Close
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 106
    - \ I Am Muslim / - Maska e Xhenneta-Morina
    Anėtarėsuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    [Perla] Vėri re mirė !

Nėse nuk ke ferexhe apo hixhab (shami-veshje islame) nuk don tė thotė se nuk je muslimane. Hixhabi ėshtė farz (obligim) nga All-llahu Subhanehu we Te'ala dhe kush nuk e zbaton njė farz tė All-llahut xh.sh. pakurfar dyshimi se ka gjyna (denim nė tė), besoj se e ke tani tė qart ?

Ndėrsa pėr Embelsirre qė ke potencuar mė lartė, besoj qė je i bindur dhe vetė, por no probllem..... Ndėrsa pėr profesionin qė kamė zgjedhur ėshtė nė pėrputhje me Islamin dhe fjala e parė qė All-llahu xhel-le shanehu e ka urdhėruar njeriun ėshtė Ikre Bismi Rabikel-ledhi Halek qė don tė thotė Lexo, studio nė emėr tė All-llahut tėnd, kėtu I Lartmadhėruari i njerzimit - All-llahu xh.sh. ju ka drejtuar tė gjithė robėrve tė Tij (mashkullit dhe femrės). Prandaj unė jam krenare qė kam kėtė profesion edhe pse e kam nė ėndje tė isha Pilote.
    [Perla] nėse diēka kam gabuar nė mėnyrėn si tu kam drejtuar tė kėrkoj falje.... shpresoj qė pdo gjė ėshtė nė rregull !

century - unė kam hy nė kėtė forum pėr tė lexuar gjėra tė ndyshme dhe sadopak me kontribuar me idet dhe atė qė di unė, nėse dikė e njifni qė vėrtetė kanė tė gjithė antarėt problem me tė, tė lus ty dhe tė gjithė tė tjerėt tė mė kontaktoni nė PM e asesi kėshtu publikishtė sepse nuk dua pėrēarje nė mes shqiptarve, dhe qė sadopak ta kam njė trajtman ndaj ati apo kėti apo asaj antareje.... (mendoj tė ruhem dhe tė ja fali tė gjitha gabimet qė i bėn).

Edhe njė herė flm tė gjithve qė jeni inkuadruar nė kėtė prezentim timin dhe i vlersoj tė gjitha postimet e juaja tė pėlqyera dhe ju uroj shėndet dhe suksese nė jetė............. Mos harroni tė hani Embelsira ................
    \.....DITURIA ĖSHTĖ PASURIA E KĖSAJ BOTE KALIMTARE...../

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    JO mi xhan se ne rregull je me mua, problemet jane me bashkevellezerit e tu. Me intereson te di , ēfare qenka ky obligim qe nuk u zbatoka nga besimtaret, atehere pse e quani obligim?

Kurse punen e "embelsires" nuk e kuptova dhe te me ndjesh , nuk eshte aspak provokim.Vetem se bihen ne kontras shume gjera.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anėtarėsuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    JO mi xhan se ne rregull je me mua, problemet jane me bashkevellezerit e tu. Me intereson te di , ēfare qenka ky obligim qe nuk u zbatoka nga besimtaret, atehere pse e quani obligim?

Kurse punen e "embelsires" nuk e kuptova dhe te me ndjesh , nuk eshte aspak provokim.Vetem se bihen ne kontras shume gjera.

Vėllezėrit dhe motrat e mia nė Islam nuk janė pėr mua aspak problem (ėshtė njė nderim i madhe nga Zoti qė mi ka dhuruar - qė pėrveq njė motre qė e kam dhe njė vėlla qė e kam nga mami e babi - I Madhi All-llah mi ka dhuruar el-lhamdulilah edhe shumė vėllezėr dhe shumė motra nė Islam). Pra tė lutem leri paragjykimet, me ty qenka vėshtir mu kuptuar por nėse je e interesuar diēka mė shumė nė lidhje me kėto qė ti kam sqaruar mjaftė mirė, tė presė nė PM qė ti sqaroj pasi qė ėshtė diēka personale pėr ju..... Tė dua dhe mbetesh e pėrshėndetur nga ana ime, mėngjes tė shishem tė dėshiroj.......

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    S'mu pergjigje mua mike. Kur i ke filluar studimet qe po mbaron tani? Jam shume kurioze, se me kane pelqyer gjithmone ata qe perparojne dhe kapercejne klasat.

Jam duke mesuar Athrologie dhe kisha ca pyetje aty. Meqe je duke mbaruar dhe besoj edhe shume mire, mund te me ndihmosh, si thua?

Perla eshte nje nga anetaret me shembullore qe ka forumi, ta siguroj kete
    Elegance is an attitude.

Anėtarėsuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    S'mu pergjigje mua mike. Kur i ke filluar studimet qe po mbaron tani? Jam shume kurioze, se me kane pelqyer gjithmone ata qe perparojne dhe kapercejne klasat.

Jam duke mesuar Athrologie dhe kisha ca pyetje aty. Meqe je duke mbaruar dhe besoj edhe shume mire, mund te me ndihmosh, si thua?

Perla eshte nje nga anetaret me shembullore qe ka forumi, ta siguroj kete
    E di pėr ata e kėrkova nė PM nėse ka edhe doēka tjetėr pėr tė pyetur...

Oj Zemėr ora ėshtė kėtu tek unė 4 i mengjesit, poashtu nuk ėshtė mirė me bėrė biseda nė kėto orė tė hershme sepse Mod. janė nė gjumė tė kėti nėnforumi dhe ta respektojm orarin dhe pranin e tyre dhe mos pranin e tyre, ty tė pres nė PM kur tė duash me duar hapur por tani duhet tė marr Abdes (tė parapregaditem pėr tu Falur se koha kėtu te unė po afrohet)... Tė pres edhe ty nė PM......... Kaloja edhe ti njė mėngjes tė shishėm......

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    embelsir mbase jemi vet ne LOL j/k
    mire se erdhe, shume simpatike dukesh nga fotua
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Xhenneta-Morina Lexo Postimin
    E di pėr ata e kėrkova nė PM nėse ka edhe doēka tjetėr pėr tė pyetur...

Oj Zemėr ora ėshtė kėtu tek unė 4 i mengjesit, poashtu nuk ėshtė mirė me bėrė biseda nė kėto orė tė hershme sepse Mod. janė nė gjumė tė kėti nėnforumi dhe ta respektojm orarin dhe pranin e tyre dhe mos pranin e tyre, ty tė pres nė PM kur tė duash me duar hapur por tani duhet tė marr Abdes (tė parapregaditem pėr tu Falur se koha kėtu te unė po afrohet)... Tė pres edhe ty nė PM......... Kaloja edhe ti njė mėngjes tė shishėm......
    Degjo moj vajze ti mir se na erdhe ,po kane te drejte moshateret e tua ,je fut njeēik si keq( mua me bere per te qeshur ,me naivitetin tend,dhe ketu nuk po e them me sensin pozitiv).
    1-E quan veten embelsira e forumit ,sapo hyn(leri te tjeret ta thone sa embelsire je ,mbasi te te kene provuar ,''shume modeste kjo ,nga ana jote''
    2-paraqitesh qe ke shume kerkesa per vite me rralle ,per tu bere mis ,por ti nuk ,pranon ,dhe ne te njejten kohe ben si myslimane e devotshme .
    Me paradokset e tua i ben njerezit e menēur kurioz,dhe ne menyre ironike te bejne pyetje (nuk mendoj se nuk te kane kuptuar se sa vlen ,po mundohen te te orientojne ty ,ne krizen e indetitetit tend si person )
    3-Ai specializim qe ke zgjedhur,per te bere eshte shume i bukur ,por do pa...lle (thojne italiont)
    edhe ne vendet shume me te modernizuara eshte profesion i burrave ,po te enderrosh nuk eshte ndonje gje e keqe (fatkeqsisht nuk me dukesh qe ke ndonje dije te madhe.......
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga saura : 29-03-2009 mė 06:54
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Tung me vones por mire se erdhe.. Yll.
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Mire se erdhe Xhenneta. Kalofsh bukur ne F/Sh

Ps : Saura jam shume dakort me ty.

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Degjo moj vajze ti mir se na erdhe ,po kane te drejte moshateret e tua ,je fut njeēik si keq( mua me bere per te qeshur ,me naivitetin tend,dhe ketu nuk po e them me sensin pozitiv).
    1-E quan veten embelsira e forumit ,sapo hyn(leri te tjetert ta thone sa embelsire je ,mbasi te te kene provuar ,''shume modeste kjo ,nga ana jote''
    2-paraqitesh qe ke shume kerkesa per vite me rralle ,per tu bere mis ,por ti nuk ,pranon ,dhe ne te njejten kohe paraqitesh si myslimane e devotshme .
    Me paradokset e tua i ben njerezit e menēur kurioz,dhe ne menyre ironike te bejne pyetje (nuk mendoj se nuk te kane kuptuar se sa vlen ,po mundohen te te orientojne ty ,ne krizen e indetitetit tend si person )
    3-Ai specializim qe ke zgjedhur,per te bere eshte shume i bukur ,por do pa...lle (thojne italiont)
    edhe ne vendet shume me te modernizuara eshte profesion i burrave ,po te enderrosh nuk eshte ndonje gje e keqe (fatkeqsisht nuk me dukesh qe ke ndonje dije te madhe.......
    Saura prej respektit te madh qe kam ndaj teje do mundohem te tregoj diqka

Paraqitet si vajz me kerkesa , dhe ne te njejten kohe si muslimane e devotshme , por une nuk shoh asgje paradokse , sepse mendimin qe keni krijuar per nje femer muslimane eshte i gabuar .

Jeni duke menduar si muslimanet ne arabi

E sa per ate qe ska dijeni nuk mendoj se ka vend ketu per te shprehur dijunin ne fushen e mjeksis .

Te uroj nje te diele te bukur

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 30-05-2025, 13:15
  2. Misioni i Forumit Shqiptar
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 19-01-2025, 07:16
  3. Pyetje Drejtuar Krishterėve nga Xhenneta Morina
    Nga Xhenneta-Morina nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 161
    Postimi i Fundit: 04-04-2009, 11:26
  4. Cila ėshtė Rregullorja e Forumit Shqiptar?
    Nga Albo nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-07-2006, 12:03
  5. Publikohet portali i forumit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2003, 12:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •