kishte shume problem noten 9. A kam marre une 9-ta ne shkolle, sa te duash, ndoshta dhe poshte 9-es, sepse nuk jam gjeni dhe as pretendoj te jem, por thashe qe shume njerez jane te rritur me nje fryme qe ne mengjes qe ta duan shkollen. Ca nga ne mund ta pelqejne apo te mesojne ta pelqejne, ca jo. Cdo gje eshte relative.

A ka pasur lend qe une kam urryer ne shkolle, dihet qe po. Prandaj te thashe te lutem lexoji postimet e mia tamam sepse nuk po them fare ate qe mendon ti.

Gjithsesi faleminderit per mendimin tend.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    por thashe qe shume njerez jane te rritur me nje fryme qe ne mengjes qe ta duan shkollen. Ca nga ne mund ta pelqejne apo te mesojne ta pelqejne, ca jo. Cdo gje eshte relative.
    asaj i thone te te detyrojne ta duash shkollen,
    uroj qe tani te jesh liruar nga kjo barre,
    ti duhet te jesh prej atyre qe duhet ta urrejne shkollen,
    free yourself dhe thuaje me ze te larte, une e urrej shkollen,
    ke per te pare se do ndjehesh shume mire,
    per te gjitha ato here qe ke marre poshte 9 dhe je ndjere keq,
    per te gjitha ato here qe ke marre 10 dhe prape je ndjere keq.
    per te gjitha ato gjera qe ke mesuar ne shkolle dhe qe nuk te jane dashur kurre dhe nuk do te duhen ndonjehere,
    per te gjitha ato gjera qe nuk ke mesuar ne shkolle por te jane dashur dhe do te duhen gjithmone.

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    asaj i thone te te detyrojne ta duash shkollen,
    uroj qe tani te jesh liruar nga kjo barre,
    ti duhet te jesh prej atyre qe duhet ta urrejne shkollen,
    free yourself dhe thuaje me ze te larte, une e urrej shkollen,
    ke per te pare se do ndjehesh shume mire,
    per te gjitha ato here qe ke marre poshte 9 dhe je ndjere keq,
    per te gjitha ato here qe ke marre 10 dhe prape je ndjere keq.
    per te gjitha ato gjera qe ke mesuar ne shkolle dhe qe nuk te jane dashur kurre dhe nuk do te duhen ndonjehere,
    per te gjitha ato gjera qe nuk ke mesuar ne shkolle por te jane dashur dhe do te duhen gjithmone.

Patjeter, qe neser do shkoj ne kishe dhe do filloj te uleras me ata per te gjitha keto gjera per te cilat NUK jam ndjere keq aspak. Nuk me detyroi askush qe te shkoja ne shkolle, apo te mesoja ato gjera. Ajo ishte ne shkollen fillore kur te dridheshin kembet po te kishe nje 9 ne deftese , por me pas isha une qe ndihesha me keq po te merrja nje 9 sesa prinderit e mi dhe ajo ishte sepse plasja koken me ore te tera per te mesuar.

Megjithate x-files, flm per keshillen.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Infinity se di ē'nota ke marre po per forum merr noten dhjete se di si ta shesesh veten dhe me keto kohera qe kane ardhur eshte gje e mire , ja jemi mbledh gjithe forumi e po shohim fenomenin tend e po te verejme e po te vezhgojme , ndonjeri gumezhin nga fundi .

Ty te kemi si balerine qe ben pirueta dhe ne duartrokasim lol

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438

Wow, flm se vertet me hape syte.

Te lutem me bej nje nder dhe lexoje prape ate qe kam shkruar se mos ndoshta kete here arrin ta kuptosh se cfare po them.

FYI, s'kam mbaruar per mesuese e dashur, por me ato diploma qe kam mund te jap mesim ne nivel universitar kur te dua. Nuk e kam bere dhe s'kam ndermend ta bej pikerisht per arsyet qe thashe me lart, sepse jam aq ne gjendje te kuptoj dobesite e mia, dhe nje prej tyre eshte fakti qe nuk kam durim me nxenes qe e kane me mire te vijne ne klase me pizhama ne mengjes dhe me nje Mountain Dew bottle te mbushur me birre, se sa te hapin nje liber te mesojne, apo te pakten te bejne sikur jane te interesuar ne ate klase qe po bejne. Ketu po flas per nivel universitar ku nuk te detyron njeri te vish, por ti zgjedh qe te shkosh ne universitet, dhe fakti qe nje nxenes qe eshte i zhytur ne student loans ose po ben prinderit te paguajne per te, dhe zgjedh mos te pergatitet, eshte komplet humbje kohe.

Sa per familjen time qe nuk lejonte noten 9, per ty ndoshta nuk eshte normale dhe per mua shpesh here nuk ishte normale, por ama kur ke si prind kryetarin e seksionit te arsimit te rrethit, te garantoj qe ai nuk pret nga femija i vete me poshte se 10. Ah po dhe ka qene nga ata qe vinin e pyesnin kushedi sa te rinj nga lagjia t'i ndihmonte duke u shpjeguar ushtrime, kurse mua me thoshte plas koken aty deri sa ta zgjidhesh.

