Cka nese Bojkotit Shqiptar i bashkangjitet edhe LSDM-ja ? Deshtim i sigurte.
Cka nese Bojkotit Shqiptar i bashkangjitet edhe LSDM-ja ? Deshtim i sigurte.
Kjo mvaret nese lsdm-ja e ben kte bojkot me gjith mend apo me ndonje prapavi , nese e ben me gjith mend ateher me te vertet do te ket deshtim total per zgjedhjen e presidentit , nese e ben bojkotin me prapavi ateher lsdm-ja si parti del kin se i bojkoton zgjedhjet ndersa anen tjeter ju thot elektoratit qe te dalen ne zgjedhje per te votuar per president vetem per te mos u be ndonje krize politike ne fyrom. Kjo mvaret se me cilat karta do luaj lsdm.
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Un poashtu jam per bojkot te zgjedhjeve
Me sa e di une LSDMja kurre nuk ka deklaru se eshte per bojkot, perkundrazi kerkojne dalje sa me te madhe te votuesve qe te arrihet cenzusi, sepse nese deshtojne zgjedhjet rolin e kryetarit te shtetit e merr kryetari i kuvendit ne kete rast Trajko Veljanovski per te cili Ferckovski tha se eshte "fatkeqesi elementare".
Kryesorja shqiptaret ti bojkotojne dhe mos i vrase ndergjegjja pastaj se pse u vrame me doren tone!
Shqiptaret duhet te jene per nje sistem stil Amerikan, ku Kryetari dhe zvKryetari te shkojne ne pakete te perbashket. Obama-Biden(zezak dhe i bardhe)
Si Shqiptar duhet Bojkot qe tu tregohet jo vetem maqedonasve se ne jemi force ne Maqedoni por edhe Nderkombtarve.
Mos e merni fleten per President, ska vota per Shkaun.
Krijoni Kontakt