Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 106
    back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga Xhenneta-Morina Lexo Postimin
    E di pėr ata e kėrkova nė PM nėse ka edhe doēka tjetėr pėr tė pyetur...

Oj Zemėr ora ėshtė kėtu tek unė 4 i mengjesit, poashtu nuk ėshtė mirė me bėrė biseda nė kėto orė tė hershme sepse Mod. janė nė gjumė tė kėti nėnforumi dhe ta respektojm orarin dhe pranin e tyre dhe mos pranin e tyre, ty tė pres nė PM kur tė duash me duar hapur por tani duhet tė marr Abdes (tė parapregaditem pėr tu Falur se koha kėtu te unė po afrohet)... Tė pres edhe ty nė PM......... Kaloja edhe ti njė mėngjes tė shishėm......
    Te falenderoj per disponibilitetin. Sigurisht nqs te kerkova ndihme, si me me dije qe je ne fushen e mjekesise dhe nqs je e gatshme te me ndihmosh ne Athrologie, as qe pretendoj te me shkruash referate ketu, ne privat mendoj edhe une. Te falenderoj paraprakisht.

Por me le kurioze te di, kur ke filluar studimet. Dhe kete mund ta thuash edhe ketu, s'ka nevoje per mp. Madje te isha une si ty, do e shkruaja me bold dhe te nenvizuar. Keshtu i mbushet mendja mire atyre qe dyshojne
    Te thashe kam respekt per ata qe kalojne klasat dhe perkushtohen qellimit qe i kane vene vetes.
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Saura prej respektit te madh qe kam ndaj teje do mundohem te tregoj diqka

Paraqitet si vajz me kerkesa , dhe ne te njejten kohe si muslimane e devotshme , por une nuk shoh asgje paradokse , sepse mendimin qe keni krijuar per nje femer muslimane eshte i gabuar .

Jeni duke menduar si muslimanet ne arabi

E sa per ate qe ska dijeni nuk mendoj se ka vend ketu per te shprehur dijunin ne fushen e mjeksis .

Te uroj nje te diele te bukur
    Degjo ,une jam vete muslimane(trashiguar nga prinderit si redita)ne konceptin tim per fete e kam thene dhe e theme i respektoj te gjithe pa perjashtim ,une vete kam nje vizion me te gjere ,do me dukeshe vetja shume e persekutuar ,po te rrija brenda kornizave te fese ,(tani nuk po zgjatem me teje ,se keto tema jane ster diskutuar ketu)
    Paradoksi eshte qe nje vajze myslimane nuk xjerr shalet per miss ,dhe kjo per kete thote se e ka refuzuar ,po ne te njejten kohe e lakon (si duket ja ka perkedhelur sedren )
    Kur doja te thoja per dijet ,e kam sqaruar shume mire qe eshte nje specializim i veshtire ,nuk e bejne dot dhe ne shoqeri dhe me te avancuara (shtoj se jam me shume feministe se ti)
    dhe e dyta niveli i nje personi duket dhe me dy rreshta.
    Se fundi me keqardhje shtoj ,se shoqeria Shqiptare vuan nga mentalitetet,ndrydhet per te thene dhe bere ate qe ndjen ,tek ju kjo eshte dhe me e theksuar ,jeni dhe pak me mbrapa se ne .
    Ne jete ka hapesira per te gjithe ,jam e sigurt qe kjo vajze do te gjej nje njeri si vetja ,duke lexuar dhe kerkesat e shumta qe ka ne forum ,nga tipat e llojit te vete(nje gje nuk kuptova ,ngaqe eshte e bukur ,apo pse eshte myslimane ,paska kaq shume admirues ,nejse per bukurin njerezit kane bere dhe gjera te ēmendura ,i kane marre dhe nga shtepia publike ,por ama kan qene te zgjuara)
    Shpresoj te me kesh kuptuar ēfare kam desh me thane ,shendet .
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Une mendoj se njerezit kane te drejte ta bejne prezantimin ashtu si duan vete. Mund ta quajne veten embelsire, thartire apo si te duan.

Mirepo, ajo cka mendoj se nuk duhet te ndodhe eshte - i tere forumi te filloje te merret me prezantimin e saj. Mendoj se anetaret mund ti urojne mireseardhje ose jo. Tjerat mendoj se i takojne asaj futje hundesh aty ku nuk u takon.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 29-03-2009 mė 08:09

- \ I Am Muslim / - Maska e Xhenneta-Morina
    Anėtarėsuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    Fillimisht e falenderoj shumė pėr mikpritje *~Rexhina~*, century, xhamia, mr.BIG poashtu dhe Roi, angelina o2 e gjithsesi edhe saura dhe suadabolzano.

