Je i sigurte qe te duket e njohur apo duhet te besh ca kerkime se ke nja ca ketu qe sapo kane dale nga veza dhe praktikojne shume mire hapjen e kembeve dhe injorancen e tyre te cerdhes per t'i dhene ato informata. Nqs bejne interesanten dhe nuk t'i japin informacionet, atehere me thuaj se ta them une kush jam.
Sa per nivelin tim te pergjithshem intelektual, x-files kur te arrish te kesh nje mendim te tendin, pa aprovuar cdo gje qe thone te tjeret qe mund te te duken si perendi, ec dhe debatojme bashke dhe do e shikosh shume mire se ca niveli intelektual kam une.
Deri atehere shko futi ndonje tas qumesht bashke me keto adoleshentet ketu.
ketu eshte kulmi po tamam kulmi.....ofeendime te tipit alla infinity......hajde hajde....o teta gjyshja mire qe ketu paska adoleshente po ju gjyshet qe spo na lini rehat si i behet.....nuk ke pune me te rendesishme ti????shkollen e ke mbaruar.....pse sgjen ca shtiza e ti futesh ndonje triko leshi......mos u merr kot me adoleshentet jo per gje po do te dalin thinjat me shpejt pastaj.....po ik moj gru se le name....boll shite p....ketej se jo per gje po sti blen njeri ....spo kemi nga te cojme tonat...qenke me vertete tape ti.....pa diskutim do kesh pire ndonje gje...hahahahaha
hajt shendet se u lodha edhe me te kritiku tash....nuk po ia vlen me u marr me ty....
p.s : moderatore me vjen shume keq qe ju kemi hapur pak pune po na i beni hallall...se kshu eshte kur rrjedhin mosha e pjekur....e nuk durojne dot me rinine dhe gjallerine e tyre....nga zilia kuptohet....( te me falni per karakterin femijeror qe tregova---kte do thoshte kjo teta infinity...)
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
Stella, degjo mua, largohu nga ky nick si shume e indinjuar , thuaj lamtumire virtualitetit ,disa here, sepse je shume e zhgjenjyer prej tij. Regjistro ca nicke edhe hajde vill nga zverku pastaj. Eshte e modes.
Te keshilloj mos ta zgjatesh me !!!
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Me vjen keq INFINITY© qe po i lejoj edhe une hundet te ha nje luge nga ai tasi i qumeshtit, po s'me rrihej. Ndoshta xfiles seshte i vetmi qe ka menduar se ti mund te jesh nje ish forumiste e vetlarguar dhe sic e thote ai keto dyshime lindin nga menyra e te shkruarit qe ngjason. Se kush je ti, ska ci duhet njeriut.
Por nqs ke ate nivel intelektual qe thua, atehere duhet ta dish me mire se mua, se ai nivel edukimi dhe shkollimi qe ke nuk te lejon te trajtosh ne te tille menyre ato qe ti i quan "adoleshente" sepse te fyesh, te poshterosh ndoshta edhe pavend nuk eshte aspak kulture mendoj une dhe aspak reflektim i asaj cka perfaqesojme. Perkundrazi e njollos me shume imazhin tone tek te tjeret. Nqs besdisesh nga adoleshente te tilla, keputi nje ignore list dhe je ok.
Me fal, mos me keqkupto, por po ta them si dikush qe eshte prekur dhe indinjuar nga fodulleku i cave ketu.
Mendimin tim per shkollen e kam dhene. Se kisha menduar kurre qe nje dite, edhe ato pak pushime qe kisha do ti shfrytezoja per te mesuar per semestrin tjeter. Ja qe po e bej
Shkolla nuk ka vec per detyre te na transmetoje dije, por ka edhe mision te na transmetoje kulture dhe qytetari, te na beje njerez me te mire![]()
Elegance is an attitude.
angelina ai koment nuk ishte per ty, per [eren], apo ndonje tjeter me pare por ishte pikerisht per disa kalamaj qe fusin hundet atje ku nuk ju takon kur nuk arrijne te kuptojne se te kapesh me anetare te tjere kur ata nuk te jane drejtuar ty, it's a NO NO. Une thashe mendimin tim dhe perkundrazi e thashe fare mire dhe hapur qe sado qe mund te kem diplomen apo shkollen qe mund te me lejoj te jap mesim, nuk e bej sepse nuk do te isha nje mesuese e mire. [era] e keqkuptoi komplet ate qe po thosha une dhe shprehu mendimin e saj dhe une reagova ndaj atij mendimi. Ai ishte nje debat midis meje dhe saj dhe jo midis yjeve pa qiell apo ndonje tjetre.
Megjithate ke shume te drejte dhe po e le me kaq sepse nuk ja vlen me, por thjesht doja te thosha qe je nje nder te paktet anetare me te cilet/cilat ja vlen vertet te debatosh apo te lexosh ca shkruan and I TOTALLY MEAN THAT.
Kalofsh mire dhe suksese ne shkolle
Qetesohu , qetesohu, nuk shoh pse dy njerez te civilizuar te mos flasin qetesisht. Mos merr flake keshtu kot, se une nje opinion dhashe, nese je tamam fringo e re ketu atehere ne rregull, mua aq me ben. Une nuk te ofendova, me beri pershtypje shkrimi jot, dhe me konfirmove ate qe mendoja duke mu pergjigjur ne ate menyre, me gjysmen e shkrimit qe nuk kishte fare lidhje me mua apo me ate qe te pyeta.
Sa per adoleshentet nuk po komentoj fare se nuk ja vlen. Sa per punen e perendive, Perendia ime jam vet une.
Sa per mendimin tim, ku po e sheh ti qe po aprovoj mendimin e dikujt tjeter? Une te fola ty direkt pa cituar dike tjeter, me beri pershtypje menyra se si u shprehe.
Une nje tas qumesht do ia fusja me gjithe qef, por ketej ku jam qumeshti nuk eshte i fresket dhe nuk para e pi. Kur shkoj ne fshat po, qumeshti i sapomjele i lopes sime.
Si perfundim mund te them qe nje njeri qe per te shprehur nivelin e vet numeron diplomat dhe notat e shkolles eshte thjesht nje pseudo-intelektual dhe medioker.
Kultura nuk ndodhet brenda nje cope letre, dhe asnje lloj cope letre nuk mund ta deshmoje.
Per te mos dale nga tema,
shkolla perveē se nje fabrike injorantesh eshte edhe nje fabrike perfekte njerezish medioker. Ti INFINITY je nje shembull konkret dhe mjaft interesant.
P.S.Disclaimer, nje njeri mund te jete edhe super inteligjent, por perseri te jete edhe medioker.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 28-03-2009 mė 18:12
Ok bravo,,,ti fitove, une jam nje pseudo-intelektual dhe nje njeri medioker. Shpresoj te jemi ne rregull deri tani dhe flm.
Here tjeter te lutem lexoji postimet e mia qe nga fillimi sepse do ta kuptosh shume mire qe po thosha edhe pse mund t'i kem diplomat, nuk mund t'i perdor per ate pune sepse do te genjeja vetveten. Dmth per ju, kur une ul veten time dhe them i njoh dobesite e mia, thoni se po shes mend. U kuptuam!
Kalofsh mire
Une i lexova postimet e tua dhe te dhashe edhe reputacion tek njeri prej tyre, si aprovim per ate qe i the xhennetes.
Pastaj nuk e kuptoj pse me drejtohesh me "JU", une perfaqesoj vetem mendimet e mia dhe te askujt tjeter.
Ne fakt une isha plotesisht dakord me postimin tend, as une nuk do kisha nerva te jepja mesim nje grupi idiotash qe shkojne ne shkolle per te vrare kohen e jo per te mesuar realisht.
95% e nxenesve thjesht humbin kohen duke bere shkollen, me siguri do ishte me e vlefshme sikur te mesonin ndonje profesion per veten e tyre, por jo, ata vazhdojne me kokefortesi deri ne shkolle te larte ku marrin ndonje diplome leshi pa vlere, dalin me te budallepsur se sa hyne, dhe pastaj ankohen se si ka mundesi qe njerez te diplomuar nuk gjejne dot pune.
Nejse, thjesht nje opinion.
Por, pranoje, ajo puna e notave 10, nuk ishte pa mburrje.
Une gjithmone e kam urryer shkollen prandaj i ve shume re ketyre gjerave.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 28-03-2009 mė 18:21
Krijoni Kontakt