[Perla] Vėri re mirė !
Nėse nuk ke ferexhe apo hixhab (shami-veshje islame) nuk don tė thotė se nuk je muslimane. Hixhabi ėshtė farz (obligim) nga All-llahu Subhanehu we Te'ala dhe kush nuk e zbaton njė farz tė All-llahut xh.sh. pakurfar dyshimi se ka gjyna (denim nė tė), besoj se e ke tani tė qart ?
Ndėrsa pėr Embelsirre qė ke potencuar mė lartė, besoj qė je i bindur dhe vetė, por no probllem..... Ndėrsa pėr profesionin qė kamė zgjedhur ėshtė nė pėrputhje me Islamin dhe fjala e parė qė All-llahu xhel-le shanehu e ka urdhėruar njeriun ėshtė Ikre Bismi Rabikel-ledhi Halek qė don tė thotė Lexo, studio nė emėr tė All-llahut tėnd, kėtu I Lartmadhėruari i njerzimit - All-llahu xh.sh. ju ka drejtuar tė gjithė robėrve tė Tij (mashkullit dhe femrės). Prandaj unė jam krenare qė kam kėtė profesion edhe pse e kam nė ėndje tė isha Pilote.
[Perla] nėse diēka kam gabuar nė mėnyrėn si tu kam drejtuar tė kėrkoj falje.... shpresoj qė pdo gjė ėshtė nė rregull !
century - unė kam hy nė kėtė forum pėr tė lexuar gjėra tė ndyshme dhe sadopak me kontribuar me idet dhe atė qė di unė, nėse dikė e njifni qė vėrtetė kanė tė gjithė antarėt problem me tė, tė lus ty dhe tė gjithė tė tjerėt tė mė kontaktoni nė PM e asesi kėshtu publikishtė sepse nuk dua pėrēarje nė mes shqiptarve, dhe qė sadopak ta kam njė trajtman ndaj ati apo kėti apo asaj antareje.... (mendoj tė ruhem dhe tė ja fali tė gjitha gabimet qė i bėn).
Edhe njė herė flm tė gjithve qė jeni inkuadruar nė kėtė prezentim timin dhe i vlersoj tė gjitha postimet e juaja tė pėlqyera dhe ju uroj shėndet dhe suksese nė jetė............. Mos harroni tė hani Embelsira ................
Krijoni Kontakt