Me tė vėrtetė jeni tė mrekullueshėme, jeni mikesha dhe shpresoj ta kalojm kėshtu e pse jo po qė se ėshtė mundėsia edhe mė mirė. Nė kėtė forum tė mrkullueshem jemi pėr tu kėnaqur dhe unė jam duke e ndje kėtė kėnaqėsi qė nga fillimi el-lhamdulil-lah.

I drejtohem saura, tė lus qė mos tė paragjykosh, lejani kohės pėr ta kuptuar ti sa jam mendje madhe dhe sa kam dituri, nėse tė duket diēka absurte tė lutem mos u shqetso, mos paragjyko por parashtro pyetje dhe nėse e sho tė arsyeshme ta sqaroj aq sa dua unė..... Kaloja shishem ........
    \.....DITURIA ĖSHTĖ PASURIA E KĖSAJ BOTE KALIMTARE...../

Anėtarėsuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Une mendoj se njerezit kane te drejte ta bejne prezantimin ashtu si duan vete. Mund ta quajne veten embelsire, thartire apo si te duan.

Mirepo, ajo cka mendoj se nuk duhet te ndodhe eshte - i tere forumi te filloje te merret me prezantimin e saj. Mendoj se anetaret mund ti urojne mireseardhje ose jo. Tjerat mendoj se i takojne asaj futje hundesh aty ku nuk u takon.
    Mė pelqeu ky postim shumė dhe mendoj se nuk ka nevoj pėr asnjė fjal tjetėr.

Rina_87 Zoti tė shpėrbeftė me tė mirat e kėsaj bote dhe botės tjetėr....

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga Xhenneta-Morina Lexo Postimin
    Pėrshėndetje pėr tė gjithė forumistet !

Sė pari dua tė themė ju dua tė gjithve, mendoj pėr ata dhe ato qė janė pozitiv nė jetė dhe bėjn vepra tė mira.

Lexoni rregulloren para se tė prezantoheni...
    Xhenneta Morina, 22 vjeqare, Dardani - Rruga: Bill Clinton, Prishtinė, Beqare, Fakultet: Mjekėsi tė Pėrgjithshme, Mjeke, Hobi: Pilote, Gjithēka mė pelqen nė forumin shqiptar.

Edhe tri provime diplomoj nė Mjekėsi tė Pėrgjithshme - U.P.

Mė kanė ftuar tė marr pjesė qe tri vite rradhas nė Miss Kosova 2006, 2007, 2008 por nuk po e shoh tė arsyeshme tė jam pjesmarrėse pas gjithė atyre ērregullimeve qė ndodhen nė Miss Kosova 2000-2008 dhe pėr mua primare ėshtė ti pėrfundoj studimet. Njė ofertė qė jamė nė hamendje a ta pranoj apo jo ėshtė pėr Miss Albania 2009, oferta mė ka ardhur por nuk e di a ti pėrgjigjem ofertės apo jo? (po mendoj para se tė diplomoj).

Me gjithė ate pjesėmarrėse nė kėtė forum u bėra...

Pėr mė shumė vizitoni: http://fotki.com/XHENNETA-MORINA/

Te pershendes dhe mire se erdhe ne F.SH.
    Pasi qe jemi edhe te profesionit te njejte,kisha nje pyetje se diqka nuk jam duke kuptuar.
    Si ka mundesi,qe me 22 vjetet e tua te jesh pak para diplomimit?Nuk dua te paragjykoj,por nese eshte keshtu(nuk e di si ka mundesi)je talente shume e rralle.

Anėtarėsuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    Citim Postuar mė parė nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Te pershendes dhe mire se erdhe ne F.SH.
    Pasi qe jemi edhe te profesionit te njejte,kisha nje pyetje se diqka nuk jam duke kuptuar.
    Si ka mundesi,qe me 22 vjetet e tua te jesh pak para diplomimit?Nuk dua te paragjykoj,por nese eshte keshtu(nuk e di si ka mundesi)je talente shume e rralle.

Do tė bėj pėrpjekje maksimale qė tė ju sqaroj ende mė mirė ty dhe tė tjerevve
    Tė falenderoj pėr kompliment....

Tani jam 22 vjeqare, mė kanė mbetur edhe tri provime pėr tė diplomuar inshAll-llah (nėse do Zoti) nė kėtė vitė me pėrfunduar. Janė mundėsitė e mira pėr tė diplomuar nė kėtė vitė.

E kam potencuar edhe nė postimet e mia paraprake nė kėtė temė se unė kam startuar nė shkollė njė vitė mė pėrpara se tė tjerėt edhe njė vitė tjetėr e kam tejkaluar direkt (nga klasa e 4 nė tė 6-tėn). Shkollen e mesme (4 vite) dhe Fakulteti (Mjekėsia e Pėrgjithshme - 5 vite)

Pėr mua ėshtė shumė e thjeshtė ta bėj njė llogari tė till:

0 deri 6 vite (Para se tė shkoja nė shkollė),
    6 deri 13 vite (Shkolla fillore - kėtu e kam njė vitė tė kapėrcyer se shkolla e mesme i ka pasur nė atė kohė 8 vite),
    13 deri 17 vite (Shkolla e mesme)
    17 deri 22 vite (Fakulteti - Mjekėsia e Pėrgjithshme)

Besoj se tani e keni tė qart Daja-GONI dhe angelina o2

InshaAll-llah do Zoti dhe mua mė prin shėndeti dhe fati kėshtu sikurse deri mė tani dhe do tė specializoj dhe doktoroj shumė shpejtė........

Kalojani shishem ....... Ju dua tė gjithve

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Degjo ,une jam vete muslimane(trashiguar nga prinderit si redita)ne konceptin tim per fete e kam thene dhe e theme i respektoj te gjithe pa perjashtim ,une vete kam nje vizion me te gjere ,do me dukeshe vetja shume e persekutuar ,po te rrija brenda kornizave te fese ,(tani nuk po zgjatem me teje ,se keto tema jane ster diskutuar ketu)
    Paradoksi eshte qe nje vajze myslimane nuk xjerr shalet per miss ,dhe kjo per kete thote se e ka refuzuar ,po ne te njejten kohe e lakon (si duket ja ka perkedhelur sedren )
    Kur doja te thoja per dijet ,e kam sqaruar shume mire qe eshte nje specializim i veshtire ,nuk e bejne dot dhe ne shoqeri dhe me te avancuara (shtoj se jam me shume feministe se ti)
    dhe e dyta niveli i nje personi duket dhe me dy rreshta.
    Se fundi me keqardhje shtoj ,se shoqeria Shqiptare vuan nga mentalitetet,ndrydhet per te thene dhe bere ate qe ndjen ,tek ju kjo eshte dhe me e theksuar ,jeni dhe pak me mbrapa se ne .
    Ne jete ka hapesira per te gjithe ,jam e sigurt qe kjo vajze do te gjej nje njeri si vetja ,duke lexuar dhe kerkesat e shumta qe ka ne forum ,nga tipat e llojit te vete(nje gje nuk kuptova ,ngaqe eshte e bukur ,apo pse eshte myslimane ,paska kaq shume admirues ,nejse per bukurin njerezit kane bere dhe gjera te ēmendura ,i kane marre dhe nga shtepia publike ,por ama kan qene te zgjuara)
    Shpresoj te me kesh kuptuar ēfare kam desh me thane ,shendet .
    Saura sa per fen nuk dua te perzihem aty din me se miri , por per specializim nuk do me thene se vetem ne vendet me te zhvilluara munden me arrit . Dhe nuk ka asnje arsye pse Xheneta , une apo ti te mos e arrijme .

Nese ben budallakin me te madhe ne jet e martohet per bukuri ja paft hajrin .

It's Good to Be Yourself Maska e new-man
    Anėtarėsuar
    16-10-2008
    Postime
    355
    Mire se erdhe kalofsh mire...!!!
    I don't like to fuss or fight, just tryin' to live life right ! Florim Qerimi

Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Xheneta , yll je. Po fitove miss Albania.. te shpresoj une per ndonje autograf. Ua mami skam pasur nderin me pare te flas me miss-e. Si thua ?
    hahahahaha sa kom qesh me ket ... PINKO o gjoja keqe .... ene ti miss ke qen i her e i koh ... mora vesh qe po mashe djete e vertete osht apo vetem thashethem? LoL

Xheneta si e ke emrin e patsh edhe jeten ... suksese ne studime... inshallah diplomohesh e pas diplomohesh me sukses. Nuk e di pse mu kujtua kenga:

... o ti qe shkon nder varre
    te vdekurit i ngjalle
    te gjallet i vdiqe fare....

Mire se erdhe ne FSH

ja dhe kenga .... se tashi e gjeta :P
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Acid_Burn : 29-03-2009 mė 12:00
    RIPPR

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 30-05-2025, 13:15
  2. Misioni i Forumit Shqiptar
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 19-01-2025, 07:16
  3. Pyetje Drejtuar Krishterėve nga Xhenneta Morina
    Nga Xhenneta-Morina nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 161
    Postimi i Fundit: 04-04-2009, 11:26
  4. Cila ėshtė Rregullorja e Forumit Shqiptar?
    Nga Albo nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-07-2006, 12:03
  5. Publikohet portali i forumit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2003, 12:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •