Close
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 106
    i/e regjistruar Maska e argjenddre
    Anėtarėsuar
    19-12-2008
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    522
    mir se erdhe

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Sma Mer Mendja Te Jesh E vetmja Ti Embelsira E Forumit
    Ka Dhe Embelsira Te Tjera

Po Nejse Ti Mir Qe Na Ke Ardhur Dhe Kalofsh Bukur Ne Shoqerin Tone
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

- \ I Am Muslim / - Maska e Xhenneta-Morina
    Anėtarėsuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    Citim Postuar mė parė nga ^_BIM_BUM_BAM_^ Lexo Postimin
    Sma Mer Mendja Te Jesh E vetmja Ti Embelsira E Forumit
    Ka Dhe Embelsira Te Tjera

Po Nejse Ti Mir Qe Na Ke Ardhur Dhe Kalofsh Bukur Ne Shoqerin Tone
    Nuk kam thėnė qė vetėm unė jam embelsira e kėti forumi asesi sepse ka shumė embėlsira kėtu, por njėra nga to jamė edhe unė.... Oky

Dhe flm tė gjithve antarve qė mė kanė dėshiruar mirėseardhe edhe njė herė... Kalojani shishem......

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Mirė se erdhe dhe kalofsh mirė!

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Mire se erdhe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Postime
    91
    Ja kalofsh mire ketu ne forum....dicka me ra ne sy tek prezantimi juaj mosha dhe studimet...valla me ta pas lakmi 22 vjec e po behesh mjeke :P

Suksese.................
    E sotmja eshte nxenes i se nesermes..!!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga elona.el Lexo Postimin
    Ja kalofsh mire ketu ne forum....dicka me ra ne sy tek prezantimi juaj mosha dhe studimet...valla me ta pas lakmi 22 vjec e po behesh mjeke :P

Suksese.................
    Edhe mua kjo me beri pak pershtypje. Xhennete si ka mundesi qe po diplomohesh kaq shpejt per mjekesi, kur shkolla zgjat 6 vjet? Sa vjec ke hyre ne shkolle? Do me pelqente nje sqarim nese ke deshire. Suksese!
    Feelings change - memories don't.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Edhe mua kjo me beri pak pershtypje. Xhennete si ka mundesi qe po diplomohesh kaq shpejt per mjekesi, kur shkolla zgjat 6 vjet? Sa vjec ke hyre ne shkolle? Do me pelqente nje sqarim nese ke deshire. Suksese!
    Ka mjekesi me bachelor degree
    Elegance is an attitude.

- \ I Am Muslim / - Maska e Xhenneta-Morina
    Anėtarėsuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    Dua fillimisht ta falenderoj secilin qė mė ka dėrguar mirėseardhje, shpresoj ta kalojm mirė dhe ti shkėmbejm mendimet nė mėnyrė pozitive ashtu siq edhe jemi.

dea_07 Njė vitė kam hyrė nė shkollė para tė tjerėve por duhet sqaruar se unė kam kaluar nga klasa e 4 direkt nė tė 6 nė shkollėn time nė Dardani qė gjindet - Prishtinė okyy Nė atė kohė edhe mami jem ka dhėn mėsim aty. Tani juve ju mbetet mė e letė pėr ta kuptuar si ka mundėsi qė tė diplomoj edhe tri provime.
    Mos tė mė keqkuptoj ndokush dhe tė mendoj qė jam duke u krenuar sepse mua mė duket qė kam ngecur pak nė studime sepse kam mundur tė jem ende mė para.
    Pikėsynimet e mia janė tė specializoj nė NeurrroKirurgjii dhe mė pas nėse jamė shėndosh dhe mirė dhe tė doktoroja okyy por nuk e di a do ja arrij?

Ka shumė koleg dhe kolege nė fakultet qė kanė notėn mesatare mė tė mirė se unė dhe me kėtė dua tė themė se ata dhe ato janė studente mė tė mira se unė....

Xhuxhumaku ėshtė e vėrtetė se jemi mikesha me angelina o2 dhe e kam lock, edhe pse jamė fillestare nė kėtė forum me angelina o2 bashkbisedojm dhe sa herė mu ka nevoitur ndihma e saj, nuk ka kursyer asnjėherė qė tė mė ndihmoj.... ku me qenė tė gjitha vajzat e kėti forumi si angelina o2

Njoni-ch jo jo asesi pėr Miss nuk do tė marr pjesė sepse kam punė mė tė menqura besoj edhe kėshillat qė mė kanė adhurė janė tė gjitha qė mos tė mendoj fare andej dhe ashtu jam duke ja bėrė.....
    \.....DITURIA ĖSHTĖ PASURIA E KĖSAJ BOTE KALIMTARE...../

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Xhenneta-Morina Lexo Postimin
    Dua fillimisht ta falenderoj secilin qė mė ka dėrguar mirėseardhje, shpresoj ta kalojm mirė dhe ti shkėmbejm mendimet nė mėnyrė pozitive ashtu siq edhe jemi.

dea_07 Njė vitė kam hyrė nė shkollė para tė tjerėve por duhet sqaruar se unė kam kaluar nga klasa e 4 direkt nė tė 6 nė shkollėn time nė Dardani qė gjindet - Prishtinė okyy Nė atė kohė edhe mami jem ka dhėn mėsim aty. Tani juve ju mbetet mė e letė pėr ta kuptuar si ka mundėsi qė tė diplomoj edhe tri provime.
    Mos tė mė keqkuptoj ndokush dhe tė mendoj qė jam duke u krenuar sepse mua mė duket qė kam ngecur pak nė studime sepse kam mundur tė jem ende mė para.
    Pikėsynimet e mia janė tė specializoj nė NeurrroKirurgjii dhe mė pas nėse jamė shėndosh dhe mirė dhe tė doktoroja okyy por nuk e di a do ja arrij?

Ka shumė koleg dhe kolege nė fakultet qė kanė notėn mesatare mė tė mirė se unė dhe me kėtė dua tė themė se ata dhe ato janė studente mė tė mira se unė....

Xhuxhumaku ėshtė e vėrtetė se jemi mikesha me angelina o2 dhe e kam lock, edhe pse jamė fillestare nė kėtė forum me angelina o2 bashkbisedojm dhe sa herė mu ka nevoitur ndihma e saj, nuk ka kursyer asnjėherė qė tė mė ndihmoj.... ku me qenė tė gjitha vajzat e kėti forumi si angelina o2

Njoni-ch jo jo asesi pėr Miss nuk do tė marr pjesė sepse kam punė mė tė menqura besoj edhe kėshillat qė mė kanė adhurė janė tė gjitha qė mos tė mendoj fare andej dhe ashtu jam duke ja bėrė.....

shum bukur.flm per gjitha pergjigjet

por edin cka ke ber me se mirti,a te tregoj un

punen me te madhe qe ke ber qe prej meje ke nje vlersim te madh te zgjuarsise eshte fakti qe nuk i ke dhen pergjigje PELES keshtu qe i ke ikur nje debati me te,ajo te quan ty provokuese ndersa nga cdo aspekt dhe ne cdo menyre mundohet te provokon,nese ke pak hater ateher mos iu pergjigj asaj se si mundesh ti si muslimane dhe qe sjell vargje nga kurani ketu edhe mos kesh shami,per perlen esht e cuditshme kjo gje,por edhe po tia spjegosh ajo asgje ska te shtyn ne koken e saj edhe pse e ka boll vend ne te sepse se ka te mbushur me gje te hajrit perseri mos ja ngarko koken lere ashtu aerodinamika e saj e kerkon qe te ket shpejtesi me te madhe kur te ben fshierjen e ca postimeve

gezohem qe eke marur vendimin mos maresh pjes ne ato gjera,suksese ne cdo aspekt te jetes,dhe ke kujdes ketu ke ca provokues qe tash qe edin se je muslimane kan per te te bombarduar me kritika

edhe nje gje mos iu pergjigj cdo gjeje sepse tema do te behet terkuz......

gjith te mirat

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 30-05-2025, 13:15
  2. Misioni i Forumit Shqiptar
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 19-01-2025, 07:16
  3. Pyetje Drejtuar Krishterėve nga Xhenneta Morina
    Nga Xhenneta-Morina nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 161
    Postimi i Fundit: 04-04-2009, 11:26
  4. Cila ėshtė Rregullorja e Forumit Shqiptar?
    Nga Albo nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-07-2006, 12:03
  5. Publikohet portali i forumit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2003, 12:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •