Shoh bukuri fizike dhe shpirterore. Kjo eshte bukur, kur trupi dhe shpirti shkojne sup me sup. Miqesisht do te sugjeroja: Mos e shperdoro bukurine, por edhe mos abuzo me te. Je pritur ngrohtesisht dhe kalofsh sa me bukur!
Shoh bukuri fizike dhe shpirterore. Kjo eshte bukur, kur trupi dhe shpirti shkojne sup me sup. Miqesisht do te sugjeroja: Mos e shperdoro bukurine, por edhe mos abuzo me te. Je pritur ngrohtesisht dhe kalofsh sa me bukur!
mire se erdhet
\.....DITURIA ĖSHTĖ PASURIA E KĖSAJ BOTE KALIMTARE...../
ja mirsenaerdhe xheni , na i bere te gjithe me diabet .
Mireseerdhe ne forum!!!
Te gjitha me pelqyen .. por vetem nje pyetje per fund!!
Pse kjo bukuri e zhytur ne fe ? Cfar po perfiton Xhenneta nga feja ?
Kaloja mire ne forum
Gjith te mirat.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Mirė se ju gjej edhe unė juve, shpresoj tė jeni mirė....
GjIlAnAsI_cSi unė fen Islame e kam jetė (smundem tė rri dot pa tė), kam qenė Krishtere si e vogėl dhe duke lexuar (jo nga tradia) tani jamė Muslimane El-lhamdulil-lah. Nuk mundem ta pėrshkruaj ate qė thua ēfar pėrfiton nga feja sepse vėrtetė mė duket tė gjitha i kam fituar (ashtu e ndi vetveten nė Islam).
Nuk dua tė bėj analiza tė thella sepse mundem ta bezdis me kėto shkrime ndonjė nga antarėt sepse kam parė qė shumica nė kėtė forum ishin nga Shqipria e bukur dhe nė njė mas tė konsideruar kishte tė Krishterė. I Falenderoj tė gjithė pa anashkaluar asnjė, shpresoj qė nėse jam penges pėr dikė, pas njė periudhe tė gjatė tė jamė mikesh e tyre sepse njė kombė na bashkon (si vėlla dhe moter me ta).
Unė kam njė jetė normale, babi im ka 2 firma dhe unė i menaxoj bashkė me tė. Babi jem ėshtė Architektė, Mami jem ėshtė Profesoresh nė njė fakultet nė Prishtinė, ndėrsa motra ime studion nė Shkencat Politike nė Prishtinė, dhe vėllaun e kam ende nė shkollė fillore, ndėrsa unė studioj Mjekėsin. Me kėtė dua tė themė se rrjedhi nga njė familje intelektuale shumė e pasur dhe e kam pėrēafuar fen Islame me vetėdėshirė duke lexuar (sudijuar-hulumtuar).
Nuk kam kohė edhe aq shumė ta vizitoj kėtė forum shqiptar tė mrekulueshėm me gjithė ate po bėj pėrpjekje qė tė jam e pranishme ēdo ditė pėr ti ndjekur tė rejat qė ndodhin kėtu.
Ju faleminderit tė gjithve dhe kalojani shishem gjer sa tė ju vie momenti i vdekjes (atėherė do tė pėrballemi me veprat tona).... inshaAll-llah jemi nga tė devotshmet !
![]()
\.....DITURIA ĖSHTĖ PASURIA E KĖSAJ BOTE KALIMTARE...../
Krijoni Kontakt