Nejse se u beme, nga vij une e ca jam une dhe eshte komplet dalje teme, por sic te thashe dhe me pare, ca nga ne e kane pasur te ngulitur shkollimin qe ne moshe shume te vogel dhe vazhdojne ta kene.
    E kuptova fort mire ate qe the ti, por u ndala tek ky argument sepse me nxiti pak. Duke qene se je nje person qe ka nje fare kulture, nuk mendoj se duhet te kesh nje reagim kaq te ashper per ate qe do te besh te ditur... Pastaj dicka tjeter s'eshte e thene te tregosh per veten tende kur do te japesh nje shpjegim, e prandaj jemi ne nje forum sepse ka kritika nga njerez te ndryshem, qe shpesh here edhe s'na pelqejne, here te tjera jane te kota e s'na hyjne fare ne pune, per mos folur per ofendimet qe me mire t'i anashkalojme. Mesohu me idene qe je ne nje forum ku ka mosha e ide te ndryshme e pasi te kesh kete ide, do e shikosh qe do shkoje gjithcka mire. Aty kur te provokojne me mire mos u pergjigj, sepse nxit me teper debat e ngrin me teper pluhur tek ty edhe se ne te vertete eshte e kunderta e je ajo qe thua...
    Nuk e ve ne dyshim qe je e zgjuar edhe e aplikuar, por me mire postime per temat se sa per veten sepse aty tregon tamam ate qe ti je))

Ciao, shpresoj mos mi marresh per keq!
    La vita č bella...

Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    E kuptova fort mire ate qe the ti, por u ndala tek ky argument sepse me nxiti pak. Duke qene se je nje person qe ka nje fare kulture, nuk mendoj se duhet te kesh nje reagim kaq te ashper per ate qe do te besh te ditur... Pastaj dicka tjeter s'eshte e thene te tregosh per veten tende kur do te japesh nje shpjegim, e prandaj jemi ne nje forum sepse ka kritika nga njerez te ndryshem, qe shpesh here edhe s'na pelqejne, here te tjera jane te kota e s'na hyjne fare ne pune, per mos folur per ofendimet qe me mire t'i anashkalojme. Mesohu me idene qe je ne nje forum ku ka mosha e ide te ndryshme e pasi te kesh kete ide, do e shikosh qe do shkoje gjithcka mire. Aty kur te provokojne me mire mos u pergjigj, sepse nxit me teper debat e ngrin me teper pluhur tek ty edhe se ne te vertete eshte e kunderta e je ajo qe thua...
    Nuk e ve ne dyshim qe je e zgjuar edhe e aplikuar, por me mire postime per temat se sa per veten sepse aty tregon tamam ate qe ti je))

Ciao, shpresoj mos mi marresh per keq!
    Faleminderit shume per keshillat/ofendimet e tua se si duhet te sillem ne nje forum dhe se cfare kulture kam une. Edhe ti je shume e zgjuar dhe e aplikuar dhe kjo duket shume qarte.

Tani nje pyetje kisha une dhe kjo rreth komentit tend qe me mire postime per temat se sa per veten: A e kupton ti e dashur qe do apo s'do ti, te pelqen ty apo jo ai fakt, ti prape per veten tende po flet nepermjet atyre postimeve qe ti shkruan?! Kur ti thua me pelqen shkolla, a nuk po flet ti per veten tende? Kur ti thua nuk do e falja tradhetine (thjesht nje shembull kot dhe jo direkt per ty), a nuk po tregon ti se je nje femer qe ka disa principe dhe gjera qe fal apo jo?

Prandaj te lutem boll dhe keshilla qe s'pine uje fare sepse te garantoj qe i kam bere para teje ato derisa e kuptova qe po ja kepusja kot fare. Do rrosh & do mesosh! Ajo qe thua ti eshte sikur te pyesesh nje polic, shiko nje shoqja apo shoku im po ecte me shume shpejtesi dhe nuk e beri stopin komplet,,,etj,,,etj. Kjo jam une mi zemer, me te mirat e te keqijat e mia, dhe nuk jam ketu te gjej mbeshtetje anetaresh forumi kur as nuk i njoh dhe as me intereson t'i njoh. Jap mendimin tim si dua une. Nqs ty te pelqen shume mire, nqs per ty eshte i gabuar, me vjen keq por ai eshte mendimi im. U pa puna, heres tjeter nuk do flas per veten, por per komshine.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Bla Bla Bla... thafe koti...

Eshte e kote te flasesh me nje shurdh (qe nuk degjon e flet per ajer), prandaj po e mbyll ketu.
    La vita č bella...

Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    Bla Bla Bla... thafe koti...

Eshte e kote te flasesh me nje shurdh (qe nuk degjon e flet per ajer), prandaj po e mbyll ketu.
    Faleminderit. Kultura jote eshte vertet per t'u admiruar.

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anėtarėsuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Une e kam dashur gjithnje shkollen. Edhe kur me vinte shpirit ne maje te hundes nga tekstet shkollore qe na kerkoheshin te mesonim (dhe qe fatkeqesisht ishin jo vetem te palexueshme per shkak te botimit te dobet por edhe te mbushura me inforamcione pa asnje vlere edukuese) isha e ndergjegjshme qe te mesuarit me pelqente me shume se cdo gje tjeter. Kur mendoj qe nje dite do te shkeputem nga shkolla me vjen plasje por fatmiresisht ketu ka edhe plot kurse te tjera qe jam e sigurte qe do ti kryej per tu pasuruar.
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

♣AbSoLuT♣ Maska e [LoTi]
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    837
    Faleminderit. Kultura jote eshte vertet per t'u admiruar.
    Ke thyer rregulloren 6354600, mundohu te qetesohesh Z.anetar.
    |- Mė Pikņj NPik Loti, Nė Fņrm Realiteti -|

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 31-08-2012, 13:07
  2. Shkolla e parė shqipe nė Labovė, jo nė Korēė
    Nga Albo nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-04-2009, 02:40
  3. Shkolla shqipe ne Kosove ne 420 vjetorin e saje
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 06:50
  4. Pranimet ne universitet per 2006-2007
    Nga helene nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 31-01-2006, 04:18
  5. Ministria e Arsimit luan vetem rrolin e gazetes
    Nga Vinny_T nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-08-2002, 15:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •